- Konu Sahibi cornelia35
-
ya akadaşlar ben merional iğneleri yaptımdan beri çok sık idrara cıkıyorum 10 dakikada bir bu ilacı kulanan arkadaşlar sizde öyle bir şey oldumu
ya canım memnun oldum eşinde elazığlı demek seninde hayırlısı olsun canım genede git sen dr a kontrolunu ol benceay canım cevapladıgın ıcın tesekkurler eh nede olsa hemserı sayılırız benım esım elazıglı ben degılım ama sevıyorum elazıg ı ve ınsanlarını bır kez gıtmıstık once yıl yazın orda akrabalar var hala asılama ısınıde mayıs ayına bıraktım sımdılık uff ıcımden dr gıtmek gelmıyo napıyım bakalım hayırlısı sevgıler sana a.s.
senin için de hayırlısı olsu canım allah tamamına erdirir inş..Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız
31 mart ta aşılama oldum 13 nisanı bekliyorum ama zaman geçmiyoooooo
bazen diyorum beni uyutun 13 nisanda uyandırın o derece yani umarım hepimiz güzel haberler alırız
kızlar aşılama sonrası doktor kullanmanız için purogestan hap verdimi fisfisfis
kızlarr umut dalu bi haberle geldim
başka bi forumdan arkadaşın haberini aldım hamileymiş:CüvCüv:
8 milyon spermle,doğal yoldanhihoyyythihoyyyt..
dr lar normal yolla imkansız kesin tüp bebek demiş ama mucize olarak gelmiş meleği
şuan şaşkınlık ve mutluluık içinde bebeğini bekliyor
okadar moral verdi ki bu bana
değerleri önce 2 milyon,sonra 5 milyon sonra 8 milyon olmuşdelikafadulden
eşi bi ilaç içiyomuş adını unuttum şimdi,ve hep günaşırı ilişki olmuş,40 dk kalkmamış ilişkiden sonra
çok dua ettim diyo adak adamış
hamile olarak düşünmüş hep kendini bu ay,müjdeli haberi veriş anını düşünmüş ve hep mutlu hissetmiş kendinisositosositosositososito
rabbim hepimize böyle mutluluk nasip etsin
hap degilde banada vajinal bölgeye sıkılan jel verdi
Canım burda ilaç demişsin ne ilacı içirmiş eşine sperm oranını arttırmak için bi öğrenip bizi bilgilendirir misin?
günaydın balım göğüslerin hala acıyomu inşallah hamişsindirr:1hug:24 yaşındaymıssın daha çok gençsin ben 31 yaşındayım
merhaba arkadaşlar iki haftadır yazamadım memleketteyim kardeşim askere gidiyo bugün içim buruk buay doktorada gitmedim yani aşılama iptal zaten adetimide bir hafta önce oldum moralim çok bozuk ben burya moral toplamaya gelmişdim ama iyce bozuldu herkes hamile burda bana abla diyen kişiler bile hamile oldukları için demiyolar büyümüşler of çok dertliyim her ağızdan bi ses geliyo herkes bilgili sanki ben bilmiyom soryolar olacak diyo doktorum ozaman niye olmuyo diyolar ALLhım verecekki olsun diyorum allahım hepimizin yardımcısın olsun bizlerede versin yarabbim gereksiz konuşup canımızı sıkanlarada akıl versin
Kızlar benim eşimin sperm sayısı ilk önce 7 milyondu, ondan sonra eşim keçiboynuzu kürü kullandı 3 ay boyunca. sperm sayısı 8 milyona çıktı. ondan sonra ben doktora danışmadan eczaneden bi ilaç aldım.maxı l-carnitine diye. içinde 30 tane tablet var. eşim bu ilacı bitirdikten sonra tekrar test yaptırdı.sayısı 16 milyona çıkmış.
şimdi tekrar başladı içmeye. aşılamaya kadar ne kadar artarsa bizim için o kadar iyi.
9/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
armila85.........................10/nisan
Eylül_güneşi...................13/nisan
BTRKLC.........................14/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)
Canım ya nerden aldın bu L-CARNİTİNE i?? Fiyatı kaça? Peki bunu kullandıktan sonra hamile kalabildin mi hiç. Netten araştırdım spermin hem sayısını arttırıyormuş hemde şekil bozukluğuna iyi geliyormuş. Bana cevap verirsen çok sevinirim.
arkadaşlar slm... şimdi geldim hastanedenn.. tekrar aşılama dedi dr. bu akşam başlıyorum gonal f vurulmaya . p.tesi de kontrole gidicem.. inş. bu sefer gelir benim inatçı bebişimmm..... kendinize iyi bakın...hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?