- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.241
kızlar rep verdim sizlere güle güle kullanın:))
canım umarım hakkında hayırlı olan olur umarım bebişin sana gelir inşallahSevineyimmi üzüleyim mi bilmiyorum ama saat gibi işleyen bi vücudum var. Aynı tarihte regl oluyorum, kanamam aynı sürüyor kolemen gibi ialçlara çok iyi yanıt veriyorum, yumurtam doğal yolla bile aynı zamanda çatlıyor vs. vs., bu yüzden adet olacağımı biliyorum.
Ama umarım bu sefer bi güzellik olur. Bu aralar buna çok ihtiyacım var
benneyaptımki
slm kızlar temennilerinize katılıyorum.umarım şu listemiz dolar benim adet tarihim 18 i ama bugun acayip bi üşümem vartuvalete her gittiğimde nasıl korkuyorum bi bilseniz kırmızılık görceğim diye belim hala ağrıyo sanki hemencik adet olcakmışım gibi 10 gundur bende böle bel ve kasık ağrılarım var benle aynı durumda olan varmı acaba
sağol özgül bende sana rep verdima.s.
öylemi canım ozaman benim niye artık göğüslerim acımıyo bügün benim aşılamamın 5. Günü aslında test günüm hiç gelsin istemiyorum o kötü haberi almak istemiyorum sonuç negatif demelerinden çok korkuyorum allahım sen ogünü yaşatma bana ve benim gibi bekleyen tüm anne olmak isteyenlere:saruboceq:
kızlar çok üzgünüm size güzel haber veremiyecem ben dün regl oldum alamaktan helak oldum inş sizlerden güzel haber alırız ben bu ay yaptırmıyacam asılama kendi haline buraktık bakalım ne olacak çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
kızlar çok üzgünüm size güzel haber veremiyecem ben dün regl oldum alamaktan helak oldum inş sizlerden güzel haber alırız ben bu ay yaptırmıyacam asılama kendi haline buraktık bakalım ne olacak çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
kızlar başka bi forumdan arkadaşım aşılamayla hamile kaldıı
bugün test yaptı çok sewndim size de söyleyim dedim
2.aşılamasıydı ve 4.günden itibaren gezmelere bile gitmiş her gün yürüyüşe çıkmış
ben diyorum ki yatmasam mı artık
bende bugün doktora gittim.yumoşlar büyümeyi kesmiş bugün fazla gelişme göstermemişler.
yarın sabah tekrar gideceğim. sabah 8,30 da tekrar bakacak. inş. biraz daha gelişirler de çatlama iğnesini olurum artık.. c.tesi de aşılama olur hayırlısıyla... inş. rabbim isteyen herkese vakti zamanında versin.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?