Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar ben yeniim aranızda bende dün yaptırdım aşılama benide listeye eklermisiniz inş güzel haber alırız hepimiz
mrb canım hoşgeldin aramıza umarım uğru getirirsin hayırlı olsun
merak etme canm kısa zaman da dileğine kavuşursun inş içini ferah tut ama stres yapma

canım öyle düşünme lütfen herşey olacağına varır geleeği varsazaten bebiş tutunur sana üzülme

kızlar benide ekleyin listeye ilk kez aşılma yaptırcam daha önce ilaç ve iğne ile 4 kez gebelik elde ettim ama malesef kaybettim bu kez aşılama denicez inşallah sonucu iyi olur

cingis pembesi sen ne yaptın yaptırdınmı testini

Canım çok üzüldüm inan lütfen üzme kendini. Sana böyle diyorum ama inan bende senden az ağlamayacağım sanırım regl olunca. Ben test yaptırmadım bugün adet olma günüm henüz olmadım akşama olurum belkii, yada belki yarın olurum.Boşuna test yaptırmayayım dedim.
Yanda eczahane var idrar testi alsam belli olmaz değil mi? illa gün geçmesi gerekiyor sanırım idrar testinde

Lütfen üzülme Allah çok büyük. Bu koskoca dünyayı bile 7 günde yaratmış senden küçücük bir bebeğimi esirgeyeceğini sanıyorsun. O çok cömerttir, demekki hayırlı zamana daha var.

çok üzüldüm canım ya
İnşallah hiç beklemediğin bi anda çıkıp geliverir bebeğin

15inde aşılama yapıldı 14 gün sonra yani29unda belli olcak listeye eklermisiniz bu arada 15 inde hem aşılama yapıldı hemde doğum günümdü

kızlar merhaba bende bu ay 3.aşılamamı olucam bakalım hayırlısı umarım bu sefer tutar...yarın adetimin 10.günü doktoruma gidicem yumurta takibi için bi değişiklik olmazsa 21 nisan gibi aşılamam olucak dua edelim lütfen artık bu ay hamileler arasına bizde girelim

Canımmmmm sana süper bi haberim var hamilelikte direk gögüsler büyüyormuş ilk aydan itibaren sanırım eger büyümen gerçekten farkediliyorsa hamilesin :CüvCüv::hooray::hooray:

cingis.pembesi bu belirtiyi bir kişiden daha duymak ümitlendirdi beni...ben ayın 9'unda ilk aşılamamı oldum, ayın 23'üne kadar beklemedeyim..aşılamadan 2 gün sonra gögüslerimde acıma ve büyüme oldu,hala daha devam ediyor..umarım artık bu ay olur, çünkü artık yorulmaya başlıyorum.....

hepimiz tez zamanda güzel sonuçlar alırız inşallh....:))herşeyin hayırlısı olsun.....

Bizim iş yerinde müdür bi kaç hamile kalamamış. sonra birden gögüsü büyümüş biri diğerinden önde imiş. Ne oluyo diye dr a gidecekken hamile kaldığını öğrenmiş. Umarım arkadaşım seninde ilk belirtin budur ve kesin kalmışsındır.

arkadaslar tesellileriniz için çok çok tşk ederim benim bu ay yüzüm gülmedi inşallah sizinkiler güler ama inanın çok kötü durumdayım sizlerde olmasanız ben kimlerden destek alırdım iyiki varsınız iyiki burdasınız

canıııım hiç üzülme bak benim de olmamıştı aşılamam hiç üzülmedim.ben çok üzülürüm toparlanamam diodum öyle olmadı hatta adet olunca bekleyiş bitti die rahatladım bile.şimdi de doğal aşılama deniyorum.yapacak bişeyimiz yok canım bu günleri sağlam atlatmamız lazım güçlü ol.bebek olsa da sinir sistemimiz alt üst olsa daha mı iyi?hiç sıkma canını sen güçlü ol ki bebişin gelmeyi istesin.sen iyi ol bak bekleyen arkadaşlar da stres yapmasın.olumlu etki yapalım birbirimize...bi gün hepimiz anne olucaz inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

SELLENCİM hayırlısı demek ki buymuş rabbim ne zaman kısmet etmişse o zaman olur inşallah canım

dogru söylüyorsun canım kendimi toparlamamm lazım üzül üzül nereye kadar kendini strese sokmaktan baska bir seye yaramıyor zaten esimide cok üzdüm yeterince bu ay olmadı öbür aya inş:Saruboceq:

Kızlarrrr bişi diycemmm. Ben hala regl olmadım. Hadi bakalım hayırlısı ?????

dogru söylüyorsun canım kendimi toparlamamm lazım üzül üzül nereye kadar kendini strese sokmaktan baska bir seye yaramıyor zaten esimide cok üzdüm yeterince bu ay olmadı öbür aya inş:Saruboceq:

tabi canım sen kendini toparlaki vucudun da kendine gelsin stresli olan vucutta bebişte barınamıyo allah büyüktür dua et hayırlısını dile hep ii yönlerinide düşün belki bebişin olsa kötü şeyler olacaktı die hayırlısı hem eşşinede yazık erkekler içinde tutarlar o daha perişan olur canımm onuda düşün bencede inş herşey ii olucak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…