- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.221
cingis pembesi ve sellen bebek haberlerınız sabırsızlıkla beklıyoruz :CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile5
Kızlar aşılamanız adetinize göre kaçıncı günler civarında yapıldı? Sanki beni doktorum geç bir vakitte çağırdı yumurta takibi için.. Yumurta gelişimi için klomen alan var mı?
Neşe ben adetin 2.günü doktora gidicem.
Muayene edicek.
Adetin 3.günü de iğne vurulmaya başlıycam.
Sanırım adetin 10.11. günleri aşılamayı yapıyo doktor.
Ben doktora sordum aşılama ne zaman olucak diye.
Yumoşların durumuna göre bakıcaz dedi.
Bugün 16 Nisan neşe doluyor insan demek istiyorum. Bugün regl günüm. Gögüs acılarım dindi karnımın ağrısı kesildi. İyi ya diyeceksiniz ama adet günüm yaklaştıkça artan bu ağrılar adet günümde aniden kesilir ve günün herhangi bi zamanında kırmızılar gelir.
Allah büyük ben inanıyorum bi gün olacağına ama sanırım o gün bu gün değil.:a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015::a015:
Beni 13. günü çağırdı ama ben bu ay soğan suyu da içiyorum ya erkendenyumurtlarsam diye korkmaya başladım, offf illa kendine sorun edecek bişi buluyorum...
Adetin bugün müydü
İdrar testi yapsana
İnşallah hamilesindir:sm_cool::teytey:
e peki sen klomene başladın mı
13.gün bana da biraz geç geldiCADIARZU
seni 2 günde 1 çağırıp yumoşlarına bakması gerekmiyo mu?:uhm:
Evet adet günüm bugün.idrar testi adetin gecikmesi durumunda geçtiğinden 4 gün sonra yapıldığında doğru sonuç veriyor. Ancak kanda doğru sonuç çıkar şu an için. Adet olduğumu düşündüğümden boşuna kan vermeyeyim diyorum.
canım neden olumsuz dusunuyosun ama ıns gelmez senın kırmızılar da bebısın boyle dusundugun ıcın utandırır senıkaydirigubbakcemile2
Kızlar aşılamanız adetinize göre kaçıncı günler civarında yapıldı? Sanki beni doktorum geç bir vakitte çağırdı yumurta takibi için.. Yumurta gelişimi için klomen alan var mı?
corneliacım sen de durumlar nasıl? ben ınanıyorum lıstemız bebıslerle dolcak allahım nasıp edecek bıze dekaydirigubbakcemile5
canım aşılama senin yumoşların durumuna gör edeğişiyo dr benimkini 16 ve 17 gunlerde yaptı erken veya geç olamsı önemli değil yumoşlarının çatlaması önemliymiş bende çok geç değilmi diye sormuştum ama dr önemli değil dediKızlar aşılamanız adetinize göre kaçıncı günler civarında yapıldı? Sanki beni doktorum geç bir vakitte çağırdı yumurta takibi için.. Yumurta gelişimi için klomen alan var mı?
slm kızlr dun atesım cıktı ynıo gıbıydım bıde tum gun bel agrısı cektım bugun bel agrım yok gıbı ama göğüs uclarım cok acıo normlde acımzdı bukadr bıde büyüo gıbı enteresan ynı..kızlr en ucuz bnm asılama olmuş adetın 5.gunu klomene basldım 8 tl ödedım.9.gun dahıl içtım.11.gun gıttım bırı asrı buyumuştu 24 mm diğerlerıde 14.5 felndı iki gun snra tekrr gıttım 13.gunumde tam boıyuta gelmişşti ertesı gunu prengly catlatma vurdurdum kalçdan 25tl..iki kutu. 16.gunude asılama oldum..onada 120 tl bagıs ödedım 35 tl de malzemelere..ynı 200 tl ye maloldu..ve bunu ege üniversıtesınde yptırdım ssk ile....
öylemi canım ozaman benim niye artık göğüslerim acımıyo bügün benim aşılamamın 5. günü aslında test günüm hiç gelsin istemiyorum o kötü haberi almak istemiyorum sonuç negatif demelerinden çok korkuyorum allahım sen ogünü yaşatma bana ve benim gibi bekleyen tüm anne olmak isteyenlere:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?