- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.161
4 buçuk milyara mal olur dedi ama ilçlar dahil mi bilmiyorum değildir herhalde
devlet aşılamayı ödemiyomuş değil mi kızlar benim aşılama 700 e yAKLŞTI ÇÜNKÜ
slm
ben geçen hafta başında aşılama yaptırdım ve ücretsiz yapıldı araştırma hastanesinde ssk ödeme yapıyo 3 e kadar 3 ten sonarsını kendin ödüyosun.ben sadece hocaya özel muyane ücreti ödedim.tüp bebek içinde gerekli şartları söyleyim canım sana sadeca araştırma hastaenlerinin raporu kabul görüyo ve en az 3 defa aşılama yaptırman gerekiyo ve 3 yıllık evli olman şartı var birde kesintisiz 900 gun prim ödeme şartı koymuşlar canım sevgiler
Pardon yanlış yazmışım adını.İşe yaramadığına üzüldümBenim teyze kızımda Marmaracıkta oturuyor kaç kez tüp bebek yaptı düştü en sonuncusu tuttu.Umarım seninde kısa sürede tutar.Çorluda nerde tedavi oluyorsun istanbula mı geliyorsun?
Orhan Ataşer'e gidiyorum ben.
Senin teyzenin kızı kime gidiyodu?
kızlar merhaba
perşem 12,30 da aşılamam var dr pregnly yazdı çatlatma için zor bela bulduk bu gün 13.00 da yapıldı
ama anlayamadığım niye 48 saat sonra şılama yapıyor anlamadım moralim bozuk
klomen hariç başka ilaç vermedi duphaston gibi mesela sizce bi gariplik yokmu???
dr uma yıllardan beri gidiyorum çok güveniyorum hani para için yapmaz öle parada almaz bizden para için yaptı desem??? ayyy çok moralişm bozuk ya
hakkında hayırlısı olsun canım umarım tuatr aşılamankızlarr aşılamam cuma sabahı dua edin bana allah nasip etmiştir hepimize inşalahh...
kızlar merhaba
perşem 12,30 da aşılamam var dr pregnly yazdı çatlatma için zor bela bulduk bu gün 13.00 da yapıldı
ama anlayamadığım niye 48 saat sonra şılama yapıyor anlamadım moralim bozuk
klomen hariç başka ilaç vermedi duphaston gibi mesela sizce bi gariplik yokmu???
dr uma yıllardan beri gidiyorum çok güveniyorum hani para için yapmaz öle parada almaz bizden para için yaptı desem??? ayyy çok moralişm bozuk ya
canım beni sıcak bastı ewt ama aşılamadan önce de vardı
ben yumurtanın çatlamasından kaynaklandı diyodum
vc ye gitme çok aşırı olmadı ama gittim yinede
kızlar bi de banyonun zararı olur mu ki şu iki gün
sıcak su ile banyoya zararlı demişti birileri aklımda öle kalmış
inşallah canım artık rabbim ne iserse o olur
yatıyorum hep ama çok sıkıcı yaw
dr ilk ilşkiyi hangi gün önerdi
kızlar asılamdan sonra ne değişikliklernız oldu bacagınız ve kalçalarınız sıcakmı cok bıde asılamanın oldugun gun cok sık vcye gıttınızmı??
kızlarr aşılamam cuma sabahı dua edin bana allah nasip etmiştir hepimize inşalahh...
kızlarr aşılamam cuma sabahı dua edin bana allah nasip etmiştir hepimize inşalahh...
slm canım
valla benim aşılamadan sonra çok sancım oldu..sık sık wc gittim.. ama herkeste farklı belirtiler oluyor.. kimisinin fazla acı sancı olmadan geçiyor..ama beim öle olmadı ..çookk canım yandıı ..herşey bebişler için...hayırlısı canım inş.. hamişsindir.:CüvCüv:
canım benim hiç sancım olmadı aşılamadan sonra bügün aşılamamın 5 günü ilk günler göğüs ağrım vardı ama bugün oda geçti galiba benim aşılamam tutmadı hiç bir belirti yok çünküsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?