Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar şeker yüklemem yapıldı ve tokluk şekeri azcık fazla çıktı
korkuşlacak kadar değil biraz yemene dikkat et dedi 1 ay sonra tekrarlayacak
ben de ben dikkat ediyorum dedim diyetisyene gitmek istediğimi söyledim
o da gönderdi
5-6 kilo aldım çok ta almadım ama ben de pko olduğu için olmuştur diyo doktor bi de ailem de çok((
neyse diyetisyen de ölçtü tarttı beğendi o da dedi çok yüksek değil ama dikkatli olalım dedi
liste yaptı ama benim yediğimden daha çok sanki:))))))

3 kasım da diyetisyene gidicem tekrar
1 ay sonra da şeker testim tekraranacak
inşallah yükselmez
oğlum da 689 gr olmuş
doktor da beni beğeniyomuş az kilo alıyomuşum ama oğlum çok iyiymiş:))))
biraz moralim bozuldu ama şimdi iyiyim
dua edin bize

amin cnaım güzel dileklerin için cok sagolll bendede pko var 63kıloyum ama hiç 63göstermiyorum doktorum benı diyetisyene gönderdi benim sadece bel kısmımda bırazcık kılo var ama veremıyorum onun iin doktor diyetisyen dedi diyetisyene gitcem bendede pko var malesef eşimdede varikoseell yumurta takıbı istedim ama doktorum ikimizdede sorun oldugu için aşılama yapalım dedı gercı ben vaşka doktora 2kez yaptırmıstı yumurta takıbı ama yumurtlama olmamsıtı inş.bu sefer olur kasım aralık gibi yapcaz galıba aşılamyı hakkımda hayırlısı olsun.

canım aynı bizde de durum öyle
bende pko varmış ama hamile kaldığım ay öğrendim önceden bilmiyodum ve hamilelikten 7 ay önce düşük yapmıştım((
eşim varikoseldi ama ameliyat oldu
düşük olan hamileliğim ameliyattan 3 ay sonra oldu
bu da 10 ay sonra
eşin ameliyat olsun mutlaka
ikisi de doğal yoldan oldu benim aşılamayla sonuç alamdık 1 kere denedik
ameliyattan sonra düzeldi heralde vitamin falan alsın eşin
bi de preseed diye bi jel var netten yaz bulursun
ben onu kullandığım ay hamile kaldım
ben de 64 tüm kalmadan önce
çok değil diyodu doktor ama bence çok:))))
neyse
Allah yardımcın olsun da gelsin bebeğin inşallah

anladım canım güzel dileklrin için sgaol eşim amelıyta oldu beklıyoruz suan bakalım degerşer nasıl düzelecekmı biz hiç aşılama yaptırmadık 2kezyumurta takıbım oldu ama yumurtlama olmadı tabı bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sagol canım

slm kızlar nasılsınız ?
gökcem ınsallah uzun surmez bu gaz olayı ben mahvolmustum hala ara ara yokluyo bizi
mavicim sen naılsın efe pasam nasıl?
nurdancım ceren prenses nasıl uykunz duzene gırdı mı bizde hala tık yok da((((
kızlar vala 2 dk dur durak yok bana berat aren ıyıce hareketlendi surekli gezmek ıstıyo ayakta ya ben bu cocugu geze geze de dogurmadım ama nıye boyle anlamıyorumkaydirigubbakcemile3

slmm
datlu kızım uyuyo bende bakam dedim
angelim yürüteç alsaydın keşke içine koy dönsün dursun anacım onla ugraşma boşver anası gezmedi ama danası gezer zamane çagası :)

gezsin beratım benim
anası genç daha kucaklasın gezdirsin:)))))))))))))))

gökçe sende de şeker çıkmıştı sanırım di mi???
nasıl hallettin ve ne kadar zaman aldı???

nurdan ve ceren hanımlar nerdeler ki???

selammmm
burdayız bizde
mavimm takma kafana şeker fazla değilmiş bakk biraz dikkat edersen normale döner

angell maşallh berata canım benim ya tabi artık durmak istemezler sıkılırlar
ceren de uyku geceleri biraz düzene girdide gündüz uyumuyoondan giremiyorm çok

taze annemizz sen nasılsın gökçemiz nasıl doğum hikayeni okudum çok duygulandım
hepimz çok bekledik ama şimdi bizimle meleklerimiz çok şükürr
allahım damlaumuta,incemeşeye.ecrine,görümceme vedee bütün isteyenlere nasip etsin inşş

canım benim ilk yüklemede 50 cc olan çıkmıştı ikinci 100 cc lık olanda çıkmamıştı şeker canım o yüzden tedaavi olmadım ama genelde şekeri olanlar diyet yapıyolar

canım okudun demek :) gökçemizde iyi teyzesi çok şükür ama b gece çok aglıyo bi gece az idare edip duruyoz bakalım acaip uykusuzum kafam yerinde deil desem yeridirmisafirde geliyo gündüz uyuyamıyom dasempatiksalakcinni deli dana olcam sonunda :) yarında kulak testi için gitcez işitme için bakalım inş sorun yoktur kızımda sen nasılsın nerelrdeydin .*

ben de de 50 likte çıktı
100 lük yapılmadı
sonra yapalım dedi o zaman kadar dikkat et dedi
ben de diyetisyene gidiym dedim
1 ay sonra görücez bakalım

mavicim 50liğin hemen ardından 100lük yapılması çok tehlikeli zaten
en az 1 hafta geçmesi lazımm

gökçem iyiyiz bizde buralardaydım ama yazamamıştım bikaç gündür

nurdancım iyi olmanıza sevindim canım benim öptm
mavm benimde bi hafta ara verdik ondan sonra ikinci yükleme yapıldı ondanda çok şükür çıkmamıştı inş seninde çıkmaz canım

inşallah ama biz 1 ay ara verdik:)))
ve ben bu arada diyet yapıyorum
acaba ben zayıflasam da oğlum gerekli besinleri alabilir mi???
sonuçta diyetisyen kntrolünde yapıyorum bebeğim beslenir di mi???

slm güzeler biz evimize geldik annemde geldi yanımda :) oy dün gece gene uyumadı benim gızz kocişte geç kaldı uykusuzluktan işe :)

slm kızlar bugun berat aren in ası günü:2:ınsallah cok etkilenmez 4 ası bırden hemde yaaa(
nurdancım nasılsn ceren nasıl?
mavım gobus ıyıcecıkmıstır ıyı bak efe pasaya
gökcem kendı gunlerım aklıma geldı canım yaa en zor zamanlarınız suan ınsalla fazla uzun surmez benım esım yenı geldı santıyeden once bılmıyodu hadı de simdide aglıyo beni uyutmuyo dıye gıdıp oturma odasına yatıyo seınkı de uykusuzluktan ıse gecıkıyo adalet mı bu yaw:))))bizde oglusula kucak kucaga uyuyoruz valaa yayla gıbı yatakta sefamız olsun

slm
angelim nasıl geçti aşınız inş cok canı yanmamıştır kuzuunun ay bende 1 aylık olunca götürem aşıya

slm
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
dün kızımla birlikte uyuduk üçümüz gıkı bile çıkmadı uyudu kaldı artık bundansonra kucagımzda mı yatırsam :) böyle rahatmış :) aman nese şimdi bide kucaga alıştırmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…