Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa dua edin bana kızlar olurmu raha tbi dogum geçireyim die bende sizlerin isimlerini sayıcam rabbim kabul eder inş

gokcecımm senın hıkayende mutlu sonla bıtecek ne guzel allahım herkese nasıp etsın tuylerım dıken dıken oldu ınan 1 yıl oncesını hatırladım umutlarımızı hayallerımızı evlat hasretımızı rabbım buyuk dualarım senınle tatlım allahım yardımcın olsun sorunsuz bı sekılde al gökcemızı kucagına resmını sabırsızlıkla beklıyorum a.s.olumunekankayizsmile

ay canıııım geldi çattı demek
bence sezaryan olacak:))))
hayırlısıyla doğsun gökçemiz ne çok bekledik sağlıkla gelsin prenses
darısı da bana olsun dua et ben de sorunsuz kucaklıym yavrumu
o zamana kadar gel net e
korkma hiç sezaryan olursan bi yatıcan kalktığında kız kucağıunda
normal olursa da senden dinleriz hikayeyi:)))
Allah sağlıkla kurtarsın canım darısı başıma:))

günaydın kızlarrr
dün stresten pek yatamadım sabahın körüne uyandım ha dogdum ha dogcam diyerek ha duyum geldi wc den ayrılamadım yani:)
çok sagolun dualarınız için rabbim saglıkkla kavuşmak nasip etsin ne günler geldi geçti burda hayal gibi agladık güldük sonumuzda güzel olur inşşş evlatlarımızın büyüdügüıl
nü de görürüz inş birlikte dogum olunca haber veririm muhakkak canlarım benim ...
mavii demek sezeryan haa senin hisler kuvvetli oluyo bencede sezeryan olcek benim cadalozz .. seninpaşa nasıl
angel nurdan incemeşe damla kızlar hepinizi öpüyorum görüşürüzz
bu arada dua listesi hazırladım isim yazdım hamle kalmak isteyenleri evlenmek isteyenleri okumaya başladımbide dogum yapacak arkadaşlarıda yazam :) inş bende saglıkla kucaklarım

tahmin öyle canım sağ salim çıksınlar da nasıl olursa olsun:)))
ben doktora gittim bugün
tekrar ayrıntılı ultrason yapıldı çok şükür iyi
492 gr ölçtüler orda ama kendi doktorum 502 gr ölçtü
boyu uzun olacak dedi:)))
bi de karnımı görür görmez gidşat normal doğum dedi
nerden anladınız dedim tahmin ediyorum bence rahat normal doğum yaparsın dedi:)))
myomu sordum myom varken de normal doğum olur dedi doğumdan sonra myom küçülür çok dedi
öyle işte
kan idrar tahlilim temiz
kan değerim 11.9 çıktı
doktor şimdilik iyi dedi
demir ilacı vermedi iyi beslen meyve sebze ye gerekirse bi daha ki ay demir veririz şimdilik iyi dedi
siz ne zaman başladınız demir ilacına kızlar???
sağlık ocağına gittim tetanoz aşımın ilk dozunu oldum
bir ay sonra 2.doz yapılacak
şimdilik haberler böyle çok iyiyiz çok şükür
doktor çok iyi görünüyosun dedi bana:))))))))))

günaydınnnn ben hala dogurmadım:)
mavim maşallah ogluna canım.. ben ne zaman başladım demir tam hatırlamıyom ama 5 . ayı geçmiştik galiba her ay dr um degiştirmişti ilaçlarımı

gökcem ne dedı cnm dr hayırlı haberlerle gel ins.gelinimi cabucak dogur kısss berat arenle 4 gozle beklıyoruz burda:)))))))

opuyorumnanaktankızlar yarın medical parkta sezerya n olucam saat 4 gibi kısmet olursa dualarınızı bkeliyorum kib öptm hepnizi

hadi gözümüz aydın darısı başıma inşallah
sağlıkla git kızını kucakla gel inşallah
heyecan yaptım dua et bizim için
son defa karnını sev rahat bi uyku çek Allah yardımcın olsun

doğmuştur gökçe hanım yumuk yumuktur
Allah uzun sağlıklı ömür versin
annesi de çabuk iyileşsin de gelsin aramıza inşallah

maviumutum darısı basına canım hayırlısyla senın doguma gıdıyorum dedıgın gunu de sabırsızlıkla beklıyorum.oglumun arkadasının resmını de

selammm biz geldik kızımlaa
gökçemm kızımız gelmişş hoşgelmiş tebrik ediyorum canım her anın tadını çıkar
yalnız ilk 1 hafta ben çok kötü hissetmiştm kendimi lohusalık depresyonumuydu neydi hep ağlamak istiyodum
sonra geçti çok şükür sweninde olursa korkma geçiyo:)

mavimm sıra sende hadi bakalım

bizde dün döndük tatilden
havalar soğuduğndan ani bir karar değişikliğiyle termal otele gittik
istemeyerek gittim ama çok güzel geçti süper oteller yapmışlar kozaklıya gitmiştik 2 farklı yerde kaldık gitmek isteyenlere özelden tavsiye edebilirm
gökçem biraz iyileş kızımızın resimlerini bekliyoruzz heyecanla

kızlar biz geldik çok şükür iyiyiz cuma kızım sezeryanla dünyaya geldi iyi şimdi çok şükür rabbim herkese nasp etsin avatardaki kızım teyzeleri bigün resmini koyarım yakından kib öptm hepinizi .. ha kızımı bana benzetiyolar :) byy

oooy maşallah kuzuya
çok tatlı:)))

ben de rüyamda doktora gitmişim 18 şubatta doğacak ama normal doğum olacak demiş:))
normal doğuma da gün verildiğini ilk kez duyuyorum
çatala yatmışım çok korkuyorum demişim tansiyonumu falan ölçüyolarmış
aaayyy çok heyecanlıydı

gökcem masallah cnm allahım uzun saglıklı ömür versin adıyla yasasın minigin benimde güzel gelinimmmmopuyorumnanaktan:kedi::lepi:kaydirigubbakcemile2:teytey:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…