Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim üzülme diyecem insanın elinde degil üzğlmemek insan ister istemez o stresi yasıyor ama demekki vakti saati gelmemiş rabbim hayırlı saglıklı evlatlar versin hepimize hiç bir sey bizim istedigimiz zaman olmuyor malesef allah nezaman istedi ozaman olur inş

harika canım ya bu sabah umutsuzlukla uyanmıştım ama senn yazını okuyunca içim bi huzur güven geldi inş bizlerde senn gibi yüzü gülenlerden oluruz bebeğini öp bizim için ve bidaha sakın içme çünki sen çok iyi bi annesn bebeğini düşünen bi anne umarım bidaha hiç içmezsin eee darısıda bize inş

pembem senden pozıtıf sonuc beklıodum cnm benım üzülme nolur elden gelmez bılıom ama en kısa surede unutmaya calış cnm hhyrlsıı bıtnmem daha zamanımız gelemmeış demekkı inş gelcekler bıgunn

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bana kısmet olmadı umarım sana kısmet olur ANNE OLMAK. Şimdi yoğun bi şekilde doğal aşılamaya yöneleceğiz.

canım üzülme ne olur hayırlısı olsun vardır onunda elbet vakti saati allah hepimizin yardımcısı olsun.tabi üzülem demekle olmuyo biliyorum ama kendni strese sokma fazla belkim nornal yoldan olru inşallahhhhhh

inş canım hepimizin bebişleri geldiği haberini en kısa zamanda alırız inş.anlattıkların için saol bunları duydukça insan dahada umutlanıyo rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin inş sende kib senn sonuç ne zaman belli olcak ilk denemenmi

kızlarr slmm bu sabah aşılamam olduu allahın izni iel....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..

benim 3. aşılamam olcak aslındaa 2 aşılmada ..biz 2 sene öncede bir aşılma yapmıştık..canım ben pazar günü aşılama olucam...bakalım hayırlısı ...önceki aşılama tutmadıı..kısmet ne yapalım ...dua edelim birbirimizee.. inş. iyi sonuçlar alıcazzz...hamileyim diye buraya yazıcazz....inan buna ve rahat ol...hihoyyyt

duygu slm...ooooo süper bir olay yaşamışsınn...harika..hihoyyyt bebişinin gelişini görmek süperr........inş.. tutar canım.. hayırlısı olsunnn...güzelce dinlen..öle fazla iş yapma.... ayyyyy çok sevindimm inş.. rabbim tutarrrrr:CüvCüv:

evet canımmm yaa süperdii çok güzel bi duygu ....inşallahh tutunurda....annemde dinleniyorumm....herşeyin hayırlısı tatlımm...

mrb kızlar nasılsınız?yenı dr dan geldım bende gelır gelmez de bılg basına oturdum a.s.kıst yok olmus allahıma sukur adetın2.gunu gel ılaca baslayalım dedı dr um .cok korktum gecmeyecek dıye rabbım ılac tedavısıe gerek kalmadan yok ettı:teytey:hihoyyyt

canım çookk üzüldüm.. senden çok umutluyduk.. ama kısmet işte.. vakti zamanı gelmemiş ne diyelim. ama sabretmeye devam sukoyvermek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…