Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tüp bebek için aşılama 2'ye düşürüldü artık
2 başarısız aşılamadan sonra tüp bebeği devlet karşılıyo

Orhan Ataşer'e gidiyorum ben.
Senin teyzenin kızı kime gidiyodu?

kızlar merhaba
perşem 12,30 da aşılamam var dr pregnly yazdı çatlatma için zor bela bulduk bu gün 13.00 da yapıldı
ama anlayamadığım niye 48 saat sonra şılama yapıyor anlamadım moralim bozuk
klomen hariç başka ilaç vermedi duphaston gibi mesela sizce bi gariplik yokmu???
dr uma yıllardan beri gidiyorum çok güveniyorum hani para için yapmaz öle parada almaz bizden para için yaptı desem??? ayyy çok moralişm bozuk ya

cANIM benim de ilk aşılamam 44 saat sı-onra yapılmıştı sitede arkadaşlar uzun bir zaman olduğunu söylemişlerdi en geç 36 saat olmalıymış ancak bunda kişiye göre değişiklik olur mu başka bilen arkadaşlar da fikrini yazsınlar.

14/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

eylül güneşi nerdesin...................... umarım müjdeli bir haberin vardır bize...
senin haberini bekliyoruz..........

kızlarr nasılsınızz yamzasam bıle hergun muhakkak okuom sızı daha yenı yenı kendıme geldım cok agrasıfım evde kendımı ıse guce verdım sızler nasılsnız varmı bebıs haberleri

kızlarr aşılamam cuma sabahı dua edin bana allah nasip etmiştir hepimize inşalahh...
hakkında hayırlısı olsun canım umarım tuatr aşılaman

canım çatlatma iğnesi 12 ila 36 saat arası yapılır bende anlamadım klomende yumurtalarını uyarır iki ya da üç tane olur fazla yumurtada çoğul gebelik yapar die iğne vermemiştir canım umuarım hayırlısı olsun

canım bende bikaç deefa gittim vc ye bende kanama da oldu ama neyse bide sıcak banyo yapma bende öyle duydum az sabret yaparsın canım banyonu hadi hayırlısı olsun inşş

inşallah canım artık rabbim ne iserse o olur
yatıyorum hep ama çok sıkıcı yaw
dr ilk ilşkiyi hangi gün önerdi

canımm iki gün yasak dedi bize sonra normal hayata devam edin dedi ama benim kafam karışık biraz kanamam oldu ve rahmi yıkamadan yaptı die neyse takmıyorum artık hayırlısı neyse o olsun inş

kızlar asılamdan sonra ne değişikliklernız oldu bacagınız ve kalçalarınız sıcakmı cok bıde asılamanın oldugun gun cok sık vcye gıttınızmı??

slm canım
valla benim aşılamadan sonra çok sancım oldu..sık sık wc gittim.. ama herkeste farklı belirtiler oluyor.. kimisinin fazla acı sancı olmadan geçiyor..ama beim öle olmadı ..çookk canım yandıı ..herşey bebişler için...hayırlısı canım inş.. hamişsindir.:CüvCüv:

offfff kızlar 13 nisanda aşılamam oldu ve şuanda hala ağrılarım devam ediyor birgün sona çok yattım ama bugün pekte yatmayacağım dr yatmanın bi faydası olmayacağını söledi kızlar benim merak ettiğim aşıılmadan sona benim gibi ağrıları oluşan oldumu bi kere yumurtalık larım ve karnım aşırı derecede ağrıyor vede kasılmış durumdalar göğüslerimin üstüne zor yatıyorum uçları fena halde sızlıyor ayrıcada aşılamadan hemen sona acayip derecede wc ye çıkma hissiyatım oldu o gün 5.30 da aşılamam oldu ve ben aşılamamnın hemen sonrası bir kere dr muayenehanesinde 1 kere girdim ewe geldikten sonada bi 5 6 defa daha girdim ve şunanda ise ağrılarım hala dewam adiyor aslına bakarsanız aşılama olurken hiç ağrı duymadım dr um çok başarılı geçtiğini söledi ancak çok fazla sayıda yumurtam olmuş ondan ağrılarımın olacağınıda söledi solda 6 yumurta sağda ise 3 yumurtam oldu sağdakiler 20 mm ulaştı soldakiler ise 18 ve 19 mm kaldılar valla ii gelişmeler oldu ama tabiki yinede belli olmaz hatta ben birazda ümitsiz gibiyim bakalım ne olacak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....

canım benim hiç sancım olmadı aşılamadan sonra bügün aşılamamın 5 günü ilk günler göğüs ağrım vardı ama bugün oda geçti galiba benim aşılamam tutmadı hiç bir belirti yok çünküsenağlama

canım belirtiler herkeste farklı farklı oluyo baksana
neden aşılamam tutmadı diyosun
pozitif ol
olucak de hayırlısıyla
inşallah tutmuştur

Kızlar bende akşam doktoruma gittim
iğneleri sağlık karneme yazdırmak için
ordan 2 tane eczaneye iğnelerin fiyatlarını öğrenmeye gittik
iğneler toplam 680 milyon tutuyo:1shok:
bu sıpa daha gelmeden sömürdü biziklava:
bakalım gelince neler yapıcak:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…