- Konu Sahibi cornelia35
-
ya bayanlar bu asılama %20 tutuyormuş bana doktorum öyle söyle sizin bir bilginiz varmı buda kafama cok takıldı aslında
canım seni öyle iyi anlıyorumki eltimlede eşimin birçok akrabasıylada yaşadım aynı şeyleri tahammülü çok zor ama bunca sabrın mükafatını görcemize yürekten inanıyorum takma kafana allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinyaaa bilmiyorum amaa benim gibi olanınız varmı eltisi olupta hamile olan ne kadar kötü bir duygu ben eltime gitmek ve onunla hiç bir sekilde karsılasmak istemiyorum çünkü onu gördügüm zaman çok kötü oluyorum nerdeyse aglıyacak duruma geliyorum gözlerim doluveriyor sizce bu fesatlıkmı yoksa onu cekememek mii ? ben kimseyle konuşamıyorum kimseye içimi dökemiyorum sizinle bunu paylasmak istedim biraz teselliye ihtiyacım var
bileniniz yokmuuuuuuuuuu??????
canım hayırlısısyla guzel haberı alırız ıns.allah yardımcın olsun.bı de ben baslayabılsem su ıgneye((
yaaa bilmiyorum amaa benim gibi olanınız varmı eltisi olupta hamile olan ne kadar kötü bir duygu ben eltime gitmek ve onunla hiç bir sekilde karsılasmak istemiyorum çünkü onu gördügüm zaman çok kötü oluyorum nerdeyse aglıyacak duruma geliyorum gözlerim doluveriyor sizce bu fesatlıkmı yoksa onu cekememek mii ? ben kimseyle konuşamıyorum kimseye içimi dökemiyorum sizinle bunu paylasmak istedim biraz teselliye ihtiyacım var
millet te kedi enceği gibi doğurup duruyoo....bende senin gibi gitmek istemiyorum bebek görmeye.. en yakın arkadaşım hamileydi haberini aldım. bebeği oldu baya direndim gitmemek için ama gitmeden de olmuyo.. birde adını UMUT koymuş bende allah kısmet ederse öyle istiyorum.. durmadan telefon geliyo.. özellikle annem sürekli oda hamile buda hamile arayıp duruyo. kadın bilmiyo tabi benim sıkıntılı olduğumu. neyse öğrenmesinde.. ama allahım çok büyük her isteyene versin. ben inanıyorum hepimizin olacak bebişleri...
ayderya aynen bende duygularınıza katılıyorum... ama yinede çevremizdeki arkadaşlarımıza gidip tebrik ediyoruz...çok acı yaa...ama bizde birgün anne olcaz..inanıyorumm..benim aşılama tutmadı ben bu gün hastalandım...ayyyy yine hastane gitcemm...perşembe günü..yine gonal f iğneler ..aşılama ...uzun bir bekleyişş... çok zor yaa...allah hepimize hayırlısını versinn...benneyaptımki
yaaa bilmiyorum amaa benim gibi olanınız varmı eltisi olupta hamile olan ne kadar kötü bir duygu ben eltime gitmek ve onunla hiç bir sekilde karsılasmak istemiyorum çünkü onu gördügüm zaman çok kötü oluyorum nerdeyse aglıyacak duruma geliyorum gözlerim doluveriyor sizce bu fesatlıkmı yoksa onu cekememek mii ? Ben kimseyle konuşamıyorum kimseye içimi dökemiyorum sizinle bunu paylasmak istedim biraz teselliye ihtiyacım var
ayderya aynen bende duygularınıza katılıyorum... ama yinede çevremizdeki arkadaşlarımıza gidip tebrik ediyoruz...çok acı yaa...ama bizde birgün anne olcaz..inanıyorumm..benim aşılama tutmadı ben bu gün hastalandım...ayyyy yine hastane gitcemm...perşembe günü..yine gonal f iğneler ..aşılama ...uzun bir bekleyişş... çok zor yaa...allah hepimize hayırlısını versinn...benneyaptımki
Arkadaşlar bugun canımız sıkılddı.eşim sperm tahlili ve morfolojisinin sonucunu aldı.sperm sonuçları çok iyi olmasına rağmen sperm morfolojisi %2 çıktı.doktor düşük dedi.aşılama şansı % 10 dur dedi.morfolojisi böyle olupta tutan var mı bilginiz var mı ...
yaa arkadaslar yardım bekliyorum niye kimse bir sey yazmıyorr niye sorunlarımızla birbirimiz yanlız burakıyoruzÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?