Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynı sorunu paylaşıyoruz aslında ben bir kez hamile kalmıştım çatlatıcı ile ama düşük oldu ben stresten olmadığını düşünüüyorum geçen yıl bir aşılama yaptık ama tutmadı bakalım bu ne olacak

sellenciğim geçmiş oldum gerçekten çok üzüldüm ama ne diyelim hayırlısıama üzüldüğüm başka birşey de bu ay bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kimsenin tutmadı bu da benim endişelendiriyor benim ki de mi tutmayacak acaba 1 hafta sonra test yapacam hayırlısı allah tan....:sm_confused::sm_confused:

çingiş pembeeeeeeeeeeeeeem yaf işallah olmazsın.ya bi işten çıkıp ta idrar testi alsan keşkeeeeeeeeeeeeeeee,pozitif yazıp sevinsek keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çingiş pembeeeeeeeeeeeeeem yaf işallah olmazsın.ya bi işten çıkıp ta idrar testi alsan keşkeeeeeeeeeeeeeeee,pozitif yazıp sevinsek keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ay arkadaşım inş. canım yaa akşam ablama gidiyorum o labaratuvarda çalışıyor onu kandırısam çalıştığı yere götürtür kendimi kanda baktırırım inş.
Umarım güzel sonuç çıkar. Duanıza ihtiyacım var

pirancığım seninle hemşeriyiz sen aşılama yaptırdın mı malatya da ben malatyada yaşamıyorum ama oralıyım:içelim:

selam kızlar ben bu gün 12 de aşılamamı oldum
doktor bize bugün yarın ilişki dedi size dedilermi???

neden acaba ya bana bugün yarın ilişki olsun dedi jel verdi onu nezaman kullanıyorsunuz

canım hayırlısı olsun.aşılamadan sonra ılıskı serbest bıze de doktorum öyle soyledı

jeli ne zaman kullandın peki?? çünkü akşam ilişki olursa jeli şimdi kullanmam mantıksız olur. eczanedeki bayan akşam yatarken kullanın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…