- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.141
canım hayırlısı olsun senin için inş hamiş olursun
canım hayırlı olsun hıza felan bakma allah kısmet etmişse olur zaten inşş bol bol dinlen yat ağır işler yapma ani hareketler yapma ded benim drum bende dün saat 11 de yaptırdım aşılamamı hayırlısı bakalım inş herşey ii olucak hayırlısı olsun inşşşşşş
[sıze="2"]eşim de klomen kullanıyo canm ve son testte14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
ama işte bizim morfoloji ve jhareket düşük biraz
hepimz için hayırlısı olsun[/sıze]
Nurdan merhaba, senin kocan mı klomen kullandı? Eşim deyince şaşırdım ben çünkü. Tekirdağın neresindensin ben Saraylıyım.
canım sen sevcana sormuşsun ama benim eşim de kullanıyor klomen
erkekler için de sperm değerlerini etkiliyo
canım merhaba bende ilk aşılamamı olmuştum martta ama tutmadı şimdi 2 si için tedavi göreceğim ama benim eşiminde hızlı hareketlisi 0 gözüküyo senin eşininde %5 galiba peki doktor bu şekilde aşılama tutmaz falan dedimi yada ilaç verdilermi harektlinin az olmasından dolayı
Canım peki ne kadar kulalnıyor eşin. Aşılamadan kaç gün önce başlıyor ve kaç adet alıyor günde. Benim eşiminde sperm değeri düşük hiç dr ilaç falan demedi. Bende burdan duyduklarımla gnc arginmax aldım.Ordaki satış yetkilisi bana bazen doktorların bile reçeteye bu hapları yazdığını iletti. Ama klomeni ilk kez duyuyorum. Bana kullanım şeklini yazarsan sevinirim.
Bana bazı doktorlarda hızlı hareketlİnİn olmaması aŞılamanın tutmamasına sebep oluyo dedİ aŞılamada bİle hızlı hareketlİ olması lazım dedİ ondan sordum sanada dedİlermİ dİye harekete keÇİboynuzu kÜrÜ Çok İŞe yarıyo canım bİde bol bol havuÇ suyu domates suyu bunlar Çok etkİlİ
neyse canım biz içimizi ferah tutalım olacak inşallahburda da yazmıştım sanırım bi arkadaş8milyon spermle drlar tüpbebek derken doğal yoldan geldi bebeği
değerler çok değişken gerçekten
keçiboynuzu pekmezini eşim ilk aylarda içti ama artık hiç istemiyo
düşün vişnesuyu veriyorum diyo ki içine keçiboynuzu mu karıştırdın
ben de az deilim hani yaptığım kompostolara falan az biraz koyuyorum bazılarını farketmiyo napıyım içmiyo yoksa
havuç suyu içer aslında ama katı meyve sıkacağım yok onu almam lazım
her ay dr ilaç masraflarından para artıramıyorz ki 2 maaş olduğu halde
bir de yavaş yavaş tüp bebek birikimlerine başladık
allah sonumuzu hayretsin bu krizde
ayy nerden nereye geldim
yatmak bana hiç ii gelmedi sıkıntıdan ne yapcagımı şaşırdımdelikafadulden:roflol:
4 buçuk milyara mal olur dedi ama ilçlar dahil mi bilmiyorum değildir herhalde
devlet aşılamayı ödemiyomuş değil mi kızlar benim aşılama 700 e yAKLŞTI ÇÜNKÜ
neyse canım biz içimizi ferah tutalım olacak inşallahburda da yazmıştım sanırım bi arkadaş8milyon spermle drlar tüpbebek derken doğal yoldan geldi bebeği
değerler çok değişken gerçekten
keçiboynuzu pekmezini eşim ilk aylarda içti ama artık hiç istemiyo
düşün vişnesuyu veriyorum diyo ki içine keçiboynuzu mu karıştırdın
ben de az deilim hani yaptığım kompostolara falan az biraz koyuyorum bazılarını farketmiyo napıyım içmiyo yoksa
havuç suyu içer aslında ama katı meyve sıkacağım yok onu almam lazım
her ay dr ilaç masraflarından para artıramıyorz ki 2 maaş olduğu halde
bir de yavaş yavaş tüp bebek birikimlerine başladık
allah sonumuzu hayretsin bu krizde
ayy nerden nereye geldim
yatmak bana hiç ii gelmedi sıkıntıdan ne yapcagımı şaşırdımdelikafadulden:roflol:
kızlar asılamdan sonra ne değişikliklernız oldu bacagınız ve kalçalarınız sıcakmı cok bıde asılamanın oldugun gun cok sık vcye gıttınızmı??
HAYIRLISI BAKALIM HERKES İÇİN VALLA PARALARDA YETMİYO AMA NAPALIM BİŞİLER YAPILCAK ARTIK TEK SAĞLIKLI GELSİN BEBEİŞLERİ:teytey:MİZ
Nurdan merhaba, senin kocan mı klomen kullandı? Eşim deyince şaşırdım ben çünkü. Tekirdağın neresindensin ben Saraylıyım.
sevcan demek istedin galiba
yanlışlıkla nurdan yazmışsın
ben çorlu'luyum.
evet kocam klomen kullandı
sayı ve hareket artsın diye sanırım
ama pek faydası olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?