Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktorunu araryıp sordunmu canım.. bir danışsaydın...hiç birimiz daha o evrelere gelmediğimiz için bilen yok sanırım...

arkadasım ilgin için tşkler cırt bırt doktorumu arıyorum zaten ama artık yüzüm yok aramaya esimde ikide bir niye rahatsız ediyorsun olacagı varsa olur diyor bukadar kafana takma diyor ama gel bunu bana anlat olmuyor olmuyor olmuyorrrrrrrrrrrrrrrr üffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa allahım bizlerede verde bu sıkıntıdan kurtulalım:çok üzgünüm:

canım nasıl durumun aynımı?? bence dokotru ara sor.. ama ilaçların etkisinden normal olabilir... için rahat etsin ara bir sor.....

valla şimdide karın agrısı basladı zannedersem olucam allah yardımcım olsun

ama senin hastalanmana daha var.. neden erken olsun kii bence stres yaptın ondan ağrıyor karnın.... rahatlamaya çalış biraz....hadi ama.... güçlü ol...

günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

canım hayrılısı olsun... inş. filmlerinde temiz çıkar.. hiç aşılamya bile gerek kalmaz..:Saruboceq:

canım öncelikle aramıza h.g inş senin için burası hayırlı olur ve inş en kısa zamanda hamile kalırsına.s.

Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

inş. allah hepimiz için hakkımızda nasıl hayırlıysa onu versin

8/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136........20/nisan
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen --------16/nisan
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs
24-biumut
25-ukla----------6/mayıs

en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)

kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir.senağlama

kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşimin sperm morfolojisi % 2 cıktı doktorlar aşılama sansın % 10 dedi çok az şans veriyorlar bize doktorların % 10 deyipte aşılamada hamile kalanı hiç duydunuzmu

kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir.senağlama

geçmiş olsun canım allah sabır versin.. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşimin sperm morfolojisi % 2 cıktı doktorlar aşılama sansın % 10 dedi çok az şans veriyorlar bize doktorların % 10 deyipte aşılamada hamile kalanı hiç duydunuzmu

canım ümitsiliğe kapılma eşin bir üroloğa gitsin vitamin felan veriyorlar,
ayrıca morfolojisi %1 ile hamile bile kalan var sakın canını sıkma tatlım, ilk seferinde tutmazsa ikincisini denersin, denemeden de bilemezsin bazen drlar çok şey bildiklerini sanıyorlar Allahım var o bize, size hepimize yardım edecektir bol bol dua et..

benimde senden 2 gün sonra inş. hamileyim dersinde bizede burdan umut olur şu bir gercek beklemek gercekten cok zor zaman saat hatta dk lar gecmek bilmiyorsenağlama

geçmiş olsun canım allah sabır versin.. hayırlı haberlerini bekliyoruz...

benimde senden 2 gün sonra inş. hamileyim dersinde bizede burdan umut olur şu bir gercek beklemek gercekten cok zor zaman saat hatta dk lar gecmek bilmiyorsenağlama

sağolun kızlar gerçekten beklemek çok zor ben test yapmıcam adeti bekliyorum.umarımmmm bebiş vardır 9 ay gelmez kırmızılar:CüvCüv:

canım adet tarihim 19 mart yanlız aşılamam 30 martta oldu ondan sayarsak 13 nisan

benimde 20 nisanda olmamm gerkiyor bende aslında düşünmüyor degilim acaba bende adet gününümü beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…