- Konu Sahibi cornelia35
-
- #6.301
kız öle deme birden gelmesin eyvahedigeldismile korkuyom bennn dün eşimle konuşuyom diyom haftay gitsek dr a deseki bugün sezeryana alıcam normal yapamazsın bigün daha erteletirim heralde korkudan hazır hissedemiyom kızımı görmeye kendimi akannehir heyecan basıyo vucudumu :) sen nasılsın canımgökçe siz karar veremeden kendisi gelecek kızın bak demedi deme:)
incemeşemm dualarım szinle canım inşallah hayırlı zamnda olacak,ama kafandan attığn çok iyi olmuş
damlaumut nerelerde ya zeynep de yok çok oldu gelmeyeli
angell saol tatlım ama zormuş bu işler bakalım zaten olmayacak belki ama tedbiri elden bırakmamak lazım hiiç belli olmaz
maviumutt paşamızın adı ne bakiim belirledinzmi efe mi yoksa
anam herkes erken gleir diyo yaa bende bekliyom görsen wc ye her gidişte peçete inceler oldum nişan gelmiş mi diekaydirigubbakcemile3 önceden adetim gelmişmi die bakardım şimdi nişan gelmişmi die bakar oldum kafayı sıyırdım yaneedelikafadulden hayırlısı ile dünyaya gelse kızım inşş rahatlıyıcaz:hulya: sen nasılsın tosuncuk nasıl kilo aldırıyo mu sana?evet nurdancolumunekankayizsmileım adı efe:)))
önceden karar vermiştim
erkek olursa efe
kız olursa melis ya da masal olacaktı
efe oldu :)))))
derya dan hiç haber alan yokmu??msn si falan olan???
gökçe valla kız vaktinden önce gelirmiş derler ya çok yakın belki de doğum
selammm
nasılsınız kızlar
çok geç kaldık evet ama bu haftasonu tatile gidiyoruz inşallh
ek gıdaya geçmeden sadece emzirirken gidelim diyorum yoksa çook zor olur otellerde ne yedircem ben kızıma
gökçemm her girişimde doğum yaptımı diye bakıyorum artık
çok az kaldı
angell nasılsn canım
maviumutum efe çok güzel bi isim
en yakın arkadaşımın da bi efesi var çokk tatlı
iyi tatiller nurdancım
seneye de ben gidiym oğluşumla inşallah
aaay gökçeee ne az kaldı valla heyecanlanıyorum
sanki bugün yarın haberin gelir gibi geliyo
Allah sağlıklıca kavuştursun kızına inşallahhh
angel berat paşam napıyo???????
nurdancım ıyı olmaya calısıyoruz canım gaz sancılarıyla basımız dertte yıne basa donduk dun sabah 5 te yattık sureklı aglıyo fıtıl koydum agrı kesıcı verdım zınco yu da verınce rahatladı sankı bıraz cok zor coookkk
gokcecım cogu gıttı azı kaldı canım benım hayırlısıyla kurtul ınsallah
mavıumutcum berat pasa ıyı dıyelım ıyı olsuncanım uyku duzenımız yok hala gunduz uykumıuz zaten yok ama gece de yatmayınca cok zorluyo bızı annemlerde olunca ıdare edıoruz da eve gıdınce napacam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?