Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu da bizim sınavımız heralde nasıl kıyamadan 4 kürtaj oluyo insanlarolur inşallah bizim de

canım o kadar zoruma gıttı kı utanmasam oturup aglayacaktım mumkun olsa dıyecektım benım rahmıme koyalım senden alıp dıye .allahtan ümit kesılmez dert veren rabbım dermanını da verırı ıns bızım bebeklerımız bu kadar naza daha guzel daha tatlı olurlar belkı

ben de bazen bu benim bebeğime daha iyi bakıp daha önem vermem için ortaya çıkan bi durum diorum :))))))bi doğsun herkesten çok sevcem onu ay bak yine umutlandım nazlı bebeğim diye sevcem onu.gelsin hayırlısıyla tabi bi de sağlıkla

ben kuacagıma almak nasıp olursa bızı bu kadar beklettıgı ıcın poposuna poposuna vurcam

kızlar yarın saat 10 da hastaeneye gidiyorum.aşılamam olcak 2 tane sağ tarafta yumoşum var 20/22 mm inşallah yarın herşey olumlu gelişir bebişim ya da bebişlerim tutunur.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.sonuç ta sanırım 14 gün sonra belli olur.
kızlar inşallah bu topik ve siz uğurum olursunuz.:Saruboceq:

canım allah yarıdmcın olsun ıns hayırlı haberlerını beklıyoruz

merhaba ben bugün üye oldum nisanda 2.aşilamamı yaptıracam allah yardımcın olsun nerede yaptırıyorsun

Allah yardımcın olsun.İnşallah başarılı geçer ve gelirler bebişler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

selam kızlar ben 10yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bebiş olmadı ikimizdede sorun yok şükür 2 nisan da aşılamam var alllah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah:Saruboceq:

selam kızlar ben 10yıllık evliyim hiç korunmamamıza rağmen bebiş olmadı ikimizdede sorun yok şükür 2 nisan da aşılamam var alllah hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah:Saruboceq:

ne güzel bak bi sorun yokmuş ikinizde de aşılamada şansın daha yüksek olur.10 yılın ardından vaktin gelmiştir umarım Allah yardımcın olsun

evet canım çok şükür yok.aminn inşallah ilk aşılamam da tutar teşekkürederim :1hug:

TABİ iki tarafta sorunsuzsa ihtimal daha yüksek deeeeeee nasıl dayandın canım ya 10 yıl denemeden.ben sabırsızım 2.denemeye geçecem 1 yıldır tedavi oluyoruz ama bebiş olmuyor.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM.umarım aşılaman başarılı geçmiştir,inşallah pozitif sonuç alırız hepbirlikte.:teytey:

kızlar listeye benide ekleyin. bende nisanda inşallah ilk aşılamamı yaptıracağım...çok endişeliyim.morale
ihtiyacım var. desteğinizi bekliyorum.

canım inşallah tuttursun.. gelişmeleri bekliyoruz..darısı başımıza inş..hayırlısıyla..kaydirigubbakcemile5

hiç merak etme endişelenecek çok bişey yok insanın tek endişesi acaba tutacak mı?endişesi oluyor yoksa aşama çok ta zor değil.Nezaman gideceksin doktora ilaca başladın mı?Allah yardımcımız olsun

zero55 teşekkürler. hastalanmamı bekliyorum nisan ın ilk haftası inş. belki de gerek kalmaz.
doktora gittim. puregon a başlayacağımızı söyledi.. o kadar ilaç zaman sıkıntı ya boşa giderse herşey diye korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…