- Konu Sahibi cornelia35
-
canım bende aynı senin gibiyim muayne olurken canım çok acıyor artık doktoru bezdiriyorum . bende aşılamayı merak ediyorm acıyomu diye benneyaptımki
canım neden adetin bukadar az oldu çokmu stres yaptın kendine
valla adet olunca çok rahatlamıştım ama anlamadım 3 gün oldu bitti sonra artık aşının etkisimi havalar mı stresmi bilmem dün menopozu bile düşündüm Allah korusun daha 2 ay sonra 27 olcam ağladım durdum.eşimi de çok üzdüm senağlamasenağlamasenağlama
maviumutolsun bak seni hala listeden çıkartmadık.. senden umutluyuz.. biz...
eğer sorun ben de olsaydı eşim üzülmiym diye çocuk istemiyorum bile derdi.ama ben dayanamayıp ağlıyorum.anne olamicakmıyım ben diye.dün rüyamda eşimle telefonda konuşuyodum ben bi yere gitmişim gel beni al diyorum o da geliyorum zaten ben kızım ı görmeden duramıyorum çok özledim diyodu.ben de düşünüyorum benim kızım olmuş ben de boşa üzülüyorum çocuğum yok die diorum.uyanınca herşey aynı(((((((((((((
Kızlar aşılamanızı rapor çıkartarak mı oluyosunuz yoksa özelde mi
ben bugün hastaneye heyet raporu için gittim benden 110 milyon aldılar
rapor parasıymış
aranızda rapor parası ödeyen oldu mu
bide ilaçlara kaç para ödediniz?
belki bi mucize olur tıp yanılır ya da spermiogram yanlıştır o zaman mayısta hamile olabilirim:1no2::1no2::1no2::1no2:Neyse siz bana bakmayın umut dolu olun ve bana güzel haberler verin ben de toparlanıp tekrar aşılama yaptırıym.
allah dualarını rüyalarını kabul etsin... biraz kafanı dinle.rahat ol.. belki kendiliğindne olur sen de bizde şaşırırız.. seviniriz. :1hug:
arkadaşlar slm.. arminadan haberi olan var mıı... bu arada ayderyaaa ben yarın dr. gidiyom bakam ne dicekler..tekrar aşılama derlersee..ooofffffff..listede tarihi değiştirirsin..ben bildiririm sana...
ben tamamen hastalandımmmmbenneyaptımki napalım kısmet hayırlısı ... 3. aşılamaya start vercez galibaaa.... herkes kendine iyi baksınnn
tek umudum keçiboynuzu 5 gün oldu içiyo benim eşim de ve fayda göreceğimize çok inanıyorum ama zaman lazım işte.yaşasın keçiboynuzuhihoyyythihoyyythihoyyyt
Benim prolaktin hormonum yüksek. buda gögüslerle ilgili süt salgılatan hormon. O yüzden genç kızlığımdan beri adet olmadan gögüslerim çatlayacak gibi acırdı. Daha ilk kan geldiğinde acım bitiyor. Umarım dediğin gibi bu hamilelik acısıdır ama hiç sanmıyorum
eğer sorun ben de olsaydı eşim üzülmiym diye çocuk istemiyorum bile derdi.ama ben dayanamayıp ağlıyorum.anne olamicakmıyım ben diye.dün rüyamda eşimle telefonda konuşuyodum ben bi yere gitmişim gel beni al diyorum o da geliyorum zaten ben kızım ı görmeden duramıyorum çok özledim diyodu.ben de düşünüyorum benim kızım olmuş ben de boşa üzülüyorum çocuğum yok die diorum.uyanınca herşey aynı(((((((((((((
tek umudum keçiboynuzu 5 gün oldu içiyo benim eşim de ve fayda göreceğimize çok inanıyorum ama zaman lazım işte.yaşasın keçiboynuzuhihoyyythihoyyythihoyyyt
biliyosun dimi nasıl yapıldığını sabah aç karnına gece yatmadan önce.. her gün yeni taze hazırlanacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?