- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.281
canım saezeryan olursa 15 gün kadar kaldı allah nasip ederse inş cogu şeyini aldım yatagı arabası port bebesi kıyafetleri hastaneçıkışı kıyafetini yıkayacagım sabunu vs.. aldım bikaç bakım ürünü kaldı onlarıda alırsam inş tamamlanmış olucak sen naptın aldınmı bişeyleraz kaldı senin kıza sezaryan olursan daha da yakın
nasıl bitirdin mi hazırlıkları
nurdancım bende mevlana hastanesinde ibrahim erkul a goturuyorum
gökcem iyi diyelim ıyı olalım esıme cnm sıkıldı sabahtan beri sinirden elim ayagım titriyo berat kucagımda suan anlatırım sonra catlıcam yoksamafoldumbenmasallah cnm ya cok az kaldı doguma da rabbim saglıcakla kjucagına almayı nasip etsın ıns
maviumutum masallah pasaya allahım nazarrlardan saklasın
biara yine buluşsak gökçe doğum yapmadann çok az kalmış çünkü
gökçecim göğüs ucu yaraları ilk günler kabus gibi oluyo bepanten yanıbaşında dursun hep,doktorum önermişti bende sadece 2 gün sürdü düzenli kullanınca sonra hiç çatlamadı..
canım ben aslında bişeyler aldım ama fazlada deil hafta sonu gene alıcam eksik olanları arabayıda gittigimdedegiştiricem bakalımslm kızlar nurdancım haklısın benımde daha hıc gıydıremedıgım tulumları var ılk cocuk olunca bırde nazlı gelince bebekler herseyi dolduruyoruz kendimize engel olamayıp ama dolapta beklıyolar.araba konusunda bende acele ettim kızlar 1 tane daha aldım 2 arabamız var ama nereye kaldıracagımı bilmıyorum valla ev berat aren in esyalarıyla ısgal edılmıs durumda kraft jogger travel sistem aldım gokcecim ben arabasını cok memnunum ama tek sıkıntımız cıft yonlu olmamasıydı oto koltuguyla kullanmak zorunda kaldım hep kucukken yonunun bana donuk olması ıcın o da arabayı cok agırlastırıyodu benım belımde problemlı olunca agrılarım ıyıce arttı basıt bısey daha aldım kendım yalnız dısarı cıkacagımda kullanmak ıcın hem hafıf hem cıft yonlu
kız bencede hemen araba alma kışa denk geliyo zaten senin ki ilk aylar bebegi arabaya koyamazsın port bebeye koyup aşıya felan götürürsün zatençıtçıtlı body nin 7 tanesini 0-3 ay aldım ben
onu da almıcaktım ama açtım baktım kalıpları büyük
ilk zamanlar onu giyer uzun kollu
geri kalan 10 tanesi de kısa kollo 3-6 ay başka da body almıcam zaten küçüldükçe alırım
tulum da almadım daha ama onu da çok almam 1-2 takım 0-3 ay
geri kalanını 6 ay alırım
zaten tulumdan çok alt üst takım mantıklı
arabaya daha çok var şubata gelecek doğum çıkıp gezilecek bi hava olmaz yaza doğru nisan mayıs gibi alırım acele etmicem
daha çok sorarım ben:))
salı günü ankaraya ayrıntılı ultrasona gidicem dua edin bana sağlıklıca 4 boyutluda göriym oğluşumu
uygun zaman kararlaştırırsanız haber verin ama perşembe okula başlıcam
3 e kadar evde olmam
siz mesaj atın gelirim ben
öptüm herkesi ve bebekleri
burdayımm kızlar iyiyim çok şükür
buaralar biraz zorluyo ceren ama olsunn tatlı sıkıntılar bunlar
maviumutt çok sevindimm maşallah paşamıza 3boyutlu gördünmü yüzünüü
gökçem azkaldı sabret ama angelin dediği gibi çok aranıyo sonradann
angell bunu düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi ama düşünr olduk nasıl korunuyosunuz canım?ilaca 6.aydan önce başlanamıyomuş..bana sorsan hiç olmasın korunmuş olurz ama yazık adama yaa
incemeşemm sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?