- Konu Sahibi cornelia35
-
canım ben 6 fostimon iğne vuruldum 7,iğnem merionaldı ama böyle bir yanetki görmedim.:uhm:
Benim prolaktin hormonum yüksek. buda gögüslerle ilgili süt salgılatan hormon. O yüzden genç kızlığımdan beri adet olmadan gögüslerim çatlayacak gibi acırdı. Daha ilk kan geldiğinde acım bitiyor. Umarım dediğin gibi bu hamilelik acısıdır ama hiç sanmıyorum
günaydın arkadaslarr nasılsınızzzzzzzz benim agrılarım bugün biraz daha afifledi inş 16 sına kadarda regl olmamm
canım benim doktorum merional iğne yazdı bana acaba gonal-f ovitrelle daha etkilimi acaba bunuda hic kulandınızmı veya kulanan oldumu cevrenizde
eylül günesi nasıl gidiyor ayın 13 de test yaptırcan bir belirtin varmı merak etim
şimdilik iyi gidiyo dün biraz belim ağrıyodu kırmızılar gelicek diye çok üzüldüm ama bugün daha iyiyim bakalım inşallah 13 üne kadar bişey olmaz ve güzel haberler veririm sizlere
canım dr bana da fostımon verdı de sen gobekten mı yaptın ıgneyı onu merak edıyorum gobekten daha mı kolay oluyo
hadi inş tutunmustur amannnnnn yesin onu teyzesii 4 gözle herkes senin testinin sonucunu bekliyor çünkü herkesten önce sen varsın :Saruboceq:
yaa arkadaslar bir sey soracam pko nedir ?? hep duyuyorum ama ne oldugunu bilmiyorum beni bi aydınlatırsanız çok sevinirim
arkadaşlar slm.. arminadan haberi olan var mıı... bu arada ayderyaaa ben yarın dr. gidiyom bakam ne dicekler..tekrar aşılama derlersee..ooofffffff..listede tarihi değiştirirsin..ben bildiririm sana...
ben tamamen hastalandımmmmbenneyaptımki napalım kısmet hayırlısı ... 3. aşılamaya start vercez galibaaa.... herkes kendine iyi baksınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?