Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar sizce iğne fiyatları nasıl
bana çok gibi geldi
üstelik ben rapor çıkartarak aşılama olucam.
devlet bi kısmını karşılıyo sözde
daha doktorla aşılama fiyatını konuşmadık
siz doktorunuza ne kadar ödediniz?
aşılama için de bizden bi ücret alır dimi?

canım neden bu kadar pahallı banada çok geldi ben özelde oldum 200 ödedim aşılamaya iğnemde 75 dedi heyet raporu çıkardım 15 ödedima.s

inş... canımm.. allah hepimize evlat nasip etsin..sakın stres yapma rahat ol..hayırlısıysa bebişin sana gelicektir.....dualarımız seninle...

aminn inşallahh....yok tatlımm neden se çok rahat ve pozitifimm...alllah nasip etmiştir inşallahh...saol tatlımm benim de dualarım sizinlee...:ecrin_bebek::CüvCüv:

valla biz aşılama için 500 diye konuştuk ama benim yumoşları dr hap ile geliştirelim tutmazsa iğneye geceriz dedi bize de o daha mantıklı geldi çünkü geçe sefer hapla 3 yumoşum vardı şimdi 2 tane oldu yarın aşılamam var
niye bu kadar fark ediyor anlamadım heyet raporu almak için ne yaptınız kızlarrr ben özele gidiyorum heyet raporu sırf iğneler içinmi???

canım neden bu kadar pahallı banada çok geldi ben özelde oldum 200 ödedim aşılamaya iğnemde 75 dedi heyet raporu çıkardım 15 ödedima.s

canımm ne kadar uygun olmuşsun
şaşırdım yani
ben raporla 3kutu menogon 1 menogon 1 pregnly 210ytl:1shok::bbo:
sperm yıkattığımz hastane 350(ben muayenehanede oldum çünkü)
dr a da 150 verdim
toplam 710kafamçokkarıştı

menogonun bir kutusu kaldı onu gelecek aşılamaya yazdı galiba

canım hayırlı olsn aşılaman öncelikle,aynı gün aşılama olmuşuz
benim sadece 1 yumurta vardı o da çatlatma iğnesinden 1 gün önce17mm idi:1no2:
aşılamadan sonra da hiç ağrı falan olmadı.yatıyorm sürekli sadece göğüslerim çok acıyo o da progestan alıyorum ilacın etkisi diye tahmin ediyorum
senin şansın daha fazla gibi inşallah tutar canım ama ne biliym ben herzaman ağrı olunca daha mutlu oluyorm sanki hiç bi faaaliyet yok gibi ağrı olmayınca

slm ben geçen haft apazartesi oldum ilk aşılamamı araştırma hastanesinde oldum sadece hocaya özel muayane ücreti ödedim.iğneye rapor çıkardılar başkacada ücret ödemedim.
iğnelerin normal yüzdesini ödedim.

canım bende de hiç ağrı olmadı ama inşallah olumsuz bşey yoktur
göğüs ağrılarına gelince bende de var progesteron içeren hap yada fitil kullanıyomusun bilmiyorum ama şöyle okumuştum,bir bayanda progesteron hormonu yumurtlama olduktan sonra başlar ve yükselmeye dewam eder,hormonun etkisiyle göğüs hassasiyeti başlar ve kişide çok yemek yeme ihtiyacı olur ve tatlı yeme ihtiyacı doğarmış.bizim adetlerden önceki belirtiler yani.adet olursa kadın,bu belirtiler sona eriyo ama hamile kalırsa progesteron artmaya devam ettiği için belirtiler de artıyo..

inşşaallah bizim progesteron değerimz hep yükselir:1hug:

15/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

kızlar bende doktordan yeni geldim hergün gidiyorum nerdeyse
yumyumlar henüz istediğimiz gibi büyümedi.. bugün tekrar iğne oldum.
tekrar almak zorunda kaldım. inş. yarın istediğimiz büyüklüğe ulaşır.. bir an önce
bende aşılamamı olmak istiyorum. yeni haberler yok gördüğüm kadarıyla listemiz hala aynı...
hayırlı haberler bekliyoruz.

Umarım bi an önce istediğin büyüklüğe gelirler canım. Benim yarın belli olacak ama hiç umudum yok olmayacak bence.ayın 13 ünde eylül güneşi vardı o ne oldu hala bi sesi çıkmadımı?
Ya bu forumda kaç kişi yazışıyoruz daha bir kişiden bile hamile haberi çıkmaması ne kadar acı. Kayınvalidem geçende- biz eskiden bilmezdik bi kadının çocuğu olmasın diyor. Değişen dünya şartlarında ve hormonlarla annede olmamız olsakta bebeği düşmeden doğurmamız ne kadar zorlaşıyor değilmi, halbuki hayat bi okadar bulaşık çamaşır makineleriyle kolay hale gelmişken.Umarım güzel bi haber alırız bu aralar hepimizin umuda çok ihtiyacı var.

selam dünden beri çok üşüyorum ve başım ağrıyo hamilelik belirtilerinde bunlar varmış kızlar sizdede üşüme varmıfisfisfis

canım inşallah büyür yumurtaların ama iğneler çok etkili biliyosun
endişelenme en iyisi olcak inşallah

canımm ne güzel demişsin gerçekten önceden milletin 6 şar 7 şer çocukları arka arkaya doğuyomuş vee çok nadirmiş olmama durumu
nereye gidiyorz bilmiyorm allahım hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…