- Konu Sahibi cornelia35
-
Kızlar herkesin benim gibi ilk aşılaması mı
Yoksa 2. veya 3. yaptıranlar var mı?
Bide aşılamada canınız çok yandı mı?
Benim muayenede canım çok acıyo.
Aşılamayı anestezili yaptırcam
adetimin gelmemesini beklicem canım sonra test yapçam allahın izniyle hamile olduğumu öğrenicemmhihoyyyt
benim ilk aşılama canım canın hiç acımıyo 2 dakikada bitiyo anestesiye hiç gerek yok balım bebiş nasıl doğurcan kaydirigubbakcemile5
Kızlar herkesin benim gibi ilk aşılaması mı
Yoksa 2. veya 3. yaptıranlar var mı?
Bide aşılamada canınız çok yandı mı?
Benim muayenede canım çok acıyo.
Aşılamayı anestezili yaptırcam
Merhaba adaşım.benim 1.aşılamam 20 Nisan a sonuç bekliyorum.benim ilaçlarım 400 ytl.tuttu.hemde ssk karşılamasına rağmen.ben dr.aradım sordum neden bu kadar pahalı diye bu iğnelerin kalitelileri var kalitesizleri var dedi.ama seninkiler bayağı fazla.
İnşallah aşılaman tutmuştur canım
İnşallah hamilesindir şu an
Adetin başlamasından itibaren kaç gün iğne vuruluyo
Ve aşılama kaçıncı günde yapılıyo
Ben ilk defa aşılama olucam
Çok merak ediyorum herşeyi
kızlar herkesin gönlüne göre versin, emeklerimiz boşa gitmesin inşallah
Merhaba adaşım.benim 1.aşılamam 20 Nisan a sonuç bekliyorum.benim ilaçlarım 400 ytl.tuttu.hemde ssk karşılamasına rağmen.ben dr.aradım sordum neden bu kadar pahalı diye bu iğnelerin kalitelileri var kalitesizleri var dedi.ama seninkiler bayağı fazla.
hamileliktede göğüs acırmış akıntın varmı ?canım olumlu düşün üzme kendini:1hug:
sevcan,piran ne kadardır deniyosunuz??
maviumutolsun sen yaptın canım devam edecekmisin .bu yol çok mekaşetli ve çamurlu işimiz zor dayanmak çok zor anne olmak artık imkansız gibi geliyor bana allahım sen dayanma gücü ver
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
31 mart ta aşılama oldum 13 nisanı bekliyorum ama zaman geçmiyoooooo
bazen diyorum beni uyutun 13 nisanda uyandırın o derece yani umarım hepimiz güzel haberler alırız
Bilmiyorum yaa muayenede çok canım acıyo, çok geriliyorum
aşılamayı nasıl olucam bilmem
canım valla ne yapacağımı bende bilmiyorum.eşim doktora gidicek cumartesi ilaç falan alır sanırım keçi boynuzu ve incir deniyoruz şimdilik beklemedeyiz aşılamanın stresine girmek istemiyorum şuan yaz sonunda deneriz yine belki.adetim 3 gün sürdü sadece o na da bozuldum .dün çok ağladım yaşlanıyorum die.bi de o sorun çıkmasa bari.sanırım bi kaç ay doktor görmek istemiyorum.beklicez Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?