- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.321
yaaaaaaaaaa canım çok sıkıldı arkadaşlar bütün umutlarım yıkıldı sanki bi anda bu dr bozuntusu bana nie ilaç vermedi yaaaaaaaa
ewt canım dün aşılama oldum ama d sonrasında ne ilaç verdi ne jel ve benm canım acaip sıkıldı ağlamak istiyorum
uklaaa slm..bugün mü oldu aşılamann..inşşş...:CüvCüv: böle görcezz senide...hihoyyyt
canım dur hemen panik yapma bak ne diycem benimde aklıma takılan sorular var 2 ay önce yumurta takibi yapıldı drum 18 mm olduğunda yarın değil öbür gün iğne vur dedi vurduğum ay tutmadı 2 ay geçti bu ay aşılama olduk p.tesi dr gittik 14 mm di yumurtam salı çatlatma iğneni vur perşembe aşılama yapcam dedi.. bende kafaya niye 14 mm ken niye iğne verdi diye takmıştım sonrada aman ne yapalım herşeyin hayırlısı dedim üstelik aşılamam 48 saat sonra oldu şimdi bunu düşünüyorum ya tutmadıysa diye
canım bana da vermemişti jel ya da ilaç.tutmadı aşılamam ama jelle ilgisi yok takma kafanı öyle uygun görmüştür doktorunpanik yok zaten jelin tutup tutmamaya etkisi yok eğer tutacaksa inşallah tutar jel olmadan da olur sıkma canını
ya canım işte ne yapıyosak çaresizlikten allah hepimize yardım etsin inş senin onuç ne zaman belli olcak
bu gün aşılamadan sonra dr 2 hafta sonra gel kan testi yapalım dedi tabi ben bu arada regl olmazsam giderim. Allahım İnşallah gelmez kırmızılarımız şöyle uzun süre regl olmayalım yaaaaaaa
kızlar bugün adet oldum 2. aşılama umudu da suya düştü(
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeşin gelir.dr bana da söledi aynısnı hatta 5 gun devam dedi aynı gun bilem deneyin dedi.sırnaşık şeyselam kızlar ben bu gün 12 de aşılamamı oldum
doktor bize bugün yarın ilişki dedi size dedilermi???
slm canım hayatım banada bişi vermediler ilaç olarak onun iç.in merak etme.ban aaşılamdan evvelde vermedileryaaaaaaaaaa canım çok sıkıldı arkadaşlar bütün umutlarım yıkıldı sanki bi anda bu dr bozuntusu bana nie ilaç vermedi yaaaaaaaa
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeşin gelir.dr bana da söledi aynısnı hatta 5 gun devam dedi aynı gun bilem deneyin dedi.sırnaşık şey
slm canım hayatım banada bişi vermediler ilaç olarak onun iç.in merak etme.ban aaşılamdan evvelde vermedilersadece kolmen kullandım çatlatma iğnesini aldım onu bilem yapmadı kaldı iğne elimde gerek kalmamış onun için canını sıkma kişiey gör edeğişiyro bence tedavideki yöntemler
kızlar bugün adet oldum 2. aşılama umudu da suya düştü(
saolun kızlar inşallah yavrularınıza en kısa zamanda kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?