Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
8/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136........20/nisan
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- nessel...........10/nisan
18- aybala42
19- sellen --------16/nisan
20- armila85-------10/nisan
21- belya
22- özgül23--------1/mayıs
23- nurdannurdan-----------2/ mayıs
24-biumut
25-ukla----------6/mayıs
26-sevcangoksel---------20/nisan
27-Eylül_güneşi..........13/nisan

en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)

canım neden adetin bukadar az oldu çokmu stres yaptın kendine

valla adet olunca çok rahatlamıştım ama anlamadım 3 gün oldu bitti sonra artık aşının etkisimi havalar mı stresmi bilmem dün menopozu bile düşündüm Allah korusun daha 2 ay sonra 27 olcam ağladım durdum.eşimi de çok üzdüm senağlamasenağlamasenağlama

ilaçların etkisinden birde stres sıkıntı beklemek... hepsi zordu senin için etkilenmişsin belli.. kendini üzüp durma belki mayıs ta bebiş haberini sen verirsin bize belli mi olur allah büyük.. sıkıntılı olduğun zaman bol bol dua et allah sabır verir... üzme kendini sen bize moral vermen lazım...:1hug:

eğer sorun ben de olsaydı eşim üzülmiym diye çocuk istemiyorum bile derdi.ama ben dayanamayıp ağlıyorum.anne olamicakmıyım ben diye.dün rüyamda eşimle telefonda konuşuyodum ben bi yere gitmişim gel beni al diyorum o da geliyorum zaten ben kızım ı görmeden duramıyorum çok özledim diyodu.ben de düşünüyorum benim kızım olmuş ben de boşa üzülüyorum çocuğum yok die diorum.uyanınca herşey aynı(((((((((((((

maviumutolsun bak seni hala listeden çıkartmadık.. senden umutluyuz.. biz...

belki bi mucize olur tıp yanılır ya da spermiogram yanlıştır o zaman mayısta hamile olabilirim:1no2::1no2::1no2::1no2:Neyse siz bana bakmayın umut dolu olun ve bana güzel haberler verin ben de toparlanıp tekrar aşılama yaptırıym.

allah dualarını rüyalarını kabul etsin... biraz kafanı dinle.rahat ol.. belki kendiliğindne olur sen de bizde şaşırırız.. seviniriz. :1hug:

canım slm... rapor parası diye bişey yok... ben sgk yaptrıdım aşılamayı para vermedim... ilaçlara da 800 verdimm.. ama benim 2 aşılama ilaçların toplamı bu... özellerde durum farklı..özelde de sadece aşılam için 500 verdimm.. ve ialç parası tek aşılama için 700 verdim..
özelde fazla ödüyosun.. sigortada da yarısını veriyosunn...

sen yine de keçiboynuzu kürünü uygula derim. faydası oluyromuş kızlarda yazmış burdan okudum bende.. bende başladım içirmeye sağolsun içip duruyo sesini çıkartmıyor...
inş. faydası olur bizimde ileri hareketlilik azdı... ama olmaz demedi dokotr. bakalım hayırlısı allahtan vakti zamanı gelince olacak.. sanırım biz biraz acele ediyoruz.

allah dualarını rüyalarını kabul etsin... biraz kafanı dinle.rahat ol.. belki kendiliğindne olur sen de bizde şaşırırız.. seviniriz. :1hug:

sağol canım öyle yapıcam ben de ,ara verdim gibi aşıya ama Allah büyük dua edip beklicez .siz bozmayın moralinizi benim aşılamada şanssızlık oldu size bol şanslar Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar slm.. arminadan haberi olan var mıı... bu arada ayderyaaa ben yarın dr. gidiyom bakam ne dicekler..tekrar aşılama derlersee..ooofffffff..listede tarihi değiştirirsin..ben bildiririm sana...

ben tamamen hastalandımmmmbenneyaptımki napalım kısmet hayırlısı ... 3. aşılamaya start vercez galibaaa.... herkes kendine iyi baksınnn

canım üzüldüm hayırlısı 3.ye inşallah... moralini bozma... ööptüm haberdar et gelişmelerden...

tek umudum keçiboynuzu 5 gün oldu içiyo benim eşim de ve fayda göreceğimize çok inanıyorum ama zaman lazım işte.yaşasın keçiboynuzuhihoyyythihoyyythihoyyyt

8/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136........20/nisan
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- aybala42
18- sellen --------16/nisan
19- armila85-------10/nisan
20- belya
21- özgül23--------1/mayıs
22- nurdannurdan-----------2/ mayıs
23-biumut
24-ukla----------6/mayıs
25-sevcangoksel---------20/nisan
26-Eylül_güneşi..........13/nisan

en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)
2- nessel...........(yola devam)

tek umudum keçiboynuzu 5 gün oldu içiyo benim eşim de ve fayda göreceğimize çok inanıyorum ama zaman lazım işte.yaşasın keçiboynuzuhihoyyythihoyyythihoyyyt

biliyosun dimi nasıl yapıldığını sabah aç karnına gece yatmadan önce.. her gün yeni taze hazırlanacak...

canım slm... sakın kötü düşünme olumlu oll... bak ben ayın 10 da hastalanıcaktım.. 8 de tamamen oldum... ve bende hiç belirti yoktu..sadece belim ağrıyordu..yanii illaki gögüslerin ağrıyorr diye hastalancamm deme.. inş.. olmazzzsınnn..hamilesindir...:CüvCüv:

canım bende hemen hemen her gece hamile kaldım rüyaları görüyorum ama uyandığımda her şey boş kahroluyorum . ben ve 6 arkadaşım nerdeyse aynı zamanda evlendik hepimizin arasında bi kaç ay oynuyor hepsi anne oldu hatta 2 sini doğuranlar bile oldu sen niye doğurmuyorsun dediklerinde deliriyorum cevap bile veremiyorum eve gelip eşime patlıyorum artık kiseyleylen görüşmeyi düşünmüyorum. sizlerle dertleşmek iyi geliyor canlarım:çok üzgünüm:

canım slm.. bak keçiboynuzunu eşine aktardan alıp yedir.. öle pekmezini içirtme..direk yiyince değerler gerçekten yükseliyorr.. ben eşime yedirtttimmm.. ve sperm sayısı yükseldi...birde ceviz çok yaralı en azından 3 adet günde yesin...valla faydası var...
aslında ne gelirse başımıza stresten geliyorrrr... stress yapmasak bebişler gelcektee...offff oda çok zor yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…