Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde 20 nisanda olmamm gerkiyor bende aslında düşünmüyor degilim acaba bende adet gününümü beklesem

canım zaten yoksa adet gelecek test yapıp beklerken o stresi yaşamak istemiyorum.bence adeti bekle derim.:teselli:

benimde ara ara karnıma afifte olsa agrı var ben aslında pek ümitli degilim 16 nisan gelmeden bile regl olabilirim ama allahtan ümit kesilmez

benimde ara ara karnıma afifte olsa agrı var ben aslında pek ümitli degilim 16 nisan gelmeden bile regl olabilirim ama allahtan ümit kesilmez

canım allahtan ümit kesilmez ne diyeyim bende çok umutlu değilim.rabbim hayırlısını versin hakkımızda:Saruboceq::Saruboceq:

ben salak gibi onu doktora onun gibi bir cok seyi heyecandan sormayı unutmuşum benneyaptımki

olsun canıom inşallah tekrar dr gitiiğinde gebelik takibi için gidersin.benden sana abla tavsiyesi gitmeden önce not yazarsan unutmamak için yerimseniben
inşallahhhhhhh 9 ay boyunca hamiş haberlerimizi paylaşırız.:Saruboceq:

benim esimin sperm sayısı normaldi bendede hiç bir sorun gözükmüyor nekadarını asılamışlardır sence bir bilgin varmı??

Kızlar sanırım kötü haber vereceğim sizlere. Ben normalde regl olmadan bi buçuk hafta önce gögüslerim acımaya sonraları nerdeyse çatlayacak kadar ağırır. Bugün gögüslerim acımaya başladı. Adet olacağım yani. Çıkmadık candan umut kesilmez biliyorum ama ben vücudumu çok iyi tanıyorum, adet olacağım

hiç sorma seninle benim test günlerimiz aynı ama şikayetler bendede var ara ara karnımda agrılar oluyor bacaklarım agrıyor uffffffffffffffffffff tutmadı galiba ama kırmızılarıda görmeden ümidimizi kesmemek lazım

Benim adet günlerim çok düzenli ve rahimimde çok sağlıklı. Buna sevinmem gerek biliyorum ama böyle olduğunda yani gögüs ağrılarım başladığında kanamam oluyor.Umudum pek yoktu zaten şimdi hepten kesildi. Eşim sen olacakmış gibi ilaçlarını kullan olacakmış gibi davran diyor.Oda üzülüyor zavallı

kızlaaaar birşey sorucam.ya kafam karıştı :uhm: morfoloji ne demek.yani anlamadım sperm sayısımı,hareketliliğimi yoksa bu morfoloji dediğiniz şeymi gebelik için daha önemli.aydınlatın beni :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…