Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sellen cimm canım çok üzüldüm yaa.. zamanı değilmişş.. inş.. normal yolla olurda bizde sevinirizz..sakın kendini bırakma..hepimiz elimizden geleni yapıyoruzz herşey allahın takdiri..kendine iyi bakk...

canım ya bana dr aşılama sonrası hiç bişi vermedi bu normalmi sence

aa neden acaba ya?? dr sormadınmı??? ne zaman aşılama oldun sen
ben dr hemen sordum arkadaşlar kullanıyo diye zaten ben sana jel yazıcam dedi
bir de coraspin verdi..

Kızlarrrr bişi diycemmm. Ben hala regl olmadım. Hadi bakalım hayırlısı ?????

ayyyy canım inş... allah tan bebişine kavuşursunnn...kan testi yaptır haber ver bize..şu listeye senle hamile haberi yazalımmm.. süperrrrr...bekliyoruzzzhihoyyythihoyyythihoyyyt yuppiiiiii uçtum vallaaaaaaaa......çok sevindimmmm

pembem inş hamilesındır cnm bnım ya cok sevındım hadı inş ne belirtilerın var söylermsın belım cok agrıo benım ya gene basladı aykta kalınca öluom agrıdAN

bir de coraspin verdi..

canım banada jelle birlikte aspirin verdi ama corasprin hamileler kullanamaz die biliyorum benimki bebek aspirini

slm arkadaşlarrr..bu arada dr. gittim bugün..yumoşlar büyümüş yarında çağırdı..sanırım benim aşılama pazar gününe denk gelicekk..hayılısı ise bu sefer tutacak aşılamam...rabbim herkese bir evlat nasip etsinn..her akşam yatarken dua ediyorummm..sizlere de ediyorumm..diyorumm kiii..sitedeki herkese bir umut bir evlat nasip et allahım diyorumm..hadi kızlarrr hamiş haberlerini bekliyoruzzzz...bu çektiğimiz acıları birgün gülerek konuşucaz...biraz daha sabırrrr..biraz daha sabırr...hihoyyythihoyyythihoyyyt

bir de coraspin verdi..

dün oldum canm ya valla hiç sormadım çünki öle bişi olduğnu burda öğrendim peki senn tuttumu

arkadaşlar şu jell olayını bugün dr. sordum..bana dedi ki o jeli biz hamilelik oluştuktan sonra veriyoruzz..bana jel vermediniz dedim..gerek yok şuan..aşılamadan sonra hamile kalınca vericez dedi..ama bakıyorum çoğu kişi kullanıyor...ben anlamadımm.dr. dan dr. değişiyor demek...

bir de coraspin verdi..

yaaaaaaaaaa canım çok sıkıldı arkadaşlar bütün umutlarım yıkıldı sanki bi anda bu dr bozuntusu bana nie ilaç vermedi yaaaaaaaa

maviumut nasılsınnnn.... hadi bakalım umarım hamişim yazarsınnn...seni de takip ediyom ben bekliyomm.... ayderya da inş... yumoşalrı büyüyecek vee aşılaması olucak onu da bekliyommm...

canım çok üzüldüm ama dua et pes etme bigün muhaakkak olur inş sen jel felan kullanmışmıydın

maviumut nasılsınnnn.... hadi bakalım umarım hamişim yazarsınnn...seni de takip ediyom ben bekliyomm.... ayderya da inş... yumoşalrı büyüyecek vee aşılaması olucak onu da bekliyommm...

canım napıym bu hafta yumurtlama zamanım ,eşime k.boynuzu,incir ceviz,arı sütü poleni yapıyorum bi de arginmax aldık yarın gelicek başlıcak bu hafta yumurtlama zamanım doğal doğal aşılanıyorumcumartesi de eşim doktora gidicek ilaç falan verir heralde.yaz sonuna kadar denicem olmazsa ağustos gibi aşılama olcaz hepimiz başarıcaz inşallah.eee artık birileri yazsın da biz de umutlanalım hamileliklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…