- Konu Sahibi cornelia35
-
hamileliğin ilk haftasında görülen vajinal kanamaların sebebi hamileliğin oluşması esnasında döllenen yumurta 8 günlük bir süreçte rahim içerisine ulaşır rahim duvarına yapışırmış bu tutunma esnasında kanama olurmuş üstüne görme olarak bilinen bu olayı bazı kadınlar regli olarak yorumlarmış bi sitede okudum canım bunu testte hamiş olduğun çıkar inşallahh:teselli:
canlarım iyi dilekleriniz icin çok teşekür ederim hepinize ayrı ayrı. inş tutar arkadaşlarım çok korkuyorum ya tutmasa diye . tutmasa en çok eşime üzülecem çünkü çok zor para denkleştirmiştik. arkadaşlar çok külfetli bir iş hem madi hem manevi allahım yadım et sen ol de ben anne olayım dua bekliyorum arkadaşlar beni yanlız bırakmayın
kıslar benım yuumoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım :asigim:
cnm 18 mm olunca catlatma verıolarmış benımn yumoş uçmuş asırı tepkı vermış yaa..onu gözardı etcez diğerlerini beklıcez onlarda yarın belli olcak bakalım büyümüş mü ki kesın büyüdü hissdıorum cok sancım oluorr..
canlarım iyi dilekleriniz icin çok teşekür ederim hepinize ayrı ayrı. inş tutar arkadaşlarım çok korkuyorum ya tutmasa diye . tutmasa en çok eşime üzülecem çünkü çok zor para denkleştirmiştik. arkadaşlar çok külfetli bir iş hem madi hem manevi allahım yadım et sen ol de ben anne olayım dua bekliyorum arkadaşlar beni yanlız bırakmayın
al ıste akrabanın bırı daha hamıleymıs 2.cocuguna mıllet habıre doguruyo ben 2 yıldır hamıle kalmayı bıle beceremedım bırak dogurmayı sınırlerım alt ust oldu yıne allahım bıze ne zmn nasıp edeceksın ya rabbım dayanacak halım kalmadı((((((
canımm böyle düşünme herşeyin bi zamanı var bizim zamanımız daha gelmedi bence bende senin le aynı durumdayım cevremde o kadar çok hamile ve yeni doğum yapmış akraba ve arkadaşım varki bide sormuyolarmı sende bişey yokmu diye işte o zaman sık boğazlarını diyorum sabret bizimde yüzümüz gülecek dayanıcaz ve denemeye devam edicez :teselli:
cnm napalım bende hep ögrenıom hamıle duyuyorum kaderımız bu elımeızde deilki inş kaalcaz bizde bizmde 2 yıl bitıo mayıstaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?