- Konu Sahibi cornelia35
-
arkadaslar benden bugün sıvı seklinde akıntı geliyor anlamadım neyin nesi camasırım batıyor ve rahatsız ediyor beni ıslak ıslak yoksa adet olacagımın mı işareti yardım istiyorum bayanlar
insülün iğnesi al onunla vur göbekten yapılıyordu değilmi iğnenin suyu ve tozudamı var değilmi:emir_bebekarkadaşlar doktor ayarlayıp veriyo benim öyle oldu ayrıca toz değil. 900 lük bi iğne hergün 100 cc ben kendime yaptım 9 gün boyunca
seni çok iyi anlıyorum nessel gergin bekleyiş yerini yorgunluğa bırakıyo.ben tutmadığını anlayınca rahatladım bile beklemek daha zor galiba.geçmiş olsun inşallah 2.si tutar Allah yardımcın olsun
sağol canım umarım tutar ilk aşılamam amin inş allah herkese nasip eder bebekkkevet ozgulcüm ailem elazığda senin doktorun orhan özekicimi iyi bi doktor olduğunu biliyorum yanında tedavi gören arkadaşlarım var kendisinden çok memnunlar genelde tadavisi cevap veriyor umarım senide cevap verir
canım hayırlı olsun tedavin inş bebişin gelir sana bu seferkızlar bende dr.yeni geldim.. başladık bugün tedaviye.. 5 gün iğne olacağım. ctesi kontrol.. dua edinde herşey yolunda gitsin. zaten aksiliklerle başladı.. neyse şimdi herşey yolunda... ama burdan hepinize bir şey söyleyeyim. puregon kullanacak arkadaşlar DİKKAT.. alınan bu iğne kutuda ipbe başlarıyla birlikte satılıyor..fakat enjektör kalemi ayrı bir kutuda ve eczanelerin çoğunda yok. haberleri bile yok.. organon ilaç firmasının ürünüymüş int. sitesinden araştırdım. doktorlara veriyorlarmış. ama benim doktorda yoktu. eczanelerde beraber satılması gerekir diyorlar. enjektör kalemi olmadan ilacı kullanamıyorsunuz.. aklınızda bulunsun kalemide temin edip öyle tedaviye başlayın..... buda benden size tavsiye.. dün geceden beri o kalemi arıyorum... neyse hastaneden tüp bebek ünitesinden buldular bir tane... işimi hallettim... :Saruboceq:
canım adetine ne kadar var hemen telaşlanma belki üşüttün iltihap var onlar geliyor blmiyorum ama sıkma herşey olacağına varırslm arkadaşlarr.... bu sabah benden akıntı ile birlikte kan geldii...armillaaaa teste gerek kalmadı galiba canımm... ben hasta olucam sanırımm.. bu aşılama da tutmadııı galibaaa ...oooooooffffffffff yandım yaaaa...gene hastane yolları gözüktü bana....benneyaptımki
Arkadaşlar bugun canımız sıkılddı.eşim sperm tahlili ve morfolojisinin sonucunu aldı.sperm sonuçları çok iyi olmasına rağmen sperm morfolojisi %2 çıktı.doktor düşük dedi.aşılama şansı % 10 dur dedi.morfolojisi böyle olupta tutan var mı bilginiz var mı ...
canım bı hayır vardır bunda da 2.sı tutar ıns
özgülcüm dileklerin içi saoll.. canım ya.. ama iltihap değildir yaa..resmenn hastalandımm..benim adetim nisan 10 du.ama 7 oldum .. ne bilim... iyi düşünmek isterdim...hamileyim demekte isterdim ama hastalandım..gerçi eşim kan testi yapalım yinede diyor.. yapsam mı acaba..tamamen şüpheden kurtulurum...ama yaaa bence yok bebek ....artıkk 3.aşılamda bakcaz.. allah herkese yardım etsinnn...güzel bebişler versin ..... sen ne durumdasın sende mi aşılama yaptırdın..
nesselcim kanaman kahve miydi normal kırmızı mı hani kahve rengi olunca yerleşme kanaması oluyo diyolar ya ondan sordum
7/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136........20/nisan
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen --------16/nisan
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs
en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)
canım ya teşekkür ederim cvp ların için... yanlız bırakmadın saol..3. aşılamama başlıcam hayırlısı... bu olmadı ama bakalımm 3.. olur inş... sanırım benim bebiş inatçı çıktı gelmiyorr :) hayırlısı diğer arkadaşların inş. tutarrr.. onların haberlerine sevinriz... öptüm canım... senden de hemen hayırlı cvp. bekliyoruz... tedaviye ne zaman başlıcan..sanırım sende kist mi vardı... bende de vardı bir ayda yok oldu hem benim baya büyüktü 5.50 düşün artık... ama allahtan 1 ayda gitti..yoksa ameliyat olcaktım..ama kist gidiyor moral bozmak yokk.tamammmm..
mavili canım aşılamaya başlamak için önce adetin ikinci ya da 3 .günü gitmen ve hormon testi kan verip yaptırman gerek ve dr unda yumurtalarına bakması gerek kendiliğinden oluşuyomu die eğer hormonların normal değerlerde ise sana hap ya da iğne verir yumurtaların daha fazla olsun die sonrada çatlatma iğnesi verir yumurtan çatlatılır ve en geç 36 saat sonra aşılaman yapılır tatlım gerçi ben daha hap atma devresindeyim ama böyle oluyor tatlım
ayderya aynen bende duygularınıza katılıyorum... ama yinede çevremizdeki arkadaşlarımıza gidip tebrik ediyoruz...çok acı yaa...ama bizde birgün anne olcaz..inanıyorumm..benim aşılama tutmadı ben bu gün hastalandım...ayyyy yine hastane gitcemm...perşembe günü..yine gonal f iğneler ..aşılama ...uzun bir bekleyişş... çok zor yaa...allah hepimize hayırlısını versinn...benneyaptımki
arkadaslar benden bugün sıvı seklinde akıntı geliyor anlamadım neyin nesi camasırım batıyor ve rahatsız ediyor beni ıslak ıslak yoksa adet olacagımın mı işareti yardım istiyorum bayanlar
insülün iğnesi al onunla vur göbekten yapılıyordu değilmi iğnenin suyu ve tozudamı var değilmi:emir_bebekarkadaşlar doktor ayarlayıp veriyo benim öyle oldu ayrıca toz değil. 900 lük bi iğne hergün 100 cc ben kendime yaptım 9 gün boyunca
canım sağol .. ben buldum iğne hastahanede varmış bir tanesini bana verdiler... şu an sorun yok bende 100 lük dozlarda kendim yapacağım.
canım adetinin kaçıncı günü
sıvı berrak kokusuz mu yoksa sarı kokulu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?