Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
[]canm iğneleri alırken eczaneden sormadınmı kalemlerinide veriyorlar ben öyle almıştım:utangac]
cnm ben doktordan aldım kendisi veriyordu yoksa bile doktoruna söyle puregonun mümessilinden temin etsin.eczaneler yada mümessilinden isteyebilirler ben sağlık sektöründe çalışan ve puregon kullanan biri olarak ilaç depolarından da sorabilirsin. eczaneler depodan isterler.iyi şanslar

arkadaslar benden bugün sıvı seklinde akıntı geliyor anlamadım neyin nesi camasırım batıyor ve rahatsız ediyor beni ıslak ıslak yoksa adet olacagımın mı işareti yardım istiyorum bayanlar

canım adetinin kaçıncı günü
sıvı berrak kokusuz mu yoksa sarı kokulu mu

seni çok iyi anlıyorum nessel gergin bekleyiş yerini yorgunluğa bırakıyo.ben tutmadığını anlayınca rahatladım bile beklemek daha zor galiba.geçmiş olsun inşallah 2.si tutar Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canım yanlız bırakmadığın için..herkese saol..ama napalım artık 3. de..
bu benim 2. aşılamam dıı... artık 3 te tutmazsaa... allah yardımcımızz olsun.. umarım diğer arkadaşların ki tutar ve onlara seviniriz..onlardan kuvvet alırız.. keniden iyi bakkk ...öptüm..

evet ozgulcüm ailem elazığda senin doktorun orhan özekicimi iyi bi doktor olduğunu biliyorum yanında tedavi gören arkadaşlarım var kendisinden çok memnunlar genelde tadavisi cevap veriyor umarım senide cevap verir
sağol canım umarım tutar ilk aşılamam amin inş allah herkese nasip eder bebekkk
canım hayırlı olsun tedavin inş bebişin gelir sana bu sefer
canım adetine ne kadar var hemen telaşlanma belki üşüttün iltihap var onlar geliyor blmiyorum ama sıkma herşey olacağına varır

ya pirancım bende başkalarının olmuşmu die düşünme bence senin farklı olabilir belki allah kısmet etmiştir az bile olsa sayı bebiş olur kib öptm

canım bı hayır vardır bunda da 2.sı tutar ıns

canım ya teşekkür ederim cvp ların için... yanlız bırakmadın saol..3. aşılamama başlıcam hayırlısı... bu olmadı ama bakalımm 3.. olur inş... sanırım benim bebiş inatçı çıktı gelmiyorr :) hayırlısı diğer arkadaşların inş. tutarrr.. onların haberlerine sevinriz... öptüm canım... senden de hemen hayırlı cvp. bekliyoruz... tedaviye ne zaman başlıcan..sanırım sende kist mi vardı... bende de vardı bir ayda yok oldu hem benim baya büyüktü 5.50 düşün artık... ama allahtan 1 ayda gitti..yoksa ameliyat olcaktım..ama kist gidiyor moral bozmak yokk.tamammmm..

özgülcüm dileklerin içi saoll.. canım ya.. ama iltihap değildir yaa..resmenn hastalandımm..benim adetim nisan 10 du.ama 7 oldum .. ne bilim... iyi düşünmek isterdim...hamileyim demekte isterdim ama hastalandım..gerçi eşim kan testi yapalım yinede diyor.. yapsam mı acaba..tamamen şüpheden kurtulurum...ama yaaa bence yok bebek ....artıkk 3.aşılamda bakcaz.. allah herkese yardım etsinnn...güzel bebişler versin ..... sen ne durumdasın sende mi aşılama yaptırdın..

canım hakkında hayırlısı olsun inş bence tam olarak bişey yoksa adet olarak biraz daha bekle test yap hemen ümitsiz de olma bence ama kendini de üzme fazla gerçi üzme diyorum insanın elinde değil ama napalım umut ediyoruz bu ay olmazsa diğer ay die inşallah hasta olmazsın ama olursanda hakkımda hayırlısı bymuş deyip gelecek aylara bak tatlım inş da bebiş olur inş.. bende canım yarın yumurtalarım oluşmuşmu die baktırmaya gidicem klomen kullanıyorum gelişmişlerse sonra da çatlatma iğnesi galiba yapılıyo ben ilk defa aşılama yaptırıcam inşallah ilkinde de tutar allahım hepimizin yüzünü güldürsünn:CüvCüv:

nesselcim kanaman kahve miydi normal kırmızı mı hani kahve rengi olunca yerleşme kanaması oluyo diyolar ya ondan sordum

nesselcim kanaman kahve miydi normal kırmızı mı hani kahve rengi olunca yerleşme kanaması oluyo diyolar ya ondan sordum

canımm dileklerin için saol... ama önce kırmızı geldi.. şimdi kahverengi..ama ben olmazsa diyom yinede kan testi yaptırayım..ayyy insanın kafası karışıyorrr...ben zaten perşembe dr. gidicem artık o söyler ...gerçi yine aşılama yolu gözüküyorr gibi...
umarım seninde yumuşlar büyümüştür..ve ilk aşılamadan da tutarr dualarımız seninle...
aşılama gününü yazarsın canım burdan hepimiz sana dua ederiz..kendine iyi bak.. görüşrüz yine...

:çok üzgünüm:

evet canı kıst var 3.56 buyuklugunde bakalım haftaya kontrolum var sonra gecmısse baslıcaz ıgnelere ıns canım dedgın gıbı gecer de fazla ugrastırmaz her sey ust uste gelıyo zaten ((

ay canım cevapladıgın ıcın tesekkurler eh nede olsa hemserı sayılırız benım esım elazıglı ben degılım ama sevıyorum elazıg ı ve ınsanlarını bır kez gıtmıstık once yıl yazın orda akrabalar var hala asılama ısınıde mayıs ayına bıraktım sımdılık uff ıcımden dr gıtmek gelmıyo napıyım bakalım hayırlısı sevgıler sana a.s.

canım üzüldüm şimdi bak.. allah sabır ve kolaylık versin.. bakti zamanı gelmemiş demekki ne diyelim.. yola devam.....

arkadaslar benden bugün sıvı seklinde akıntı geliyor anlamadım neyin nesi camasırım batıyor ve rahatsız ediyor beni ıslak ıslak yoksa adet olacagımın mı işareti yardım istiyorum bayanlar

doktorunu araryıp sordunmu canım.. bir danışsaydın...hiç birimiz daha o evrelere gelmediğimiz için bilen yok sanırım...

armila85 canım nasıl gidiyoo... nessel hastalandım flan diyo ama ben hala anlamadım. kesin emin değil galiba... senin durumun ne merak ediyoruz.. inş. hayırlı haberler senden gelir..

pirancım cnm bızım morfoljı yüzde sıfırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizn gene iyi olur allah nasip ettıkten sonra inşş

canım adetinin kaçıncı günü
sıvı berrak kokusuz mu yoksa sarı kokulu mu

canım yaa daha olmama cok var aslında ayın 20 sinde olmam gerekiyor sanırım ilacların etkisinden erken gelecek berrak seklinde kokulu hiç böyle olmamıştı çok rahatsız edici bir şey eyer bildigin bir konuysa bana aktarırsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…