- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.181
Kızlar sizce iğne fiyatları nasıl
bana çok gibi geldi
üstelik ben rapor çıkartarak aşılama olucam.
devlet bi kısmını karşılıyo sözde
daha doktorla aşılama fiyatını konuşmadık
siz doktorunuza ne kadar ödediniz?
aşılama için de bizden bi ücret alır dimi?
hakkında hayırlısı olsun canım umarım tuatr aşılaman
,inşallahh tatlımm hayırlısıı.....:ecrin_bebek::CüvCüv:
amin canım inşallah tutar dualarım:Saruboceq: seninle kaç yıllık evlisin canım?
inş... canımm.. allah hepimize evlat nasip etsin..sakın stres yapma rahat ol..hayırlısıysa bebişin sana gelicektir.....dualarımız seninle...
Kızlar sizce iğne fiyatları nasıl
bana çok gibi geldi
üstelik ben rapor çıkartarak aşılama olucam.
devlet bi kısmını karşılıyo sözde
daha doktorla aşılama fiyatını konuşmadık
siz doktorunuza ne kadar ödediniz?
aşılama için de bizden bi ücret alır dimi?
canım neden bu kadar pahallı banada çok geldi ben özelde oldum 200 ödedim aşılamaya iğnemde 75 dedi heyet raporu çıkardım 15 ödedima.s
offfff kızlar 13 nisanda aşılamam oldu ve şuanda hala ağrılarım devam ediyor birgün sona çok yattım ama bugün pekte yatmayacağım dr yatmanın bi faydası olmayacağını söledi kızlar benim merak ettiğim aşıılmadan sona benim gibi ağrıları oluşan oldumu bi kere yumurtalık larım ve karnım aşırı derecede ağrıyor vede kasılmış durumdalar göğüslerimin üstüne zor yatıyorum uçları fena halde sızlıyor ayrıcada aşılamadan hemen sona acayip derecede wc ye çıkma hissiyatım oldu o gün 5.30 da aşılamam oldu ve ben aşılamamnın hemen sonrası bir kere dr muayenehanesinde 1 kere girdim ewe geldikten sonada bi 5 6 defa daha girdim ve şunanda ise ağrılarım hala dewam adiyor aslına bakarsanız aşılama olurken hiç ağrı duymadım dr um çok başarılı geçtiğini söledi ancak çok fazla sayıda yumurtam olmuş ondan ağrılarımın olacağınıda söledi solda 6 yumurta sağda ise 3 yumurtam oldu sağdakiler 20 mm ulaştı soldakiler ise 18 ve 19 mm kaldılar valla ii gelişmeler oldu ama tabiki yinede belli olmaz hatta ben birazda ümitsiz gibiyim bakalım ne olacak ALLAH hepimizin yardımcısı olsun....
slm ben geçen haft apazartesi oldum ilk aşılamamı araştırma hastanesinde oldum sadece hocaya özel muayane ücreti ödedim.iğneye rapor çıkardılar başkacada ücret ödemedim.valla biz aşılama için 500 diye konuştuk ama benim yumoşları dr hap ile geliştirelim tutmazsa iğneye geceriz dedi bize de o daha mantıklı geldi çünkü geçe sefer hapla 3 yumoşum vardı şimdi 2 tane oldu yarın aşılamam var
niye bu kadar fark ediyor anlamadım heyet raporu almak için ne yaptınız kızlarrr ben özele gidiyorum heyet raporu sırf iğneler içinmi???
canım benim hiç sancım olmadı aşılamadan sonra bügün aşılamamın 5 günü ilk günler göğüs ağrım vardı ama bugün oda geçti galiba benim aşılamam tutmadı hiç bir belirti yok çünküsenağlama
iğneden iğneye fark ediyo desem
bu kadar fark olmaz dimi
sen hangi iğneleri kullandın
kızlar bende doktordan yeni geldim hergün gidiyorum nerdeyse
yumyumlar henüz istediğimiz gibi büyümedi.. bugün tekrar iğne oldum.
tekrar almak zorunda kaldım. inş. yarın istediğimiz büyüklüğe ulaşır.. bir an önce
bende aşılamamı olmak istiyorum. yeni haberler yok gördüğüm kadarıyla listemiz hala aynı...
hayırlı haberler bekliyoruz.
kızlar bende doktordan yeni geldim hergün gidiyorum nerdeyse
yumyumlar henüz istediğimiz gibi büyümedi.. bugün tekrar iğne oldum.
tekrar almak zorunda kaldım. inş. yarın istediğimiz büyüklüğe ulaşır.. bir an önce
bende aşılamamı olmak istiyorum. yeni haberler yok gördüğüm kadarıyla listemiz hala aynı...
hayırlı haberler bekliyoruz.
Umarım bi an önce istediğin büyüklüğe gelirler canım. Benim yarın belli olacak ama hiç umudum yok olmayacak bence.ayın 13 ünde eylül güneşi vardı o ne oldu hala bi sesi çıkmadımı?
Ya bu forumda kaç kişi yazışıyoruz daha bir kişiden bile hamile haberi çıkmaması ne kadar acı. Kayınvalidem geçende- biz eskiden bilmezdik bi kadının çocuğu olmasın diyor. Değişen dünya şartlarında ve hormonlarla annede olmamız olsakta bebeği düşmeden doğurmamız ne kadar zorlaşıyor değilmi, halbuki hayat bi okadar bulaşık çamaşır makineleriyle kolay hale gelmişken.Umarım güzel bi haber alırız bu aralar hepimizin umuda çok ihtiyacı var.
iğneden iğneye fark ediyo desem
bu kadar fark olmaz dimi
sen hangi iğneleri kullandın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?