- Konu Sahibi cornelia35
-
arkdaslar son 15 gündür iştahım fena acıldı ilaclar içtah acıyor sanarsam kilolu bir insan degilim ama kilo alacam diyede cok korkuyorum yemegim diyorum ama buseferde elim ayagım titriyor sizde öyle oldunuzmu
canım bende de öyle bir etki yapmıştı gece bile iki kere kalkıyodum gündüz çok sık idrara çıkarıyoo
slm kızlaaaaaaaar yine hamilelikle ilgili bi rüya gördüm.Allahım bana yol göster diyerek uyumuştum.rüyamda aşılama yaptırdığım hastanedeki doktoru gördüm ama aşılamayı yapan değill diğer kadın doğumcuyu,kasıklarım çok ağrıyo dedim niye gelmiosun tedaviye dedi geldim ben diğer doktora ama olmadı aşılamam dedim ikincisinin olmayacağını nerden biliyosun gel başla tedavine dedi bana:))))))))))kafayı yiyorum heralde ama yine fikrim değişmedi sperm sayımız iyice yükselene kadar aşılama yaptırmicam
mrb kızlar nasılsınız akşamınız hayırlı olsun
arkadaşlar slm... şimdi geldim hastanedenn.. tekrar aşılama dedi dr. bu akşam başlıyorum gonal f vurulmaya . p.tesi de kontrole gidicem.. inş. bu sefer gelir benim inatçı bebişimmm..... kendinize iyi bakın...hihoyyyt
Merhaba canım sanada hayırlı akşamlar.....
kızlar ben çok heycanlıyım yarın ilk aşılamam var iki gün üst üste yapılacak doktorum bu şekilde sansımız daha artar diyor hiç bu şekilde aşılaması tutan oldumu aranızda veya hiç duydunuzmu çok korkuyorum ya tutmasa diye bana dua edin lütfen
kızlar ben çok heycanlıyım yarın ilk aşılamam var iki gün üst üste yapılacak doktorum bu şekilde sansımız daha artar diyor hiç bu şekilde aşılaması tutan oldumu aranızda veya hiç duydunuzmu çok korkuyorum ya tutmasa diye bana dua edin lütfen
kızlar garip birşeyt oldu.aşılamamın 10.gününde hastalandım.tecrübelirim beni şaşırttı.4.aşılamamda KOCAMAN BİR FOS:bbo:
bundada bi hayır vardır canım üzme kendini hamilelikte üstüne gelme diye bişey duydum bi test yapsan :çok üzgünüm:
bilmiyorum canım nasıl üstüne görmek baklım kanamam eğer yarı olmazsa yapacam.:çok üzgünüm:
canlarım iyi dilekleriniz icin çok teşekür ederim hepinize ayrı ayrı. inş tutar arkadaşlarım çok korkuyorum ya tutmasa diye . tutmasa en çok eşime üzülecem çünkü çok zor para denkleştirmiştik. arkadaşlar çok külfetli bir iş hem madi hem manevi allahım yadım et sen ol de ben anne olayım dua bekliyorum arkadaşlar beni yanlız bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?