Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar aşılama sonrası doktor kullanmanız için purogestan hap verdimi fisfisfis

ya canım memnun oldum eşinde elazığlı demek seninde hayırlısı olsun canım genede git sen dr a kontrolunu ol bence
Selam kızlarrr bizde bu ay aşılama yaptırıyoruz regl tarihim 6 mayıs,
ilaca p.tesi akşamı başladım bakalım hayırlısı Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
senin için de hayırlısı olsu canım allah tamamına erdirir inş..

bende senin gibi yeniyim ama bendaha çatlatma iğnesini yaptırıcam sonra aşılama allah gönlüne göre versin hayırlısı olsun inş

Canım burda ilaç demişsin ne ilacı içirmiş eşine sperm oranını arttırmak için bi öğrenip bizi bilgilendirir misin?

hap degilde banada vajinal bölgeye sıkılan jel verdi

evet banada crinone jel verdi vajinadan sokup sıkıyorsun. bunu hamile olanlaraa 4 ayına kadar kullanıyormuş. çocuğun tutunacağı duvarı besleyip güçleştiriyomu ve yumurtanın tutunmasını sağlıyormuş çok iyi bi krem olduğunu söylüyorlar denmurcum

günaydın balım göğüslerin hala acıyomu inşallah hamişsindirr:1hug:24 yaşındaymıssın daha çok gençsin ben 31 yaşındayım

evet canım daha da acım arttıı açıkçası. iş yerinde biri hamile kaldığında gösüleri acımış biride diğerinden fazla büyümüş, banada sordu büyüme varmı diye bende aynı dedim.
Bizde sperm oranı düşük.Yoksa aşılamadaki şansım % 25 -30 demişti dr bana.
Yaşım genç 24 be evlenelide 2 sene anca oldu. Eşim hiç zorlamıyor ki kaynanamlarda öyle. Sadece ben çok istiyorum.Çok UMUTSUZUM...

kızlar ilaç isimleri dolaşıyor ortada aman dikkat doktorunuza sormadan birşey kullanmayın kullandırmayın derim....

Kızlar benim eşimin sperm sayısı ilk önce 7 milyondu, ondan sonra eşim keçiboynuzu kürü kullandı 3 ay boyunca. sperm sayısı 8 milyona çıktı. ondan sonra ben doktora danışmadan eczaneden bi ilaç aldım.maxı l-carnitine diye. içinde 30 tane tablet var. eşim bu ilacı bitirdikten sonra tekrar test yaptırdı.sayısı 16 milyona çıkmış.
şimdi tekrar başladı içmeye. aşılamaya kadar ne kadar artarsa bizim için o kadar iyi.

merhaba arkadaşlar iki haftadır yazamadım memleketteyim kardeşim askere gidiyo bugün içim buruk buay doktorada gitmedim yani aşılama iptal zaten adetimide bir hafta önce oldum moralim çok bozuk ben burya moral toplamaya gelmişdim ama iyce bozuldu herkes hamile burda bana abla diyen kişiler bile hamile oldukları için demiyolar büyümüşler of çok dertliyim her ağızdan bi ses geliyo herkes bilgili sanki ben bilmiyom soryolar olacak diyo doktorum ozaman niye olmuyo diyolar ALLhım verecekki olsun diyorum allahım hepimizin yardımcısın olsun bizlerede versin yarabbim gereksiz konuşup canımızı sıkanlarada akıl versin

9/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
armila85.........................10/nisan
Eylül_güneşi...................13/nisan
BTRKLC.........................14/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
ventamaris .........................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
maviumutolsun (yola devam)
nessel.............(yola devam)

canım hiç kulak verme sen onlara... bakti zamanı gelince olacak elbette. laf ebeliği yapan çok maalesef....

Canım ya nerden aldın bu L-CARNİTİNE i?? Fiyatı kaça? Peki bunu kullandıktan sonra hamile kalabildin mi hiç. Netten araştırdım spermin hem sayısını arttırıyormuş hemde şekil bozukluğuna iyi geliyormuş. Bana cevap verirsen çok sevinirim.

arkdaslar son 15 gündür iştahım fena acıldı ilaclar içtah acıyor sanarsam kilolu bir insan degilim ama kilo alacam diyede cok korkuyorum yemegim diyorum ama buseferde elim ayagım titriyor sizde öyle oldunuzmu

arkadaşlar slm... şimdi geldim hastanedenn.. tekrar aşılama dedi dr. bu akşam başlıyorum gonal f vurulmaya . p.tesi de kontrole gidicem.. inş. bu sefer gelir benim inatçı bebişimmm..... kendinize iyi bakın...hihoyyyt

listee çok güzel... inş.. hayrılısıyla bu listeyi hamişlerle doldurcaz... kızlarrr sabır bizde birgün anne olcaz... hastanede bugün aşılmayla hamile kalan biriyle tanıştımm..ve inanın bana dedi ki... sen sadece iste ve sakın pes etme sabırlı oll...kendisi 3 sene beklemişş bebişi için.... bizde sabredelimmm pes etmeyelimm.. allahtan hayırlısını diliyelimm..hihoyyyt

eşim 1 kutuyu bitirdikten sonra test yaptırdı
sayısı yükseldiği için benim doktoruma gittik aşılama istedik
aslında bikaç ay daha beklesek belki normal yollada olabilir
ama biz daha beklemek istemedik
ben daha hiç hamile kalmadım
ilaç 55 milyon
solgar maxı l-carnite

hadi bu sefere inşallah.. hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…