Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkdaslar son 15 gündür iştahım fena acıldı ilaclar içtah acıyor sanarsam kilolu bir insan degilim ama kilo alacam diyede cok korkuyorum yemegim diyorum ama buseferde elim ayagım titriyor sizde öyle oldunuzmu

aynen canım ne bulursam yiyiyorum yemeğince kendimi halsiz hissediyorum kilo aldım çok şu an 65 kilodayım bakalım nolcak :bbo:

slm kızlaaaaaaaar yine hamilelikle ilgili bi rüya gördüm.Allahım bana yol göster diyerek uyumuştum.rüyamda aşılama yaptırdığım hastanedeki doktoru gördüm ama aşılamayı yapan değill diğer kadın doğumcuyu,kasıklarım çok ağrıyo dedim niye gelmiosun tedaviye dedi geldim ben diğer doktora ama olmadı aşılamam dedim ikincisinin olmayacağını nerden biliyosun gel başla tedavine dedi bana:))))))))))kafayı yiyorum heralde ama yine fikrim değişmedi sperm sayımız iyice yükselene kadar aşılama yaptırmicam

canımmm bende gordum bugun asılama yaptırmsım tutmus hamıleymısım 2 aylık ıns gercek olur ruyam allahım bıze de yasatıır o duyguyu

canım umarım hayırlısı olur bu kez bebişin gelir sana canım

kızlar ben çok heycanlıyım yarın ilk aşılamam var iki gün üst üste yapılacak doktorum bu şekilde sansımız daha artar diyor hiç bu şekilde aşılaması tutan oldumu aranızda veya hiç duydunuzmu çok korkuyorum ya tutmasa diye bana dua edin lütfen

pirancım hiç korkma dualarım seninle ,olacak inşallah. aşılama çok kolay Allah yadımcın olsun arkadaşım.göreceksin beklemek hepsinden zor.bolbol dua et hayırlısını dile ve stres yapma 14 gün sonra güzel haber isterim ona göre

Pirancığım sana şimdiden şans diliyorum.iki gün üst üste aşılamayı duymuştum ama şansı ne kadar artırır bilemiyorum.bizim doktorumuz aşılamanın ertesi günü 2 gün mutlaka ilişki olcak dedi.ve sıkı ve sıkı tembihlemişti.

inş. tutar canım.. dualarımız seninle ... iki gün üst üste aşılama duymadım hiç. sen yaptır da detaylı sor doktora bizde de söyle... öğrenelim... şansımız yüksekse neden olmasın...
öptük seni korkma allah yarımcın olsun..

kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS:bbo:

kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS:bbo:

bundada bi hayır vardır canım üzme kendini hamilelikte üstüne gelme diye bişey duydum bi test yapsan :çok üzgünüm:

bundada bi hayır vardır canım üzme kendini hamilelikte üstüne gelme diye bişey duydum bi test yapsan :çok üzgünüm:

bilmiyorum canım nasıl üstüne görmek baklım kanamam eğer yarı olmazsa yapacam.:çok üzgünüm:

bilmiyorum canım nasıl üstüne görmek baklım kanamam eğer yarı olmazsa yapacam.:çok üzgünüm:

bebişin yerleşme kanaması olabilir canım 10uncu günü çok erken çünkü adetinde düzensizlik varmıydı pekifisfisfis

canlarım iyi dilekleriniz icin çok teşekür ederim hepinize ayrı ayrı. inş tutar arkadaşlarım çok korkuyorum ya tutmasa diye . tutmasa en çok eşime üzülecem çünkü çok zor para denkleştirmiştik. arkadaşlar çok külfetli bir iş hem madi hem manevi allahım yadım et sen ol de ben anne olayım dua bekliyorum arkadaşlar beni yanlız bırakmayın

hamileliğin ilk haftasında görülen vajinal kanamaların sebebi hamileliğin oluşması esnasında döllenen yumurta 8 günlük bir süreçte rahim içerisine ulaşır rahim duvarına yapışırmış bu tutunma esnasında kanama olurmuş üstüne görme olarak bilinen bu olayı bazı kadınlar regli olarak yorumlarmış bi sitede okudum canım bunu testte hamiş olduğun çıkar inşallahh:teselli:

inşallah canım dualarım seninle:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…