Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım ölee kür yapıorum içiyo 5 gündür tadı çok güzel dio bide.artık yalan mı gerçek mi bilmem hafta sonu doktor ilaç ta verir kısmet artık beklices

kızlarr umut dalu bi haberle geldim
başka bi forumdan arkadaşın haberini aldım hamileymiş:CüvCüv:
8 milyon spermle,doğal yoldanhihoyyythihoyyyt..
dr lar normal yolla imkansız kesin tüp bebek demiş ama mucize olarak gelmiş meleği
şuan şaşkınlık ve mutluluık içinde bebeğini bekliyor

okadar moral verdi ki bu bana
değerleri önce 2 milyon,sonra 5 milyon sonra 8 milyon olmuşdelikafadulden
eşi bi ilaç içiyomuş adını unuttum şimdi,ve hep günaşırı ilişki olmuş,40 dk kalkmamış ilişkiden sonra
çok dua ettim diyo adak adamış
hamile olarak düşünmüş hep kendini bu ay,müjdeli haberi veriş anını düşünmüş ve hep mutlu hissetmiş kendinisositosositosositososito

rabbim hepimize böyle mutluluk nasip etsin

aynen canım ,benim arkadaşların çoğu doğum yaptı kalanlarda hamile.napalım bizim sınavımızda buymuş başarıyla geçeriz inşallah.Allahım sen büyüksün yardım et hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel allahım bize de nasip etsin doğal yoldan inşallah

nurdancım ilacı öğrenebilirmisin biz de alalım ,valla umut doldum bi kere daha onaylandı keçi boynuzu.bi de ne kadar sürede olmuş acaba bizim değerler ondan yüksek ama olmuyo işteeeeeeeeeeee.ama daha yeni başladık keçiboynuzuna ...........ben de doğal yoldan hamile olmak istiyorum.............

böyle karamsar olma lütfen, aşılama olmazsa tüp bebek car herşeyin bişr çaresi var sadece ölümün yok Allah sağlık versin de o %10 u tutturursunuz ben inanıyorum buna canım..

canım bak bana yazdığı mesajdan kopyalıyorum

esım 3 kutu kadar argınmax man ıctı gunde sabah 3 aksam 3 adet olmak uzere bırde sutle kecı boynuzu pekmezını karıstırıp ıcıyordu her sabah. gun asırı ılıskı olmasına gayret ettık. ınsallah senınde gelecek melegın.
bırde sureklı dua ettık. bırde adak adadım . onunda faydası oldugunu dusunuyorum.
argınmax man ı GNC DEN ALDIK . fıyatı 70 cıvarıydı bır kutusunu bız kampanya vardı 2 kutuyu 70 e almıstık.reglımın son gunlerıne dogru 3. kutuyu ıctı esım.

dualarım senınle nurdancım. allah herkese nasıp etsın ınsallah sızde bızden dualarınızı eksıltmezsınız.
moral cok onemlı bır de hayal kur suleyukselın yazılarını oku cok ıyı geldı bana son gunlerde sureklı bebek mujdesını nasıl vereyım aıleme dıye seslı hayaller kurmaya baslamıstım. ınsallah gelecek melegın...

ahhhh acanım bu ne karamsarlık ne umutsuzluk ya yapma lütfen ne yaşlanması,
millet 16 yıl aradan sonra çocuk sahibi oluyor yıllarca bekleyen bütün imkanlarını buna harcayan var bizler belkide daha yolun başındayız dua edelimde tıp daha çok ilerlesin daha çabuk sonuçlara ulaşılsın Allah yanımızda olsun, kocalarımız sağlıklı bizler sağlıklı olalım, bu kadar ümitsiz davranıp böyle konuşursak isyan etmiş gibi Allahın gücüne gider olacağı varsa da olmaz... hep< ii şeyler düşünürsen ii şeyler olur dua ederkende ii şekilde et canım..

ne güzel bir haber buuu
darısı bizlere kıslarrr:Saruboceq:

sağol nurdancım çok umutlandım hemen araştırıp alcam ilacı inşallah sonumuz ona benzer ben de adak adamıştım ((olsun valla bugün çok iiiyim umut doluyum güzel haberlerimi bekleyin yaz bitmeden vericem inşalllah hem de doğol yoldan:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım hosgeldın aramıza bende gecen hafta aldım raporu ama bı kurus bıle odemedım sadce ıgnelere 120 tl odedım ssk hepsını karsılamaıyomus 20 kutu fostımon ve ovıtrelle verdı bana dr

inşallah olur canım beklemenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.ben hayatımın en uzun günlerini yaşadım aşılamadan sonra.neyseki test günümü 3-4 gün kala adet oldum kurtuldumsenağlama

canım umarım bidahaki sefere bebişini kucağına alırsın bizim küçük meleklerimiz zor yoldan gelmeyi seçtiler ne yapalım sabredeceğiz elimizden geleni yapıcaz ve bolbol dua edicez umarım en kısa zaman da güzel haberleini alırız

böyle karamsar olma lütfen, aşılama olmazsa tüp bebek car herşeyin bişr çaresi var sadece ölümün yok Allah sağlık versin de o %10 u tutturursunuz ben inanıyorum buna canım..

çok sağol canım birazda olsa icim rahatladı azda olsa bir ümit dedim kendi kendime ama sonunda hayel kırıklığı olucağınıda biliyorum. aslında ben aşılama yapacağımı kimseye söylemedim ailem bile bilmiyor sadece benle eşim arasında kalacak diye birbirimize söz verdik yani yakınlarımızdan kimse bilmiyor . eğer tutmasa kiseye acıklama yapmak zorunda kalmayalım diye olmayıca evimde rahat bi şekilde hıckırarak ağlayabilim :çok üzgünüm:

slm canım.. bende gonal-f ve ovitrelle. kullandım.bende adetin 2. başladım iğnelere... evet yumoşları baya uyarıyorr.. hayırlısı canım inş.. bebişe kavuşursun bu ayyy .. ve şu listemizi hamişlerleeee doldururuzzz...:CüvCüv:

canım benim doktorum merional iğne yazdı bana acaba gonal-f ovitrelle daha etkilimi acaba bunuda hic kulandınızmı veya kulanan oldumu cevrenizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…