- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
Kızlar bende 5 yıllık evliyim
2 yıldır bebek için uğraşıyoruz
Daha hiç hamile kalmadım
Eşimin sperm sayısı 16 milyon
Hareketlilik toplamda %78
morfoloji %5
doktor bize de direk aşılama dedi
Kızlar aşılamanızı rapor çıkartarak mı oluyosunuz yoksa özelde mi
ben bugün hastaneye heyet raporu için gittim benden 110 milyon aldılar
rapor parasıymış
aranızda rapor parası ödeyen oldu mu
bide ilaçlara kaç para ödediniz?
denmur akıntı bende var kötüye mi işret bu akıntı :bbo:
kızlar doktorumu aradım biraz önce adamı bıktırdım iyice :)))) doktor benim tlf na cıkmıyacak valla o dereceye geldi kasık agrılarını gögüs arılarını birde akıntıyı sordum sıkıntı etme onlar olabilir ilacların etkisidir dedi.birde benim asılamamın üstünden 8 gün gecti dedimki idrar testi yapsam cıkarmı dedmisakın yapma daha cıkmaz dedi ben çok sabırsızlanıyorum doktorumu aramadan önce almayı bile düşündüm allahım galiba kafayı üşütüyorum ben arkadaslar delikafadulden
kızlar doktorumu aradım biraz önce adamı bıktırdım iyice :)))) doktor benim tlf na cıkmıyacak valla o dereceye geldi kasık agrılarını gögüs arılarını birde akıntıyı sordum sıkıntı etme onlar olabilir ilacların etkisidir dedi.birde benim asılamamın üstünden 8 gün gecti dedimki idrar testi yapsam cıkarmı dedmisakın yapma daha cıkmaz dedi ben çok sabırsızlanıyorum doktorumu aramadan önce almayı bile düşündüm allahım galiba kafayı üşütüyorum ben arkadaslar delikafadulden
canım biz özelde yaptırıyoruz ilaç (femera) 70 tl iğne (ovitrelle) 76 tl
aşılama parasını konuşmadık ben uzun süredir gidiyorum aynı dr ne kadar alır sormadım eşimde sormadı neyse vericez artık. ama en fazla olsa 500-600 die duydum tabi bilemiyorum özel sonuçta
Kızlar aşılamanızı rapor çıkartarak mı oluyosunuz yoksa özelde mi
ben bugün hastaneye heyet raporu için gittim benden 110 milyon aldılar
rapor parasıymış
aranızda rapor parası ödeyen oldu mu
bide ilaçlara kaç para ödediniz?
benim doktorum toplam iğneler 1.500 tutar dedi
devlet 3 te 2 sini karşılıyo dedi
ben özelde oldum canım 200 tl verdim çatlatma iğnem 75 tl tuttu heyet raporu çıkardım 15tl ödedim aşı yapçakları iğnede 40 tl aldım şimdi beklemedeyim allahım dualarımızı kabul etsin bebişlerimize kavuşalım inşallah:1hug:
Bana doktorum gonal-f bide ovitrelle yazmış
ama daha almadım iğneleri
gonal-f iyi bi iğne diye duymuştum
yumoşları güzel uyarıyomuş
doğru mu?
bide siz adetin kaçıncı günü iğnelerinizi vurundunuz
ben adetin 2.günü vuruncakmışım
artık bende günümü bekliyecem artık hiç bir seyide kafama takmıyacam ne kadar becerebilecem artık orasıda tartışılır
Demnur sen adetini mi bekliyosun yoksa aşılama sonucu mu?
İnşallah hepimizin aşılaması tutar
Kızlar herkesin benim gibi ilk aşılaması mı
Yoksa 2. veya 3. yaptıranlar var mı?
Bide aşılamada canınız çok yandı mı?
Benim muayenede canım çok acıyo.
Aşılamayı anestezili yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?