Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol angelimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ama en çıtır anne sensin:)))))))))))))))))

gökçe kız nasıl bugün acaba????

kızlar mrb dün sarılık testi iyi çıktı yarında topuk kanı için gitcez inş iyi çıkar oda dün bide kaka sorunu yaşadık gaz sournu yaşadık sabah 5 te uyudum :)
kib öptm herkes ii inşşş

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.gözünüz aydın olsun.... allah nazarlardan korusun....

canım hyırlı uğurlu olsun yavrun allah analı babalı büyütsün sağlıcakla kalın

incemeşem damlam çoksagolun rabbim en yakın zamanda sizlerede böyle bi melek göndersin inşallah ..
kızlar herkes iyi inşallahh
nurdancım gelmez oldun bebiş iyi inşş
angelim beratı öpüyorum canım senne yaptın bi aara canın sıkılıyodu yazmadın sonra neler oldunu?
mavim göbüş çok tatlı bu arada bol bol proteinli şeyler yemeyi ihmal etme canım sütünü ç ceviz yee bal yogurt balık bide yumurta her sabah benim kız fazla kilolu degildi senin oglan da öyle olmasın:) şaka bi yanada saglıklı olsun ama dikkat et emi canım kib öptm

oyy maşallah kuzumuza
negüzel sarılık derdinz olmıcak biliyosun ceren 43 gün çekti
sen yinede bol emzir canım sonra yükselmesin sarılığnız
gaz sorununuz şimdiden başladımıı çok erkenn sen 20.günden sonra görcen gazı:)
gökçecim her ayın her haftanın farklı sıkıntıları var ama gerçekten çok çabuk geçiyo zaman..her anın tadını çıkar
dün cerenin ilk haftalardaki fotolarına baktım da çok duygulandım
nekadar çabuk değişiyolar büyüyolar
allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin inşş

incemeşe damla inş kısa zamanda sizlerinde haberini alalım inşş
maviumutt çok tatlı efemizzzz maşallah göbüşüne
angell sen nasılsın canım ek gıdaya başlamışsındır nasıl berattaki gelişmeler desteksiz oturabiliyomu

ooo bugün derya da gelmiş incemeşem de gelmiş:)))
kızlar hep gelin derya sen de şu resminin altındaki yazıyı değiştir lütfen
nasılsınız görüşmeyeli

gökçe hanım hayata alışıyo ee üzecek azcık annesini
gökçecim ben et süt yoğurt tamam da yumurta yiyemiyorum((
balık yiyorum böyle işte sağlıklı olsdun da kilo sonradan da alınır çok ta kilolu olmasın da normal doğum olsun:))))

nurdancım ceren kocaman kız oldu abla oldu artık değişmiştir tabi:)))
berat nasıl berat paşam üzüyo mu annesini???

öptüm hepinizi kızlar

sagolun kızlar
amin nurdancım valla bi hafta olmuş bile zaman hızlı geçiyo dr da demişti gazı 15 gün sonra baslar die ama be bigün çok emzirdim 1.5 saat ilk heves agır geldi galiba ...
mav,m dedign gibi zayıf olsun saglıklı olsun inş normal dogum yaparsın canım

1.5 saat emdiyse çabucak büyüyecek gökçe hanım
kıız adı gökçe oldu di mi???bi değişiklik yok??

angel nerde berat paşam rahat vermiyo mu annesine yoruluyo mu benişm eski dünürüm:))))

fıstık ceren abla de abla oldu:)))
benim oğlum doğunca gökçe de abla olacak:))

gökcem ne yapaım canım berat aren le gecem gunduzum belli degil valla evimize gectık bız kızlar esım geldi lavaboya gıtmeye fırsatım olmuyo bazen:berat aren sürekli beni yanında ıstyo 2 gndür de anne diyo yavrum:lepi: babası bu ıse bozuldu bıraz ama o kadar sıkıntıdan sonra benım ödülüm oldu
mavim sen nasılsın efe pasamız nasıl?
nurdancım ek gıdalara gectık canım gecen ay seftalı püresiyle basladık sımdıde elma armut seftalı muz donusumlu olarak verıyorum bazen de karıstıyorum seftalı muz gıbı yogurt ve kasık maması verıyorum sımdılık sadece bu ay sonu corbaara baslıyacagım.berat aren desteklı oturabılıyo artık ama kısa surelı oturtuyorum yürütec aldık gunde 5 dk kadar da yurutecte kalıyo.
gokcem kayınvalıde cephesıne gelınce esım gedı dugun telası basladı gıtsen bı turlu gıtmesen bı turlu dun evı yerlestırme dıye cagırmıs kayganam gittim ondan once de davetıye yazılck dıye armıs esımı ben gıtmıycem dıyınce dugun arası yapma sunu ne kotuluk dusunuyon dedı zor zoruna gttık.annemlere davetıye vercekler mı cok merak edıyorum sanki dovdük sövdük sen kızına eziyet edersen adamda kızını senın ouncagın yapacak degıl ya alır gıder tabi babam benı geldı aldı dıye adlarını andıkları yok bizimkilerinde cok umrunda ya sanki uyuz oluyorum valla kendılerı yapıp edip hıcbısey olmamıs gıbı kenara cekılıyolar ay bıde gorumcem gelin hamamı yapacam diye tutturdu ılla bı cinslik yapacak ya

16.10.2010 tarihi itibariyle listemiz........ [/B]
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
blue_eye........................ :CüvCüv: hsg sonrası.kendiliğinden oldu.(22.4.09)
gonulll.............................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı. kendiliğinden oldu.(06.05.09)1 yıl sonra bebişine kavuştu.
MEHTAP59......................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(12.05.09)2 yıl sonra bebişine kavuştu.
nayla...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu. (16.05.09) 10 yıl sonra bebişine kavuştu
sevcan35..........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu.(18.05.09) 1,5 sene sonra bebişine kavuştu. oğlu olacak.
ebruli_59...........................:CüvCüv: 1.aşılama tutmadı.kendiliğinden oldu. (08.06.09)
esterya.............................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu (23.06.09)
mercanayse......................:CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(29.06.09)
bosna............................... :CüvCüv: 1.aşılama tuttu.(01.07.09)
nursati...............................:CüvCüv: 2.aşılama tuttu.(13.07.09)
mydaisy260621..................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu (22.07.09)
angeleeeee87.....................:CüvCüv: tüp (24.08.09) BERAT AREN
ukla...................................:CüvCüv: 2 yıl sonra meleği kendiliğinden geldi. (08.10.09) :ecrin_bebek: HANDE
boncuk1985.......................:CüvCüv: 3.aşılama tuttu.(17.10.09)
duygu2008........................ :CüvCüv: (30.10.09) kendiliğinden oldu. 3,5 sene bekledi.
nurdannurdan......................CüvCüv: (09.10.09) kendiliğinden oldu. :ecrin_bebek: CEREN
ozlemm48..........................:CüvCüv: (02.12.09) tüp bebek.
cornelia35...........................:CüvCüv: (2010) tüp :ecrin_bebek:EYLÜL
nessel................................:CüvCüv: (03.02.2010) tüp :ecrin_bebek: BÜŞRA
nesemeşe......................... ::CüvCüv: (16.02.2010)
GokçeRana23..................... :CüvCüv: (19.02.2010) GÖKÇE NAZ
maviumutolsun ...................:CüvCüv::hooray:kendiliginden geldi melegi EFE
DamlaUmut.........................(yola devam)
incemeşe............................(yola devam)
zeynep4..............................(tüp bebek)
LittleAngel.......................... (yola devam)
bilgisayarcii........................(yola devam)
ozgemercan.......................(yola devam)
giz1978..............................(yola devam)tüp
aglama_sevdiğim................(yola devam)
sakinlik.............................(yola devam)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selam kızlar biz bugün ankaraya gittik
odamızı beğendik anlaştık aralık gibi alıcaz
kıyafet alışverişimiz de bitti
battaniye havlu v.s tamamlandı

bi portbebe
araba
uyku seti
şeylerimiz kaldı

odamız gelsin çekip koyucam resimlerimizi

kızlar mrb benim kız gece 3 te başlıyo aglamaya sabah 7 ye kadar susmak bilmiyo kolik heralde die üşünüyom meme emiyo altını degiştiriyoz gazı çıkarmaya çalışyoz olmuyo inş erken gecer offf neyse
mavim hayırlı olsun güle güle kullan tabiki benim kız abla olcak döveecek senin ogluşu :) benm kızın adı gökce naz teyzesi degişmedi :)
angelim yeni evin hayırlı olsun saglıkla huzurla otur kaygana gilide evine karşımalaarına izin verme uzak dur onlardan babasıda hatasını anlar bigün bakalım bekle sabır et inş kib
nurdancım fıstıgın nasıl canım büyüdü şimdi ek gıdaya başladınız mı sizde angel başlamış :)

daha çok minik annesi anca alışacak
ben de bebekkken öyleymişim:)))
hanım hanımcık sakin bi kız olsun inşallah

kızlar mrb bende aşılma olcam bana yardımcı olurmusnuz birazz.listeniz çok kabarık maşallah darısı biz isteyenlerin başına inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…