- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.281
Kızlarrrr bişi diycemmm. Ben hala regl olmadım. Hadi bakalım hayırlısı ?????
selam arkadaşlar
mrb canım hoşgeldin
kızlar çok üzgünüm size güzel haber veremiyecem ben dün regl oldum alamaktan helak oldum inş sizlerden güzel haber alırız ben bu ay yaptırmıyacam asılama kendi haline buraktık bakalım ne olacak çok üzgünüm çokkkkkkkkkkkk :çok üzgünüm:
çingiş pembeeeeeeeeeeeeeem yaf işallah olmazsın.ya bi işten çıkıp ta idrar testi alsan keşkeeeeeeeeeeeeeeee,pozitif yazıp sevinsek keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kızlarrrr bişi diycemmm. Ben hala regl olmadım. Hadi bakalım hayırlısı ?????
selam arkadaşlar
selam canım hoşgeldinna.s.
sellenciğim geçmiş oldum gerçekten çok üzüldüm ama ne diyelim hayırlısıama üzüldüğüm başka birşey de bu ay bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kimsenin tutmadı bu da benim endişelendiriyor benim ki de mi tutmayacak acaba 1 hafta sonra test yapacam hayırlısı allah tan....:sm_confused::sm_confused:
Ay arkadaşım inş. canım yaa akşam ablama gidiyorum o labaratuvarda çalışıyor onu kandırısam çalıştığı yere götürtür kendimi kanda baktırırım inş.
çingiş pembe beklemenin nasıl zor olduğunu bilirim canım umarım hakkında hayırlısı olsun inşallah kızlar en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben bu gün 12 de aşılamamı oldum
doktor bize bugün yarın ilişki dedi size dedilermi???
canım hayırlısı olsun.aşılamadan sonra ılıskı serbest bıze de doktorum öyle soyledı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?