- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.361
İnş. Bizde senin kadar şanslı oluruz arkadaşım. Allah çok büyük bu sefer olmadı belki kendiğiliğinden olru artık.
Denmurun daha ayın 22 si canım. Ben yapacaktım dün günümdü olmamıştım. Gece oldum
Biraz önce mutfakta dolaptan nescafe alırken sebepsiz ağlama krizi geldi.Çok sinirlerim bozuldu. Sabah uyurke rüyamda birileri beni görmeye geliyordu yatakta yanıma bir bebk koyuyorlardı.Hem karnım hem başım hem gözlerim ağırıyor.
Sağolun çok destekçisiniz. Allah bu mübarek kutlu doğum haftasında biz ve dünyanın neresinde olursa olsun bizim gibi kadınlara doğum haberleri aldırmayı nasip eder inş.
umutsuzluğa kapılmayın arkadaşlar bende geçen sene 7 nisanda aşılama yaptırmıştım sonraki günleri heyecanla bekledim hamilemiyim acaba tuttumu diye güzel haberide adet tarihimi bile beklemeden aşılamadan 18 gün sonra test ile öğrendim inşallah sizinkilerde tutar şimdi bir oğluşum var 3.5 aylık herşeyin hayırlısı Allah'tan umudunuzu kaybetmeyin
sigara içen arkadaşlar bende günde 1 paket içiyordum aşılama yaptırdığım halde bırakamamıştım ama öğrendiğim gün bıraktım 1 tane bile içmedim ve hala içmiyorum doğum yapınca içerim diye düşünüyordum ama şimdi bebeğim için içmiyorum ellerim nefesim kokucak sütümden geçecek ona yazık değil mi bebeişler insana bırakma konusunda güç veriyor inşallah sizlerde hamile kaldığınızda bırakırsınız
Arkadaşlar benimde olmadı, yola devam listesine alabilirsiniz benide üzgünüm
pembem senden pozıtıf sonuc beklıodum cnm benım üzülme nolur elden gelmez bılıom ama en kısa surede unutmaya calış cnm hhyrlsıı bıtnmem daha zamanımız gelemmeış demekkı inş gelcekler bıgunn
canım üzülme ne olur hayırlısı olsun vardır onunda elbet vakti saati allah hepimizin yardımcısı olsun.tabi üzülem demekle olmuyo biliyorum ama kendni strese sokma fazla belkim nornal yoldan olru inşallahhhhhhGünaydın kızlar. Dün regl günümdü yataga huzurla yattım regl olmamış ve kendimide iyi hissediyordum. Sabaha karşı müthiş karın ağrısıyla kalktım ve maalesef kırmızıları gördüm. Ne yazıkki tutmadı. Karın agrısı ve moral bozukluğundan işi gitmedim evdeyim bugün.
Artık benimde adımı en sabırlı en mutlu anne adaylarına koyabilirsiniz.
Olmadı işte. Yine olmadı yine olmadı belki yine olmayacak...
inş..hayırlısı .bebiş geliyor desene :CüvCüv:
sakın canını sıkma..bana dr. bişey vermedii..ilaç alınmıyor zaten ..bana jel de vermedi..hamilelik oluştuktan sonra jel vericekmiş..aşılamayı olup eve geliyosun dinleniyosun...durum bu.pozitif olman lazım canını sıkmak yok arkadaşımm..aaaaa bir daha söleme böyle...kendine iyi bak.
Denmurun daha ayın 22 si canım. Ben yapacaktım dün günümdü olmamıştım. Gece oldum
inş canım hepimizin bebişleri geldiği haberini en kısa zamanda alırız inş.anlattıkların için saol bunları duydukça insan dahada umutlanıyo rabbim kimseye evlat hasreti çektirmesin inş sende kib senn sonuç ne zaman belli olcak ilk denemenmi
kızlarr slmm bu sabah aşılamam olduu allahın izni iel....herşey yolunda gitti çok şükürr.....eşimin değerleri de iyi ..sayı 92 milyonn..vee ekrandan aşılanın nasıl oldugu gördümmm..izledimm... ilk yumoşumu gördümm çokkk ufakkk ....zor gördüm doktor gösterdi..sonra spermleri enjekte etti...spermler yumoşun etrafına yayıldı ....ay bi garip oldumm yaa..bebişim bana nasıl geldiğini adım adım gördümm..bu gerçektenn bi mucizee...rabbim ister se herşey olurr canlarımm......bana olacak gibi geliyorr .. bebişim gelecekk hayırlısıylaa inşallahhh...rabbim bilir tabii ..içime doğdu sadece..hayırlısı nasip etmiştir inşalahhh..allah hepimizinn gönlüne göre versinn..
duygu slm...ooooo süper bir olay yaşamışsınn...harika..hihoyyyt bebişinin gelişini görmek süperr........inş.. tutar canım.. hayırlısı olsunnn...güzelce dinlen..öle fazla iş yapma.... ayyyyy çok sevindimm inş.. rabbim tutarrrrr:CüvCüv:
Günaydın kızlar. Dün regl günümdü yataga huzurla yattım regl olmamış ve kendimide iyi hissediyordum. Sabaha karşı müthiş karın ağrısıyla kalktım ve maalesef kırmızıları gördüm. Ne yazıkki tutmadı. Karın agrısı ve moral bozukluğundan işi gitmedim evdeyim bugün.
Artık benimde adımı en sabırlı en mutlu anne adaylarına koyabilirsiniz.
Olmadı işte. Yine olmadı yine olmadı belki yine olmayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?