Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

selam canım.ilk öncelikle hoşgeldin aramıza.Allah inşallah seni biran önce bebeğine kavuşturur.a.s.

günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim.bugün rahim filmimn sonuçlarını almak için doktoruma gideceğim büyük ihtimalle aşılama yapacak.bu konuda ki tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

hoşgeldin.a.s.hayırlısı olsun inşallah.. rahim filminin sonucu ne oldu?

hııımm peki en düşük değer kaç olması gerekir.fisfisfis

aslında burda bi çelişki var benim bildiğim semen analizinde kruger'a göre en düşük %4
ama bazıları %2 diyor canım.
Ama %1 morfolijide sağlıklı gebelik oluşan tanıdıklarım var.

arkadaşlar bir ümit diye derdime derman arıyorum eşimin sperm sayısı 129 milyon ileri hareketi 68 milyon yerinde sayımı 34 milyon morfolojisi % 2 doktor ümitsiz konuştu aşılama icin canım çok sıkın bu evlat hasreti beni öldürecek eşimede belli etmek istemiyorum ama canım çok acıyor

ya bende bunu anlamıyorum benim eşimde sprm sayısı 7 mlyn
morfoloji %4 ileri hareketli %43 dü ama benim doktorum hiç umutsuz yaklaşmıyooo
sayınız çok ii bence morfolojide vitaminle desteklenir sanırsam ayrıca bana doktorum sayı 1 mlyn olsada aşılama <için yeterli dedi. ayrıca insanlar daha kötü şartlarda kendişiğinden gebe kalabiliyor bazı drları hiç anlamıyorum ben yaaa.
canım canını sıkma herşeyi oluruna bırak ilkinde olmazda belki ikincisinde olur, dene bir kere zaten ilerde tüp bebek yaptırmak istesekde bu yöntemleri geçmemiz gerek en az 3 aşılama deniyor ben hiç ümidimi kaybetmiyorum valla

canım doktorlar olmaz diyenlerin bile bebekleri oluyo allah bilir herşeyi ol derse olur eminim bebişin olucak üzme kendini nolur:1hug:

pirancığım yazdığın değerlere göre rakamlar iyi değilmi?hem karamsar olma hemen.Allahtan ümit kesilmez.morfojiden dolayımı ümitsiz konuştu?

hamileliktede göğüs acırmış akıntın varmı ?canım olumlu düşün üzme kendini:1hug:

ilk aşılamamda dr çok umutluydu hrşey normaldi ama olmadı ümitsizliğe düşme verecek olan allah biz sebepleri zorlamalıyız

biz 1,5 yıldır bebek istiyoruz.sperm yetersizliği var.1.aşılamamı 1 Nisanda yaptırdık 20 Nisan gibide sonucu öğreniriz.siz ne durumdasınız?

inşallah tutmuştur canım:Saruboceq:
bizim de sizin gibi 1,5 yılı geçti bizimde sperm sayımız düşük ayrıca bende yumurta çatlayamadan kist oluşuyor benimkini ilacla düzenliyoruz ama bakalım bu ay aşılama olacak.

cornelia canım beni de listeye ekleyiver bi zahmet
bende adetimi bekliyorum
muhtemelen 20 Nisan da adet olurum.
adetimin 2.günü iğne vurunmaya başlıycam.
bugün hastaneye gittim
heyet raporu çıkarmak için
doktor bana gonal-f ve ovitrelle yazmış
iğnelerimi daha almadım
İnşallah hepimizin aşılaması tutar kızlar

hepimiz için hayırlısı olsun en kısa zamanda allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin benim gibi 10 yıldır bebek hasreti çeken varmı aranızda

Kızlar bende 5 yıllık evliyim
2 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Daha hiç hamile kalmadım
Eşimin sperm sayısı 16 milyon
Hareketlilik toplamda %78
morfoloji %5
doktor bize de direk aşılama dedi

Kızlar aşılamanızı rapor çıkartarak mı oluyosunuz yoksa özelde mi
ben bugün hastaneye heyet raporu için gittim benden 110 milyon aldılar
rapor parasıymış
aranızda rapor parası ödeyen oldu mu
bide ilaçlara kaç para ödediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…