Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
az kaldı senin kıza sezaryan olursan daha da yakın
nasıl bitirdin mi hazırlıkları
canım saezeryan olursa 15 gün kadar kaldı allah nasip ederse inş cogu şeyini aldım yatagı arabası port bebesi kıyafetleri hastaneçıkışı kıyafetini yıkayacagım sabunu vs.. aldım bikaç bakım ürünü kaldı onlarıda alırsam inş tamamlanmış olucak sen naptın aldınmı bişeyler

ay canım benim hayırdır inş neler oldu gel anlat canım bi yardımımız dokunur belki sana:teselli: ama sıkma canını olurmu

ooh ooh maşallah gökçe bebeğe
ben de sadece çıtçıtlı body aldım o kadar 17 tane:)))
daha zamanım var benim sizlere sorar alırım zaten bura küçük yer alışveriş için ankaraya gitmem lazım
az daha büyüyelim bi liste yapar yavaş yavaş alırım
ne zaman belli oolacak doğum şeklin???

kızlar size tavsiyem çıtçıtlı badileri ve tulumları çok küçük almayın
hemen büyüyolar ya
0-3 aylık olanları ben şuan hiç giydiremiyorum çok tatlı şeyler almıştım içimde kaldı
tulumlar da öyle..küçülünce ayakları patikli olunca bacaklarını geriyo 1 kez giydirip kaldırdığım tulumu var düşünün..

bir dee en önemli şey bebek arabası
biz aceleyle almıştık(niye acele ettiysek)
içime hiç sinmiyo tekrar alcam bunu bi ihtiyaç sahibine vercem
çok kullanılıyo dışarda alışveriş merkezinde,yürüyüşte kurtarıcımız oldu yani
özelliklerini büyüklüğünü iyi araştırıp alın derim

biara yine buluşsak gökçe doğum yapmadann çok az kalmış çünkü

gökçecim göğüs ucu yaraları ilk günler kabus gibi oluyo bepanten yanıbaşında dursun hep,doktorum önermişti bende sadece 2 gün sürdü düzenli kullanınca sonra hiç çatlamadı..

canım bigün gene buluşalım inş muhabbet etmek güzel oluyo
ben çıtçıtlı badileri boy boy aldım umarım olur kıyafetleride çok küçük almadım ya bide arbasını ben aldım suny baby elit çift yönlü olandan aldım ama degiştirip kraft çift yönlü araba alıcam onlarda biraz daha geniş oluyo ...senin aklında araba ismi varmı canım

slm kızlar nurdancım haklısın benımde daha hıc gıydıremedıgım tulumları var ılk cocuk olunca bırde nazlı gelince bebekler herseyi dolduruyoruz kendimize engel olamayıp ama dolapta beklıyolar.araba konusunda bende acele ettim kızlar 1 tane daha aldım 2 arabamız var ama nereye kaldıracagımı bilmıyorum valla ev berat aren in esyalarıyla ısgal edılmıs durumda kraft jogger travel sistem aldım gokcecim ben arabasını cok memnunum ama tek sıkıntımız cıft yonlu olmamasıydı oto koltuguyla kullanmak zorunda kaldım hep kucukken yonunun bana donuk olması ıcın o da arabayı cok agırlastırıyodu benım belımde problemlı olunca agrılarım ıyıce arttı basıt bısey daha aldım kendım yalnız dısarı cıkacagımda kullanmak ıcın hem hafıf hem cıft yonlu

çıtçıtlı body nin 7 tanesini 0-3 ay aldım ben
onu da almıcaktım ama açtım baktım kalıpları büyük
ilk zamanlar onu giyer uzun kollu
geri kalan 10 tanesi de kısa kollo 3-6 ay başka da body almıcam zaten küçüldükçe alırım
tulum da almadım daha ama onu da çok almam 1-2 takım 0-3 ay
geri kalanını 6 ay alırım
zaten tulumdan çok alt üst takım mantıklı
arabaya daha çok var şubata gelecek doğum çıkıp gezilecek bi hava olmaz yaza doğru nisan mayıs gibi alırım acele etmicem
daha çok sorarım ben:))
salı günü ankaraya ayrıntılı ultrasona gidicem dua edin bana sağlıklıca 4 boyutluda göriym oğluşumu
uygun zaman kararlaştırırsanız haber verin ama perşembe okula başlıcam
3 e kadar evde olmam
siz mesaj atın gelirim ben
öptüm herkesi ve bebekleri

canım ben aslında bişeyler aldım ama fazlada deil hafta sonu gene alıcam eksik olanları arabayıda gittigimdedegiştiricem bakalım

kız bencede hemen araba alma kışa denk geliyo zaten senin ki ilk aylar bebegi arabaya koyamazsın port bebeye koyup aşıya felan götürürsün zaten

ben geldim kızlar çok şükür herşey yolundaymış:)))
güzel haberlerle geldik şuana kadar herşey yolunda dedi doktor
ciciler de aldık
şimdi yatmam lazım çok yoruldum yarın da okul var((
öptüm sizi

günaydın güzeller artık sabahları ezan okununca kalkar oldum wc ye felan sonra 8 gibi gene uyanıyom neyse
maviumutum çok sevindim canım maşallah kuzuna saglıkla büyüsün aldıgın cicileri giysin inşşş
angel nurdan incemeşe damla kızlar sizleride öpüyorum kib

maviumutum gozunaydın canım hep boyle sorunsuz gıder ıns sonuna dek.
gokcem tam zor zamanlardasın canım sık dısını cok az kaldı hayırlısıyla bunlar hamılelıgın cılvelerı ıste dogum yapınca ozlenıyo o gunler dıyolar ama benımkı sıkıntılı gecınce hıc ozlemedım valla hatırlamak bıle ıstemıyorum 9 ay boyunca kaybetme korkusuyla yasadım hele son 3 ayım hastanenın dogumhanesınde nst ye baglı olarak kuvez sıkıntısıyla gectı cok sukur allahıma rabbım bana bagısladı melegımı

geçti canım o günler aldın beratını kucağına mis gibi unut artık:)))
gökçe son aylar öyle oluyomuş herkes aynı şeyi söylüyo
ne zaman belli olacak doğum zamanın ve şeklin

günaydın kızlar
valla son günler aslında rahatım ama tam uykumu alamıyom gibi bi acaip oldum hayırlısı ile bugünlerde geçer inşş
maviumutum ben yarın gitcem dr a bakalım çatı muayenesi yaparsa eger karar verir dogum şekline normal olursa epidural normal isterim sezeryan olursa spinal sezeryan isterim :) kızımı ilk gören ben olayım diye:) sen nasılsın nasıl gidiyo
nurdan nerelerdesin kızın seni zorluyomu yoksam ?
angelim senide öptm tatlım beratı da öp yerime

burdayımm kızlar iyiyim çok şükür
buaralar biraz zorluyo ceren ama olsunn tatlı sıkıntılar bunlar
maviumutt çok sevindimm maşallah paşamıza 3boyutlu gördünmü yüzünüü
gökçem azkaldı sabret ama angelin dediği gibi çok aranıyo sonradann
angell bunu düşüneceğim hiç aklıma gelmezdi ama düşünr olduk nasıl korunuyosunuz canım?ilaca 6.aydan önce başlanamıyomuş..bana sorsan hiç olmasın korunmuş olurz ama yazık adama yaa

incemeşemm sen nasılsın canım

valla nurdancım bende daha caresıne bakmadım o ısın bıde bnm esım ayda 2 gun gelınce yavastan alıyorum esım korunuyo sımdılık arada fire verdıgımızde cok oldu ama:kedi:adette gormuyorum henuz ama ona da guven olmuyomus.spiral taktırcam canım ben en mantıklısı o gelıyo suan.valla prolaktınım yuksek emzırdıgım ıcın ondan mıdır nedır anlamadım ama esım yanıma yaklasmasın dıye dua edıyorum:bbo:

vay beeeee neler konuşuluyto topikte:)))))))))))))))))))
nurdancım yüzünü azcık görebildim elini kapattı ve görüntü netleşmedi(
2 boyutluda gördük bol bol
4 boyutluda bikaç saniye gördük yüzünü
yutkunup dutruyodu elini emiyodu

ay kızlar okul başladı çok yoruluyorum
erçi geçen seneye göre çok iyi 4.sınıf okutuyorum ve 10 dersim boş ama yine de ilk günler ya yorgunum çok öptüm hepinizi

merhaba kızlar gökçem az kaldı sabret hayırsız maviumut sevindim herşeyin yolunda olduğuna inş sağlıkla kucağına alırsın oğlunu nurdannurdan ceren bebeği öp benim için damlaumuttanda haber yok galiba oda benim gibi kabuğuna çekildi ben bebek olayını sildim epey bi süre aklıam bile gelmiyo artık
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…