Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb kızlar
kadir gecemiz hayırlı olsun dualar kabul olur inşallah
kızlar bigün gene ayarlayıp muhabbet edelim bende bayramdan önce dr amcaya gidicem kontrole inş herşey yolundadır bayramdada köyde olucam annemlerde :) kib öptm
angelim çok yormadım desem yalan olur acaip derecede yoruldum ama napalım iftara yemek almak yorucu oluyo zate:)

kızlar hayırlı kandiller herkese.rabbim hepimizin gonlunun muradını versın.yavrularımızı saglıcakla buyutmeyı nasıp etsın hayırlı evlat olsunlar ınsallah.allahım acılarını gostermesın

kızlaar herkes gezmelere mi gitti????
bayramımız kutlu olsun
çoluklu çocuklu nice güzel bayramlara inşallaahhh

kıslarr ben geldım koydeydık bugun donduk gecmıs bayramınız kutlu olsun herkesler nasıl bakalım gorsmeyelı??

kızlar mrb
geçmiş bayramınız kutlu olsun
koydeydim kaçgündür ben gittigimde kk ya girilmiyordu .. neyse herkesinii olmasına sevindim kib öptm

selamm kızlar bizde yeni geldik evimize
kızımın sağ gözü akıyo 5 gündür
kızardı sulanıyo off çok fena
yarın doktora gidiyoruz hemen

herkesin iyi olmasına sevindimm

nurdancım gecmıs olsun berat arenınde akıyodu ıltıhaptı hem bızımkı sapsarı goz pomadı kullandık antübüyotıkle bırlıkte gectı

nurdancım gecmıs olsun berat arenınde akıyodu ıltıhaptı hem bızımkı sapsarı goz pomadı kullandık antibiyotıkle bırlıkte gectı

sağolun teyzelerii
dün doktora gittik
antibiyotik damla verdi
kullancaz geçmezse göz doktoruna gitcez

angelll rota aşısı yaptırdınızmı berata
2 dozmuş dozu 140 liraymış
doktorumuz önerdi 4.aya kadar uapılması gerekiyomuş

nurdancım ben berat aren e yaptırmadım dr um gecerlılıgı kanıtlanmıs degıl dedı önermedi krese falan yollayacaksan kendın buyutmeyeceksen öyle yaptır dedı bırde forumda bazı seyler okudum ası hakkında olumsuz yasaklandı falan tarzı yaptırmadım ama rota hariç dıger asıları su cıcegı falanda özel asıymıs mutlaka yaptırılacak dedı dr.sen hangi dr a götürüyorsun ceren i

başkentte yasemin hanıma gidiyoruz canım
biz bütün doktorlar çocuklarmıza yaptırdık dedi
eşim çok taraftar değil bakalım yaptımayız belki de
sen hangi dra gidiyosun

slm kızlarrrr
nurdancım tekrardan geçmiş olsun
maviumutum nerdesin sen gızzzz
angelcim sen nasılsın datlım
incemeşem nasılsın herşey yolunda inş
damlacım umarım sende iyisindir

burdayım burda
artık oğlumun hareketlerini babası da hissediyo ve görüyo:))))
önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasona gidicem ankaraya
inşallah herşey yolunda çıkar:)))
sen nasılsın ??

nurdancım bende mevlana hastanesinde ibrahim erkul a goturuyorum
gökcem iyi diyelim ıyı olalım esıme cnm sıkıldı sabahtan beri sinirden elim ayagım titriyo berat kucagımda suan anlatırım sonra catlıcam yoksamafoldumbenmasallah cnm ya cok az kaldı doguma da rabbim saglıcakla kjucagına almayı nasip etsın ıns
maviumutum masallah pasaya allahım nazarrlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…