- Konu Sahibi cornelia35
-
Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
canım morfoloji şekil demek yani spermin şekli
günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
hııımm peki en düşük değer kaç olması gerekir.fisfisfis
aslında burda bi çelişki var benim bildiğim semen analizinde kruger'a göre en düşük %4
ama bazıları %2 diyor canım.
Ama %1 morfolijide sağlıklı gebelik oluşan tanıdıklarım var.
amin canım hepimize nasip olsun..selam canım.ilk öncelikle hoşgeldin aramıza.Allah inşallah seni biran önce bebeğine kavuşturur.a.s.
arkadaşlar bir ümit diye derdime derman arıyorum eşimin sperm sayısı 129 milyon ileri hareketi 68 milyon yerinde sayımı 34 milyon morfolojisi % 2 doktor ümitsiz konuştu aşılama icin canım çok sıkın bu evlat hasreti beni öldürecek eşimede belli etmek istemiyorum ama canım çok acıyor
arkadaşlar bir ümit diye derdime derman arıyorum eşimin sperm sayısı 129 milyon ileri hareketi 68 milyon yerinde sayımı 34 milyon morfolojisi % 2 doktor ümitsiz konuştu aşılama icin canım çok sıkın bu evlat hasreti beni öldürecek eşimede belli etmek istemiyorum ama canım çok acıyor
Kızlar sanırım kötü haber vereceğim sizlere. Ben normalde regl olmadan bi buçuk hafta önce gögüslerim acımaya sonraları nerdeyse çatlayacak kadar ağırır. Bugün gögüslerim acımaya başladı. Adet olacağım yani. Çıkmadık candan umut kesilmez biliyorum ama ben vücudumu çok iyi tanıyorum, adet olacağım
sevcan,piran ne kadardır deniyosunuz??
biz 1,5 yıldır bebek istiyoruz.sperm yetersizliği var.1.aşılamamı 1 Nisanda yaptırdık 20 Nisan gibide sonucu öğreniriz.siz ne durumdasınız?
hamileliktede göğüs acırmış akıntın varmı ?canım olumlu düşün üzme kendini:1hug:
inşallah tutmuştur canım:Saruboceq:
bizim de sizin gibi 1,5 yılı geçti bizimde sperm sayımız düşük ayrıca bende yumurta çatlayamadan kist oluşuyor benimkini ilacla düzenliyoruz ama bakalım bu ay aşılama olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?