Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya akadaşlar ben merional iğneleri yaptımdan beri çok sık idrara cıkıyorum 10 dakikada bir bu ilacı kulanan arkadaşlar sizde öyle bir şey oldumu

canım ben 6 fostimon iğne vuruldum 7,iğnem merionaldı ama böyle bir yanetki görmedim.:uhm:

9/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
1-cornelia35------ 26/nisan
2-angeeeeel87
3-RENO
4-BTRKLC------- 14/nisan
5-zero55
6-ilkkad
7-cingis.pembesi-------16/nisan
8-nayla
9-denmur----------22.nisan
10-ayrederya
11-ventamaris
12-karamelek-07
13-zumrut8136........20/nisan
14-blue_eye
15- piran
16- sevcan35..........20/nisan
17- aybala42
18- sellen --------16/nisan
19- armila85-------10/nisan
20- belya
21- özgül23--------1/mayıs
22- nurdannurdan-----------2/ mayıs
23-biumut
24-ukla----------6/mayıs
25-sevcangoksel---------20/nisan
26-Eylül_güneşi..........13/nisan

en sabırlı en umutlu anne adayları
1- maviumutolsun (yola devam)
2- nessel...........(yola devam)

Son düzenleme:

günaydın balım göğüslerin hala acıyomu inşallah hamişsindirr:1hug:24 yaşındaymıssın daha çok gençsin ben 31 yaşındayım

Son düzenleme:
günaydın arkadaslarr nasılsınızzzzzzzz benim agrılarım bugün biraz daha afifledi inş 16 sına kadarda regl olmamm

günaydın arkadaslarr nasılsınızzzzzzzz benim agrılarım bugün biraz daha afifledi inş 16 sına kadarda regl olmamm

günaydın canımm iyilik ne olsun beklemedeyiz sevindim canım hafiflediğinee aminn inşallahh hamiş haberini alırsınn :1hug:a.s.

yaa arkadaslar bir sey soracam pko nedir ?? hep duyuyorum ama ne oldugunu bilmiyorum beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim

canım benim doktorum merional iğne yazdı bana acaba gonal-f ovitrelle daha etkilimi acaba bunuda hic kulandınızmı veya kulanan oldumu cevrenizde

canım bende ilk aşılama denememde merional kullanmıştım yumurtalarımı çok fazla uyardı ve çatlatma iğnesi olamadım kendiliğinden çatladılar aşılama gerçekleşmedi yani ama herkeste farklı etki yapıyomuş

şimdilik iyi gidiyo dün biraz belim ağrıyodu kırmızılar gelicek diye çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim bakalım inşallah 13 üne kadar bişey olmaz ve güzel haberler veririm sizlere

hadi inş tutunmustur amannnnnn yesin onu teyzesii 4 gözle herkes senin testinin sonucunu bekliyor çünkü herkesten önce sen varsın :Saruboceq:

mrb arkadaşlar nasılsınız bende dün dr a gittim yumuşlar büyümeye başlamışlar klomen kullanmıştım şimdiide iğne verdi merional 3 gün vurulucam cumartesi tekrar kontrol sonradda büyümüşlerse çatlatma iğnesi bakalım hayırlısıyla
prancım bende dün vuruldum merionaldan ama öyle yan etki yapmadı anım
sen dikkat et kendine üşütme canm

canım dr bana da fostımon verdı de sen gobekten mı yaptın ıgneyı onu merak edıyorum gobekten daha mı kolay oluyo

canım ben ilk aşılamada göbekten vurulmuştum.bu aşılamada dr kalçadan vurul dedi.bence profesyonel birinin vurması daha iyi geldi.

hadi inş tutunmustur amannnnnn yesin onu teyzesii 4 gözle herkes senin testinin sonucunu bekliyor çünkü herkesten önce sen varsın :Saruboceq:

inşallah canım güzel haberler veririm herkese ama günler geçmiyo insan daha çok stese giriyoo beklerken umarım hepimiz güzel haberler veririz senin testin benden sonra demi güzel ALLAH ım herkese sabır versin ve küçük meleklerimizi bizlere biran önce göndersin

nesselci hakkında hayırlı böyleymiş csım kısmet inşalah bigün bebişini kucağına alırsın üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…