Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar herkesin benim gibi ilk aşılaması mı
Yoksa 2. veya 3. yaptıranlar var mı?
Bide aşılamada canınız çok yandı mı?
Benim muayenede canım çok acıyo.
Aşılamayı anestezili yaptırcam

benim ilk aşılama canım canın hiç acımıyo 2 dakikada bitiyo anestesiye hiç gerek yok balım bebiş nasıl doğurcan kaydirigubbakcemile5

adetimin gelmemesini beklicem canım sonra test yapçam allahın izniyle hamile olduğumu öğrenicemmhihoyyyt

İnşallah aşılaman tutmuştur canım
İnşallah hamilesindir şu an

Adetin başlamasından itibaren kaç gün iğne vuruluyo
Ve aşılama kaçıncı günde yapılıyo
Ben ilk defa aşılama olucam
Çok merak ediyorum herşeyi

Kızlar herkesin benim gibi ilk aşılaması mı
Yoksa 2. veya 3. yaptıranlar var mı?
Bide aşılamada canınız çok yandı mı?
Benim muayenede canım çok acıyo.
Aşılamayı anestezili yaptırcam

Merhaba adaşım.benim 1.aşılamam 20 Nisan a sonuç bekliyorum.benim ilaçlarım 400 ytl.tuttu.hemde ssk karşılamasına rağmen.ben dr.aradım sordum neden bu kadar pahalı diye bu iğnelerin kalitelileri var kalitesizleri var dedi.ama seninkiler bayağı fazla.

aynı zamanda bende rapor aldım ama hiç para ödemedim.

aminn canım inşallah ben hap klomen kullandım adetin 5günü başladım 5gün kullandım yumurtalarım gelişti çatlatma iğnemi oldum 36 saat sonrada aşılamamı olduma.s

kızlar herkesin gönlüne göre versin, emeklerimiz boşa gitmesin inşallah

Merhaba adaşım.
İnşallah aşılaman tutmuştur.
Senin sonuç tarihinde ben iğnelerime başlıycam hayırlısıyla

Adetin başlamasından itibaren kaç gün iğne vuruluyo
Ve aşılama kaçıncı günde yapılıyo
Ben ilk defa aşılama olucam
Çok merak ediyorum herşeyi[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE]

canım adetinin 2.yada 3.günü gidiyorsun aşlıyor tedaviye hap yada iğne tedavisi.. sonra başlıyor yumurta takibin yadni 2 günde seni çağıracak yumurtaların büyüklüğüne bakacaklar yani 18-22 arası büyüdüğünde sana çatlama iğnesi verecek 36 saat sonra aşılama için çağıracak... sonra bekleme dönemin başlayacak aşılamadan sonra 14 gün bekleyeceksin sonuç inş.:CüvCüv olacak..:sm_cool:

hamileliktede göğüs acırmış akıntın varmı ?canım olumlu düşün üzme kendini:1hug:

Benim prolaktin hormonum yüksek. buda gögüslerle ilgili süt salgılatan hormon. O yüzden genç kızlığımdan beri adet olmadan gögüslerim çatlayacak gibi acırdı. Daha ilk kan geldiğinde acım bitiyor. Umarım dediğin gibi bu hamilelik acısıdır ama hiç sanmıyorum

zero geçmiş olsun ve gözünaydın tüplerin açıkmış aşılaamadan sonra spermlerle dolsun da çifter çifter gelsin bebişler

sevcan,piran ne kadardır deniyosunuz??

canım benim ilk aşılamam 1 haftadır iğneleri kulanıyorum aslında başta çok ümitliydim taki sperm morfolojisi bize son dakika golu atmayana kadar başta doktorum yüzde 20 dedi morfolojiyi gördükten sonra % 10 düştü şansımız şimdi hiç ümidim yok artık başlamışken sonuna kadar geleyim diyiyorum açıkcası hiç ümidim yok öylesine deniyoruz işte :1no2:

maviumutolsun sen yaptın canım devam edecekmisin .bu yol çok mekaşetli ve çamurlu işimiz zor dayanmak çok zor anne olmak artık imkansız gibi geliyor bana allahım sen dayanma gücü ver

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
31 mart ta aşılama oldum 13 nisanı bekliyorum ama zaman geçmiyoooooo
bazen diyorum beni uyutun 13 nisanda uyandırın o derece yani umarım hepimiz güzel haberler alırız

maviumutolsun sen yaptın canım devam edecekmisin .bu yol çok mekaşetli ve çamurlu işimiz zor dayanmak çok zor anne olmak artık imkansız gibi geliyor bana allahım sen dayanma gücü ver

canım valla ne yapacağımı bende bilmiyorum.eşim doktora gidicek cumartesi ilaç falan alır sanırım keçi boynuzu ve incir deniyoruz şimdilik beklemedeyiz aşılamanın stresine girmek istemiyorum şuan yaz sonunda deneriz yine belki.adetim 3 gün sürdü sadece o na da bozuldum .dün çok ağladım yaşlanıyorum die.bi de o sorun çıkmasa bari.sanırım bi kaç ay doktor görmek istemiyorum.beklicez Allah büyük

inşallah olur canım beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.ben hayatımın en uzun günlerini yaşadım aşılamadan sonra.neyseki test günümü 3-4 gün kala adet oldum kurtuldumsenağlama

canım neden adetin bukadar az oldu çokmu stres yaptın kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…