- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.341
pirancığım seninle hemşeriyiz sen aşılama yaptırdın mı malatya da ben malatyada yaşamıyorum ama oralıyım:içelim:
canım umarım büyürler bide bolbol muz ve kivi ye onlarda yumuşların büyümesine yardımcı oluyor
ewt canım dün aşılama oldum ama d sonrasında ne ilaç verdi ne jel ve benm canım acaip sıkıldı ağlamak istiyorum
teşekkürler tavsiyelerin için..aklımda bulunsun.. bu tutmazsa uygularım. yarın sabah dokotrdayım.inş. büyümüşlerdir...
canım çok saolasın evet bu gün oldu aşılamam İnşallahhhhhhhhhhhhhhh Allah hepimize nasip etsin senin durumun nedir sende bebiş varmı???
canım napıym bu hafta yumurtlama zamanım ,eşime k.boynuzu,incir ceviz,arı sütü poleni yapıyorum bi de arginmax aldık yarın gelicek başlıcak bu hafta yumurtlama zamanım doğal doğal aşılanıyorumcumartesi de eşim doktora gidicek ilaç falan verir heralde.yaz sonuna kadar denicem olmazsa ağustos gibi aşılama olcaz hepimiz başarıcaz inşallah.eee artık birileri yazsın da biz de umutlanalım hamileliklere
arkadaslar tesellileriniz için çok çok tşk ederim benim bu ay yüzüm gülmedi inşallah sizinkiler güler ama inanın çok kötü durumdayım sizlerde olmasanız ben kimlerden destek alırdım iyiki varsınız iyiki burdasınız
saol canım rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür bu arada ben sigarayı bırakamadım napcam arkdaşlar
canım çok üzücü sıkıcı bişey biliyorum ama lütfen umutsuzluğa çok kapılma biliyorum söylemesi kolay hepimiz aynı şeyleri söylüyor başımıza gelince bizde düşüyoruz o çaresizliğe ama sende çok iyi biliyosunki geçiyor unutluyor her yeni tedaviyle umutsuzluğun yerini umut alıyor umut etmek düşünmke hayal kurma kbir insanı en özgür olabildiği duyularıdır hayallerinde öyle çok şeyler kurar öyle yerlere gider öyle olmadık şeyleri gerçekleştirebilirsinki sınırsız. ki bizim istediğimiz şey bi bebek olmadık imkansız bir hayal değil o yüzden umutlara iyi bakalım kızlar sahip olduğumuz e güzel varlık o şimdi çingiş pembecim adın gibi umutlarınıda pembe ve maviye boya ve birde öyle bak
Kızlar günaydın.
Demnur arkadaşımız test yapıcaktı.
Yaptı mı?
Ben mi kaçırdım yoksa.
umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar bende geçen sene 7 nisanda aşılama yaptırmıştım sonraki günleri heyecanla bekledim hamilemiyim acaba tuttumu diye güzel haberide adet tarihimi bile beklemeden aşılamadan 18 gün sonra test ile öğrendim inşallah sizinkilerde tutar şimdi bir oğluşum var 3.5 aylık herşeyin hayırlısı Allah'tan umudunuzu kaybetmeyin
sigara içen arkadaşlar bende günde 1 paket içiyordum aşılama yaptırdığım halde bırakamamıştım ama öğrendiğim gün bıraktım 1 tane bile içmedim ve hala içmiyorum doğum yapınca içerim diye düşünüyordum ama şimdi bebeğim için içmiyorum ellerim nefesim kokucak sütümden geçecek ona yazık değil mi bebeişler insana bırakma konusunda güç veriyor inşallah sizlerde hamile kaldığınızda bırakırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?