- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.201
selam dünden beri çok üşüyorum ve başım ağrıyo hamilelik belirtilerinde bunlar varmış kızlar sizdede üşüme varmıfisfisfis
canm bende üşüme yok ama senin kaçıncı gün aşılama sonrası
15 gün oldu yarın test yapmayı düşünüyorum 10 yıl sonra bi mucize bekliyorum inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin:1hug:
15 gün oldu yarın test yapmayı düşünüyorum 10 yıl sonra bi mucize bekliyorum inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin:1hug:
adetimin gelmesine 6 gün var daha adetin gecikmesini bekliycektim dayanamıycam bende çıkarmı acaba?:Saruboceq: aminn canımm inşallahhayyy canım benim ya hadi hayırlısı
inşallah güzel haber verirsnb bizlere
sabırsızlıkla bekliyorm müjdeni yarın test yap ya ben dayanamazdm 15gün
15 gün mü oldu:1shok:
İnşallah hamilesindir:Saruboceq::CüvCüv:
Yarın sabah erkenden yap bize de haber ver:sm_cool:
Burda senin için halaylar çekelim:teytey::dance:
adetimin gelmesine 6 gün var daha adetin gecikmesini bekliycektim dayanamıycam bende çıkarmı acaba?:Saruboceq: aminn canımm inşallahh
kızlar bende doktordan yeni geldim hergün gidiyorum nerdeyse
yumyumlar henüz istediğimiz gibi büyümedi.. bugün tekrar iğne oldum.
tekrar almak zorunda kaldım. inş. yarın istediğimiz büyüklüğe ulaşır.. bir an önce
bende aşılamamı olmak istiyorum. yeni haberler yok gördüğüm kadarıyla listemiz hala aynı...
hayırlı haberler bekliyoruz.
ayyy denmurr inş..hamilesindir...kan testi yaptır ama..onda kesin çıkar..idrar testi için erken bence... hayırlısı canım yaaa..inş..kocaman hamileyimm diye yazarsınn:CüvCüv:
canım bende de hiç ağrı olmadı ama inşallah olumsuz bşey yoktur
göğüs ağrılarına gelince bende de var progesteron içeren hap yada fitil kullanıyomusun bilmiyorum ama şöyle okumuştum,bir bayanda progesteron hormonu yumurtlama olduktan sonra başlar ve yükselmeye dewam eder,hormonun etkisiyle göğüs hassasiyeti başlar ve kişide çok yemek yeme ihtiyacı olur ve tatlı yeme ihtiyacı doğarmış.bizim adetlerden önceki belirtiler yani.adet olursa kadın,bu belirtiler sona eriyo ama hamile kalırsa progesteron artmaya devam ettiği için belirtiler de artıyo..
inşşaallah bizim progesteron değerimz hep yükselir:1hug:
canım sağol cevap verdiğin icin a
ben progesteron hap kulanıyorum göğüs uçlarım acımıyor artık progestonum düştümü acaba ondanmı acımıyo göğüslerim artık haralde cidi cidi aşılamam tutmadı canım çok üzüldümsenağlama
SLM....ayrederyaa... yumoşlar kaç mm.oldu.. hangi iğneleri kullanıyosun..bende yarın gidicem dr. bakalım benim yumoşlarda büyümüş mü..bak ben gonal f iğne kullanıyorum o ortalama günde 1 yada 2 mm büyütüyor....
yumoşların büyür acele etme ...listede hiç hamişte yazamadıkk offfff.....kızlarrr biri hamileyim desin ne olurrr...
zaten şöyle bişey var progestan hapı kullanıyosan düşmesi mimmkün değil imkansıza.s.a.s.a.s.yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?