Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım seni öyle iyi anlıyorumki eltimlede eşimin birçok akrabasıylada yaşadım aynı şeyleri tahammülü çok zor ama bunca sabrın mükafatını görcemize yürekten inanıyorum takma kafana allah hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

bileniniz yokmuuuuuuuuuu??????

bana doktorum normal şartlarda bir bayanın hamile kalabilme olasılığı %9 %10 arası, aşılama ile bu iki katına çıkıyor yani %18-%20 ye çıkıyor dedi . hayırlısı inş. %20 lerin içinde oluruz.......

millet te kedi enceği gibi doğurup duruyoo....bende senin gibi gitmek istemiyorum bebek görmeye.. en yakın arkadaşım hamileydi haberini aldım. bebeği oldu baya direndim gitmemek için ama gitmeden de olmuyo.. birde adını UMUT koymuş bende allah kısmet ederse öyle istiyorum.. durmadan telefon geliyo.. özellikle annem sürekli oda hamile buda hamile arayıp duruyo. kadın bilmiyo tabi benim sıkıntılı olduğumu. neyse öğrenmesinde.. ama allahım çok büyük her isteyene versin. ben inanıyorum hepimizin olacak bebişleri...

ayderya aynen bende duygularınıza katılıyorum... ama yinede çevremizdeki arkadaşlarımıza gidip tebrik ediyoruz...çok acı yaa...ama bizde birgün anne olcaz..inanıyorumm..benim aşılama tutmadı ben bu gün hastalandım...ayyyy yine hastane gitcemm...perşembe günü..yine gonal f iğneler ..aşılama ...uzun bir bekleyişş... çok zor yaa...allah hepimize hayırlısını versinn...benneyaptımki

arkadaslar benden bugün sıvı seklinde akıntı geliyor anlamadım neyin nesi camasırım batıyor ve rahatsız ediyor beni ıslak ıslak yoksa adet olacagımın mı işareti yardım istiyorum bayanlar

canım morelini bozma diyecem ama ne kadar insan rahat olabiliyor insan ister istemez canı sıkılıyor ama olsun herseyde vardır bir hayır bu ay kısmetine yokmuş birdahaki sefere inş olur güzel haberlerini bekliyecegiz:1hug:

selenciğim senin yine iyi.bene evlenenlerin hatta sonra da evlenenlerin çocuğu oldu.gidip onları görüyorum üstüne birde altın takıyorum.hatta benim yaşıtlarım arkadaşlarım 2. çocuğu kucağına almaya hazırlanıyorlar.2 gün önce biri doğurdu bile.ne yapalım bu da bizim kaderimiz.her şey allahtan.veren alllah.

seni çok iyi anlıyorum nessel gergin bekleyiş yerini yorgunluğa bırakıyo.ben tutmadığını anlayınca rahatladım bile beklemek daha zor galiba.geçmiş olsun inşallah 2.si tutar Allah yardımcın olsun

Valla sellenciğim ne desem ben normalde öyle olduğumda 1 gün sonra adet oluyorum.ama böyle olupta gebe kalanları da duymuşum.senin için her şeyi hayırlısı canım umarım gebesin...

Arkadaşlar bugun canımız sıkılddı.eşim sperm tahlili ve morfolojisinin sonucunu aldı.sperm sonuçları çok iyi olmasına rağmen sperm morfolojisi %2 çıktı.doktor düşük dedi.aşılama şansı % 10 dur dedi.morfolojisi böyle olupta tutan var mı bilginiz var mı ...

geçmiş olsun canım bizm hareketimiz sıkıntılı morfolojimiz%5 ti tutmadı malesef yine de şansını dene istersen sayınız iyiymiş tutar belki.ama aşılama çok yorucu bi süreç hayatımın en uzun günlerini geçirdim beklerken ve negatif ben sanırım denemicem bi daha aşılama.ya da bilmiyorum.aslında tüp bebek daha garantili ama insan hemen kabüllenemiyo inşallah iyi sonuç alırsın sen bana bakma dene

canım bı hayır vardır bunda da 2.sı tutar ıns

canım ıyı olmaya calısıyorum elımden gldıgınce ıste otla cople ugrasıyorum bu aralar su kıst bı gecse de tedaavıye baslasaydım hayırlısıyla

yaa arkadaslar yardım bekliyorum niye kimse bir sey yazmıyorr niye sorunlarımızla birbirimiz yanlız burakıyoruzÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…