Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pirancığım seninle hemşeriyiz sen aşılama yaptırdın mı malatya da ben malatyada yaşamıyorum ama oralıyım:içelim:

canım ben malatyalı değilim burda yaşiıyorum ama malatyayı çok seviyorum aşılamı burda yaptım fetiye ersan yaptı bilindik bi doktor malatyada belki duymuşsundurcanımyerimseniben

16/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan
cingis.pembesi................16/nisan
sevcan35.........................20/nisan
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
sakinlink.........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?
niran77............................?
baharçelik........................?
bsp.................................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam)

zümrüt8136 üzüldüm canım.... ne desek boşş elimizden gelen birşey yok.. olanı zaten hepimiz yapıyoruz gerisi allaha kalmış... bence olacak.. hepimizin bebişi allah bizim sabrımızı deniyor...
allah sabır versin güç versin..

zümrüt8136 üzüldüm canım.... ne desek boşş elimizden gelen birşey yok.. olanı zaten hepimiz yapıyoruz gerisi allaha kalmış... bence olacak.. hepimizin bebişi allah bizim sabrımızı deniyor...
allah sabır versin güç versin..

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz... sizleri listeye ekledim. allah gönlünüze göre versin...
aşılama sını yaptıran arkadaşlarım hepinizin şansı bol olsun... hayırlı haberler bekliyoruz..
şu listeyi artık kopyalamaktan sıkıldım. değişik haberler eklemek istiyorum...
cingis.pembesi ...hadi bence ilk güzel haber senden gelecek...... bizi sevindir.. umtlandır. buna ihtiyacımız var..

ewt canım dün aşılama oldum ama d sonrasında ne ilaç verdi ne jel ve benm canım acaip sıkıldı ağlamak istiyorum

inş..hayırlısı .bebiş geliyor desene :CüvCüv:
sakın canını sıkma..bana dr. bişey vermedii..ilaç alınmıyor zaten ..bana jel de vermedi..hamilelik oluştuktan sonra jel vericekmiş..aşılamayı olup eve geliyosun dinleniyosun...durum bu.pozitif olman lazım canını sıkmak yok arkadaşımm..aaaaa bir daha söleme böyle...kendine iyi bak.

teşekkürler tavsiyelerin için..aklımda bulunsun.. bu tutmazsa uygularım. yarın sabah dokotrdayım.inş. büyümüşlerdir...

tamam canım zaten doğla bişeyler olduğu için yazdım canım bende yedim gerçi benim büyüyolardı ama genede etkisi olur die neyse umarım yarın hayırlı haberler veririsin bize büyür kocaman olur yumoşların inşşşşşşşş

canım çok saolasın evet bu gün oldu aşılamam İnşallahhhhhhhhhhhhhhh Allah hepimize nasip etsin senin durumun nedir sende bebiş varmı???

yok canım yaa..bebiş için uğraşıyom 8 aydır... benim 3 aşılama olucak. 2 tane aşılama tutmadı..ama 1.aşılamayı ben 2 sene önce yaptırdımm.dr. onu sayabiliriz tüp bebek istersen dedi..istersen saymayız..aslında gerçek olarak 2. aşılama dr. göre..yumurta takibi yapılıyor....yumoşlar büyümüş yarında dr. gidicem. heralde pazar aşılamam olucak..bakalım hayırlısı..allah hepimize zamanı geldiyse evlat nasip etsinn... listeyi artıkk hamişlerle dolduralımmm..bize moral olsunnn..herkesede..

hayırlısı canımm...kafaya takmadığımız gün hamileyizz...aslında gerçek bu biliyomusun maviumutt...kafaya bir gün takmasak..klava: hepimiz sopalığızz...delikafadulden

görüşürüz yinee....

canım benım sellencım rabbım hayırlısını versın hakkımızda sagıklı omurlu evlatlar verır ıns hepımıze var demkkı bır zamanı hıc uzulme saglıklı olsun omurlu olsun da gec olsun tatlım:teselli::Saruboceq:yerimseniben

Günaydın kızlar. Dün regl günümdü yataga huzurla yattım regl olmamış ve kendimide iyi hissediyordum. Sabaha karşı müthiş karın ağrısıyla kalktım ve maalesef kırmızıları gördüm. Ne yazıkki tutmadı. Karın agrısı ve moral bozukluğundan işi gitmedim evdeyim bugün.
Artık benimde adımı en sabırlı en mutlu anne adaylarına koyabilirsiniz.

Olmadı işte. Yine olmadı yine olmadı belki yine olmayacak...

canım çok üzücü sıkıcı bişey biliyorum ama lütfen umutsuzluğa çok kapılma biliyorum söylemesi kolay hepimiz aynı şeyleri söylüyor başımıza gelince bizde düşüyoruz o çaresizliğe ama sende çok iyi biliyosunki geçiyor unutluyor her yeni tedaviyle umutsuzluğun yerini umut alıyor umut etmek düşünmke hayal kurma kbir insanı en özgür olabildiği duyularıdır hayallerinde öyle çok şeyler kurar öyle yerlere gider öyle olmadık şeyleri gerçekleştirebilirsinki sınırsız. ki bizim istediğimiz şey bi bebek olmadık imkansız bir hayal değil o yüzden umutlara iyi bakalım kızlar sahip olduğumuz e güzel varlık o şimdi çingiş pembecim adın gibi umutlarınıda pembe ve maviye boya ve birde öyle bak

Biraz önce mutfakta dolaptan nescafe alırken sebepsiz ağlama krizi geldi.Çok sinirlerim bozuldu. Sabah uyurke rüyamda birileri beni görmeye geliyordu yatakta yanıma bir bebk koyuyorlardı.Hem karnım hem başım hem gözlerim ağırıyor.
Sağolun çok destekçisiniz. Allah bu mübarek kutlu doğum haftasında biz ve dünyanın neresinde olursa olsun bizim gibi kadınlara doğum haberleri aldırmayı nasip eder inş.

umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar bende geçen sene 7 nisanda aşılama yaptırmıştım sonraki günleri heyecanla bekledim hamilemiyim acaba tuttumu diye güzel haberide adet tarihimi bile beklemeden aşılamadan 18 gün sonra test ile öğrendim inşallah sizinkilerde tutar şimdi bir oğluşum var 3.5 aylık herşeyin hayırlısı Allah'tan umudunuzu kaybetmeyin

sigara içen arkadaşlar bende günde 1 paket içiyordum aşılama yaptırdığım halde bırakamamıştım ama öğrendiğim gün bıraktım 1 tane bile içmedim ve hala içmiyorum doğum yapınca içerim diye düşünüyordum ama şimdi bebeğim için içmiyorum ellerim nefesim kokucak sütümden geçecek ona yazık değil mi bebeişler insana bırakma konusunda güç veriyor inşallah sizlerde hamile kaldığınızda bırakırsınız

İnş. Bizde senin kadar şanslı oluruz arkadaşım. Allah çok büyük bu sefer olmadı belki kendiğiliğinden olru artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…