Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım artık rabbim ne iserse o olur
yatıyorum hep ama çok sıkıcı yaw
dr ilk ilşkiyi hangi gün önerdi

canım merhaba bende ilk aşılamamı olmuştum martta ama tutmadı şimdi 2 si için tedavi göreceğim ama benim eşiminde hızlı hareketlisi 0 gözüküyo senin eşininde %5 galiba peki doktor bu şekilde aşılama tutmaz falan dedimi yada ilaç verdilermi harektlinin az olmasından dolayı

canım sen sevcana sormuşsun ama benim eşim de kullanıyor klomen
erkekler için de sperm değerlerini etkiliyo

Canım peki ne kadar kulalnıyor eşin. Aşılamadan kaç gün önce başlıyor ve kaç adet alıyor günde. Benim eşiminde sperm değeri düşük hiç dr ilaç falan demedi. Bende burdan duyduklarımla gnc arginmax aldım.Ordaki satış yetkilisi bana bazen doktorların bile reçeteye bu hapları yazdığını iletti. Ama klomeni ilk kez duyuyorum. Bana kullanım şeklini yazarsan sevinirim.

yok canım hatta dr sonuç iyi dedi
yıkama olduğu için hareketsizler kaldığından problem olmaz dedi
ilaç falan da vermedi
ben de hareket için bitki falan var mı onu araştırıyorm

canım klomeni eşimin doktoru ürolog yazdı
günde 1 3 ay boyunca hep alıcak belli günleri yok onlarda
siz bi üroloğa danışın
arginmaxı kendi druma sordum zararı var mıdır diye yok kullanabilir dedi ben de almayı düşünüyorum bakalım

Bana bazı doktorlarda hızlı hareketlının olmaması aŞılamanın tutmamasına sebep oluyo dedı aŞılamada bıle hızlı hareketlı olması lazım dedı ondan sordum sanada dedılermı dıye harekete keÇıboynuzu kÜrÜ Çok ıŞe yarıyo canım bıde bol bol havuÇ suyu domates suyu bunlar Çok etkılı

neyse canım biz içimizi ferah tutalım olacak inşallahburda da yazmıştım sanırım bi arkadaş8milyon spermle drlar tüpbebek derken doğal yoldan geldi bebeği
değerler çok değişken gerçekten
keçiboynuzu pekmezini eşim ilk aylarda içti ama artık hiç istemiyo
düşün vişnesuyu veriyorum diyo ki içine keçiboynuzu mu karıştırdın
ben de az deilim hani yaptığım kompostolara falan az biraz koyuyorum bazılarını farketmiyo napıyım içmiyo yoksa
havuç suyu içer aslında ama katı meyve sıkacağım yok onu almam lazım
her ay dr ilaç masraflarından para artıramıyorz ki 2 maaş olduğu halde
bir de yavaş yavaş tüp bebek birikimlerine başladık
allah sonumuzu hayretsin bu krizde
ayy nerden nereye geldim
yatmak bana hiç ii gelmedi sıkıntıdan ne yapcagımı şaşırdımdelikafadulden:roflol:

Senle aynı durumdayım benim maaşım doktorlara ilaçlara eşiminki ev giderlerine gidiyo. Bizde yavaş yavaş tüp bebek için para biriktirmeye çalışıyoruz. Konyada doktorun sana ne kadara mal olur dedi tüp bebeği? Ben ilaçları yurt dışından getirmeye çalışacağım özellikle arap ülkelerinde ilaçları çok ucuz oluyormuş tüp bebek ilaçlarının

4 buçuk milyara mal olur dedi ama ilçlar dahil mi bilmiyorum değildir herhalde
devlet aşılamayı ödemiyomuş değil mi kızlar benim aşılama 700 e yAKLŞTI ÇÜNKÜ

kızlar asılamdan sonra ne değişikliklernız oldu bacagınız ve kalçalarınız sıcakmı cok bıde asılamanın oldugun gun cok sık vcye gıttınızmı??

HAYIRLISI BAKALIM HERKES İÇİN VALLA PARALARDA YETMİYO AMA NAPALIM BİŞİLER YAPILCAK ARTIK TEK SAĞLIKLI GELSİN BEBEİŞLERİ:teytey:MİZ

kızlar asılamdan sonra ne değişikliklernız oldu bacagınız ve kalçalarınız sıcakmı cok bıde asılamanın oldugun gun cok sık vcye gıttınızmı??

canım beni sıcak bastı ewt ama aşılamadan önce de vardı
ben yumurtanın çatlamasından kaynaklandı diyodum
vc ye gitme çok aşırı olmadı ama gittim yinede
kızlar bi de banyonun zararı olur mu ki şu iki gün
sıcak su ile banyoya zararlı demişti birileri aklımda öle kalmış

HAYIRLISI BAKALIM HERKES İÇİN VALLA PARALARDA YETMİYO AMA NAPALIM BİŞİLER YAPILCAK ARTIK TEK SAĞLIKLI GELSİN BEBEİŞLERİ:teytey:MİZ

aynen öyle
herşey bebekler için
y bide ben şu meraklı hemşirelerden bıktım usandım
iğne için gitiğimde hergün biri soruyo
yaşın çok genç nedn erkenden başladınız tedaviye bilmem ne
ya sıkıntısı bize yetiyo zaten bi de millete hesap veriozklava:

slm
ben geçen hafta başında aşılama yaptırdım ve ücretsiz yapıldı araştırma hastanesinde ssk ödeme yapıyo 3 e kadar 3 ten sonarsını kendin ödüyosun.ben sadece hocaya özel muyane ücreti ödedim.tüp bebek içinde gerekli şartları söyleyim canım sana sadeca araştırma hastaenlerinin raporu kabul görüyo ve en az 3 defa aşılama yaptırman gerekiyo ve 3 yıllık evli olman şartı var birde kesintisiz 900 gun prim ödeme şartı koymuşlar canım sevgiler

Nurdan merhaba, senin kocan mı klomen kullandı? Eşim deyince şaşırdım ben çünkü. Tekirdağın neresindensin ben Saraylıyım.

sevcan demek istedin galiba
yanlışlıkla nurdan yazmışsın
ben çorlu'luyum.
evet kocam klomen kullandı
sayı ve hareket artsın diye sanırım
ama pek faydası olmadı

sevcan demek istedin galiba
yanlışlıkla nurdan yazmışsın
ben çorlu'luyum.
evet kocam klomen kullandı
sayı ve hareket artsın diye sanırım
ama pek faydası olmadı

Pardon yanlış yazmışım adını.İşe yaramadığına üzüldüm Benim teyze kızımda Marmaracıkta oturuyor kaç kez tüp bebek yaptı düştü en sonuncusu tuttu.Umarım seninde kısa sürede tutar.Çorluda nerde tedavi oluyorsun istanbula mı geliyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…