Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim çok sağol inşallah bebeğim tutunmaya çalışıyordur.:Saruboceq:

kıslar benım yuumoşlar tavan yapmış birisi catlamadan 24mm olmuş hemde klomenle 7 8 tane yumurta olmuş yaa :1shok: diğerleride 14.5 12.5 10.5 felan de gdiıodu yarın bida gitcem doktara diğerlerinin büyümesını beklıcez 24mm liği es gececez saglıksız olurmuşş bakalım ne olcak şimdi kasıgımda sancı var gene büyüyo heralde yumoşlarım :asigim:

canımmm dualarım senınle ıns hayırlı haberlerını alcaz pozıtıf dusun tatlım allah yardımcın olsun

canım hadı hayırlısı olsun asılama ıcın 20 -22 mm mı olması gerekıyo yumoslarrın??

cnm 18 mm olunca catlatma verıolarmış benımn yumoş uçmuş asırı tepkı vermış yaa..onu gözardı etcez diğerlerini beklıcez onlarda yarın belli olcak bakalım büyümüş mü ki kesın büyüdü hissdıorum cok sancım oluorr..

heyecan yapmıs sanırım canım :) o da ıstıyo demek kı hemn buyuyum demıs kendıne hakım olamamıs ucmus =)

al ıste akrabanın bırı daha hamıleymıs 2.cocuguna mıllet habıre doguruyo ben 2 yıldır hamıle kalmayı bıle beceremedım bırak dogurmayı sınırlerım alt ust oldu yıne allahım bıze ne zmn nasıp edeceksın ya rabbım dayanacak halım kalmadı ((((((

canım dualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alırız :1hug:

cnm napalım bende hep ögrenıom hamıle duyuyorum kaderımız bu elımeızde deilki inş kaalcaz bizde bizmde 2 yıl bitıo mayıstaa

canımm böyle düşünme herşeyin bi zamanı var bizim zamanımız daha gelmedi bence bende senin le aynı durumdayım cevremde o kadar çok hamile ve yeni doğum yapmış akraba ve arkadaşım varki bide sormuyolarmı sende bişey yokmu diye işte o zaman sık boğazlarını diyorum sabret bizimde yüzümüz gülecek dayanıcaz ve denemeye devam edicez :teselli:

canım sabır fılan kalmadı artık
olacaksa da bu psıkolojıyle olmaz zaten mıllet ceketlerını atsa eslerı hamıle kalıyo bende ha bıre beklıyorum kendı derdıme yanayım

cnm napalım bende hep ögrenıom hamıle duyuyorum kaderımız bu elımeızde deilki inş kaalcaz bizde bizmde 2 yıl bitıo mayıstaa

bızımde martta bıttı canım 2. yılımızgecen yıl kasımdan berı beklıyoruz ama yok hala hıc umudum kalmadı olmayacak sanırım ((

agrılarım vardı sancılarım sen adet sancısımı cekıosun cnm evt varmıs ole sancı ceken adet olcagını beklıo sonra hamıle oldugunu ogrenıo senın kac gun oldu ne zamn bellı olcak ıns senden alırız guzel haberlerı ne zamn belli olcak cnm

ben 16 sında ögrenecem allah nasip ederse bundan 2 gün önce bende adet agrısı vardı simdi hissedilmiyecek kadar az agrım oluyor valla seytan beni türtüyor git test al diye sonra diyorum otur oturdugun yerde diye 6 gün nasıl gececek bilmiyorum bunalıma gir meye basladım inandelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…