- Konu Sahibi cornelia35
-
canım slm.. bak keçiboynuzunu eşine aktardan alıp yedir.. öle pekmezini içirtme..direk yiyince değerler gerçekten yükseliyorr.. ben eşime yedirtttimmm.. ve sperm sayısı yükseldi...birde ceviz çok yaralı en azından 3 adet günde yesin...valla faydası var...
aslında ne gelirse başımıza stresten geliyorrrr... stress yapmasak bebişler gelcektee...offff oda çok zor yaaa.....
canım bende hemen hemen her gece hamile kaldım rüyaları görüyorum ama uyandığımda her şey boş kahroluyorum . ben ve 6 arkadaşım nerdeyse aynı zamanda evlendik hepimizin arasında bi kaç ay oynuyor hepsi anne oldu hatta 2 sini doğuranlar bile oldu sen niye doğurmuyorsun dediklerinde deliriyorum cevap bile veremiyorum eve gelip eşime patlıyorum artık kiseyleylen görüşmeyi düşünmüyorum. sizlerle dertleşmek iyi geliyor canlarım:çok üzgünüm:
kızlarr umut dalu bi haberle geldim
başka bi forumdan arkadaşın haberini aldım hamileymiş:CüvCüv:
8 milyon spermle,doğal yoldanhihoyyythihoyyyt..
dr lar normal yolla imkansız kesin tüp bebek demiş ama mucize olarak gelmiş meleği
şuan şaşkınlık ve mutluluık içinde bebeğini bekliyor
okadar moral verdi ki bu bana
değerleri önce 2 milyon,sonra 5 milyon sonra 8 milyon olmuşdelikafadulden
eşi bi ilaç içiyomuş adını unuttum şimdi,ve hep günaşırı ilişki olmuş,40 dk kalkmamış ilişkiden sonra
çok dua ettim diyo adak adamış
hamile olarak düşünmüş hep kendini bu ay,müjdeli haberi veriş anını düşünmüş ve hep mutlu hissetmiş kendinisositosositosositososito
rabbim hepimize böyle mutluluk nasip etsin
ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel allahım bize de nasip etsin doğal yoldan inşallah
canım benim ilk aşılamam 1 haftadır iğneleri kulanıyorum aslında başta çok ümitliydim taki sperm morfolojisi bize son dakika golu atmayana kadar başta doktorum yüzde 20 dedi morfolojiyi gördükten sonra % 10 düştü şansımız şimdi hiç ümidim yok artık başlamışken sonuna kadar geleyim diyiyorum açıkcası hiç ümidim yok öylesine deniyoruz işte :1no2:
canım valla ne yapacağımı bende bilmiyorum.eşim doktora gidicek cumartesi ilaç falan alır sanırım keçi boynuzu ve incir deniyoruz şimdilik beklemedeyiz aşılamanın stresine girmek istemiyorum şuan yaz sonunda deneriz yine belki.adetim 3 gün sürdü sadece o na da bozuldum .dün çok ağladım yaşlanıyorum die.bi de o sorun çıkmasa bari.sanırım bi kaç ay doktor görmek istemiyorum.beklicez Allah büyük
canım bak bana yazdığı mesajdan kopyalıyorum
esım 3 kutu kadar argınmax man ıctı gunde sabah 3 aksam 3 adet olmak uzere bırde sutle kecı boynuzu pekmezını karıstırıp ıcıyordu her sabah. gun asırı ılıskı olmasına gayret ettık. ınsallah senınde gelecek melegın.
bırde sureklı dua ettık. bırde adak adadım . onunda faydası oldugunu dusunuyorum.
argınmax man ı GNC DEN ALDIK . fıyatı 70 cıvarıydı bır kutusunu bız kampanya vardı 2 kutuyu 70 e almıstık.reglımın son gunlerıne dogru 3. kutuyu ıctı esım.
dualarım senınle nurdancım. allah herkese nasıp etsın ınsallah sızde bızden dualarınızı eksıltmezsınız.
moral cok onemlı bır de hayal kur suleyukselın yazılarını oku cok ıyı geldı bana son gunlerde sureklı bebek mujdesını nasıl vereyım aıleme dıye seslı hayaller kurmaya baslamıstım. ınsallah gelecek melegın...
Kızlar aşılamanızı rapor çıkartarak mı oluyosunuz yoksa özelde mi
ben bugün hastaneye heyet raporu için gittim benden 110 milyon aldılar
rapor parasıymış
aranızda rapor parası ödeyen oldu mu
bide ilaçlara kaç para ödediniz?
inşallah olur canım beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.ben hayatımın en uzun günlerini yaşadım aşılamadan sonra.neyseki test günümü 3-4 gün kala adet oldum kurtuldumsenağlama
böyle karamsar olma lütfen, aşılama olmazsa tüp bebek car herşeyin bişr çaresi var sadece ölümün yok Allah sağlık versin de o %10 u tutturursunuz ben inanıyorum buna canım..
Bana doktorum gonal-f bide ovitrelle yazmış
ama daha almadım iğneleri
gonal-f iyi bi iğne diye duymuştum
yumoşları güzel uyarıyomuş
doğru mu?
bide siz adetin kaçıncı günü iğnelerinizi vurundunuz
ben adetin 2.günü vuruncakmışım
slm canım.. bende gonal-f ve ovitrelle. kullandım.bende adetin 2. başladım iğnelere... evet yumoşları baya uyarıyorr.. hayırlısı canım inş.. bebişe kavuşursun bu ayyy .. ve şu listemizi hamişlerleeee doldururuzzz...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?