Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
15 gün oldu yarın test yapmayı düşünüyorum 10 yıl sonra bi mucize bekliyorum inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin:1hug:

15 gün mü oldu:1shok:
İnşallah hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:
Yarın sabah erkenden yap bize de haber ver:sm_cool:
Burda senin için halaylar çekelim:teytey::dance:

15 gün oldu yarın test yapmayı düşünüyorum 10 yıl sonra bi mucize bekliyorum inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin:1hug:

ayyy canım benim ya hadi hayırlısı
inşallah güzel haber verirsnb bizlere
sabırsızlıkla bekliyorm müjdeni yarın test yap ya ben dayanamazdm 15gün

ayyy canım benim ya hadi hayırlısı
inşallah güzel haber verirsnb bizlere
sabırsızlıkla bekliyorm müjdeni yarın test yap ya ben dayanamazdm 15gün
adetimin gelmesine 6 gün var daha adetin gecikmesini bekliycektim dayanamıycam bende çıkarmı acaba?:Saruboceq: aminn canımm inşallahh

15 gün mü oldu:1shok:
İnşallah hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:
Yarın sabah erkenden yap bize de haber ver:sm_cool:
Burda senin için halaylar çekelim:teytey::dance:

aminn canım inşallahh okadar çok istiyorumki buraya hamileyimmmmmmmmmm diye yazmayı allahım hepimize yaşatır bunu inşallahh:Saruboceq:

adetimin gelmesine 6 gün var daha adetin gecikmesini bekliycektim dayanamıycam bende çıkarmı acaba?:Saruboceq: aminn canımm inşallahh

kanda gebelık testı yaparsan cıkar canım.merak edıyorsan yaptır yarın.inşallh guzel haber alırsın.:)

SLM....ayrederyaa... yumoşlar kaç mm.oldu.. hangi iğneleri kullanıyosun..bende yarın gidicem dr. bakalım benim yumoşlarda büyümüş mü..bak ben gonal f iğne kullanıyorum o ortalama günde 1 yada 2 mm büyütüyor....
yumoşların büyür acele etme ...listede hiç hamişte yazamadıkk offfff.....kızlarrr biri hamileyim desin ne olurrr...

ayyy denmurr inş..hamilesindir...kan testi yaptır ama..onda kesin çıkar..idrar testi için erken bence... hayırlısı canım yaaa..inş..kocaman hamileyimm diye yazarsınn:CüvCüv:

ayyy denmurr inş..hamilesindir...kan testi yaptır ama..onda kesin çıkar..idrar testi için erken bence... hayırlısı canım yaaa..inş..kocaman hamileyimm diye yazarsınn:CüvCüv:

inşallah canım yaa idrar yapmim evt çıkmassa üzülürüm kanda baktırim bakalım hayırlısıı:Saruboceq:

canım sağol cevap verdiğin icin a
ben progesteron hap kulanıyorum göğüs uçlarım acımıyor artık progestonum düştümü acaba ondanmı acımıyo göğüslerim artık haralde cidi cidi aşılamam tutmadı canım çok üzüldümsenağlama

ya hayır canım sakın öyle düşünme
biliyosun bizim moralimizle bebişlerimzin tutunması arasında çok ilişki var
senin kaçıncı günün ki şunu unutma kan testlerimzin sonucunu alana dek ümitsiz olmicazhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

seni ağlarken görmicem bidaha ona görekaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:teytey:

canım benım rabbım hayırlı haberlerını almayı nasıp etsın ıns dualarım senınle.bı an once vr bıze bebısın haberını :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

hadi hayırlısı.. valla bir hamber almak istiyoz artık.. sana da bizede mucize lacak.. bize de hemen haber ver lütfen.. sevincini bizde paylaşalım...:teytey:

canım yumuşlar büyüyoda beni de delittiler.. puregon 600 almıştım içinde biraz da fazla ilaç varmış onuda vurduk ama hala istedğimiz kadar olamdı bugün yine takviye ilaç aldım. yarın tekrar gidiyorum.. inş. olmuşlardır.. bir an önce sona yaklaşmak istiyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun. listeye hamişş haberini yazmayı bende istiyorum ama eylül güneşi yazmadı henüz .. belki sevincinden hala aklına gelmemiştir forum a yazmak.. ben öyle düşünmek istiyorum. öyle yada böyle hamiş haberleri gelecek biri başlasa devamı gelecek..bence....:CüvCüv:

kızlar hepinize ayrı ayrı yazamıyorum kusura bakmayın.. hepinizin ii dilekleri için sağolun...
allah hepimizin dualarını kabul etsin.. listeyi de artık yenileyip hamişlerler tekrar yapmak istiyorum...
lütfen bebiş haberleri kesinleşenler bize de haber versinde bizde sevinelim...

zaten şöyle bişey var progestan hapı kullanıyosan düşmesi mimmkün değil imkansıza.s.a.s.a.s.yerimseniben

öylemi canım ozaman benim niye artık göğüslerim acımıyo bügün benim aşılamamın 5. günü aslında test günüm hiç gelsin istemiyorum o kötü haberi almak istemiyorum sonuç negatif demelerinden çok korkuyorum allahım sen ogünü yaşatma bana ve benim gibi bekleyen tüm anne olmak isteyenlere:Saruboceq:

15/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sellen............................ 16/nisan
zumrut8136.....................20/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)

cingis pembesi ve sellen bebek haberlerınız sabırsızlıkla beklıyoruz :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…