- Konu Sahibi cornelia35
-
doktorunu araryıp sordunmu canım.. bir danışsaydın...hiç birimiz daha o evrelere gelmediğimiz için bilen yok sanırım...
valla şimdide karın agrısı basladı zannedersem olucam allah yardımcım olsun
günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir.senağlama
kızlar yardımınıza ihtiyacım var eşimin sperm morfolojisi % 2 cıktı doktorlar aşılama sansın % 10 dedi çok az şans veriyorlar bize doktorların % 10 deyipte aşılamada hamile kalanı hiç duydunuzmu
kızlar adet gününe az kaldıkça bende stres başladı .zaten bir haftadır gripden yatıyorum.ilaç almadım umarım bebeğim gelmiştir emeklerimize değmiştir.senağlama
geçmiş olsun canım allah sabır versin.. hayırlı haberlerini bekliyoruz...
benimde senden 2 gün sonra inş. hamileyim dersinde bizede burdan umut olur şu bir gercek beklemek gercekten cok zor zaman saat hatta dk lar gecmek bilmiyorsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?