Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hayırlısı olsun. benimde ptesi olacak inş.. ama ilk defa senböyle anlattın bende heyecanlandım şimdi.. bende görebilecekmiyim acaba.. anlatırım neyse dualarınıza ihtiyacım var.. hepimiz için hayırlısı olsun.

17/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan...........:uhm:
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
ayrederya........................29/nisan
sakinlink.........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
incemeşe..........................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?
niran77............................?
baharçelik........................?
bsp.................................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
nessel.............(yola devam)
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam)
cingis.pembesi(yola devam)
sevcan35........(yola devam)

hayırlı olsunn canımmm..bu şekilde görmek bile çok güzell bi duygu....ben ekrana baktımm..yumoşş o kadar ufakki göremedimm hemşire gösterdi....ve spermlerin dağıldıgını gördümm...sende hemşire yada doktora sor ekrana bak ozaman görürsün sanırımm....allah hepimize nasip eder inşalahhh...:ecrin_bebek::CüvCüv:

canımm hayırlı olsn aşılamankaydirigubbakcemile5
çok şaşırdım ya nası izledinn dr bana aşılamayı yaparken ekran falan yoktu usg ile mi oldu çok merak ettim anlatsanayerimseniben:1rolleyes:
çok hoşuma gitti yaa bende görmk isterdimdelikafadulden

canımm harika
hadi geçmiş olsun tertemz bişekilde başlican tedavine ve iyi haberler vercen bizehihoyyythihoyyyt

saoll tatlımmm....canım ultrasonla göbişimden yumoşun yerini buldular ki aşılamayı tam yumoşun oldugu yere yapsın diye... yumoşa denk gelsin spermler diyee...hemşire ultrasonu göbeğimde gezdirdi..yumoşu gördü ekranda bana gösterdi....ufacıktı yaa inanamadımm....ultrasonu sabit tuttu hemşire ki doktor yumoşu rahatlıkla görsün diye..sonra aşılamayı gerçekleştirdii...spermleri yumoşun etrafına enjekte etti..spermler dağıldı yumoşun etrafınaa...ve ben bunların hepsini ekranda izledimm..allahım bu bile çokk güzell bi duyguyduu...inşallah rabbim nasip etmiştirr....

canım dualarımız seninleŞeniz

inşalalh bize hayırlı sonuçlarla gelirsin buraya..:teytey::dance:hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2:sm_cool:

geçmiş olsun canım.ama hiç üzülme zaten biz ilaçlarımızı yeni aldık önce bi sayımız artsın doğal yolla olucak inşallah.sakın üzülme yaza geliorum unutma bebek alışverişine

inşşallah rabbim nasip etmiştir canım dualarım seninlesositososito..
harika bi olay bu yaa
2.olursa ben de isticem dr danyerimseniben
benim de test için son 10 günüm ama günler geçmek bilmiyoomirmirmirmir

Kızlar aşılamadan sonra dinlenmek gerekir mi? Benim sınavlarım var bir de onlar denk geliyor. Koşuşturmacanın tam ortasında şansımı azaltmasam da önümüzdeki aya mı bıraksam ki???

canım benim drum aşılamadan sonra mutlaka dinlen dedi 2 gün rapor verdi sanırım eğitimcisin ama ayakta çok kalmaman gerek

İnşallah canım İnşallah..

canımmm inşallahh ikinci olmaz da bize güzel haberi vermek nasip olurr....

Canım hadi hayırlısı olsun bende dün olduım aşılamamı inşallah hayırlı haberler vericez
dr sana ilişki için birşey söyledimi dün ve bugüne bana ilişki olsun dedi dr.um

arkadaşlar bu gün 3. günüm ama kasıklarım ve belim çok ağrıyo karnım çok gergin özellikle sağ kasığım sıkışmış gibi bu ne yaaa şimdi öffff

mrb kızlar dua edin bize eşim yarın doktora gidecek spermiogram ister büyük ihtimal ama cinsel perhiz süremiz 2.5 gün oluyo ben de pazar verelim diorum 3.5 ideal sanırım.yarın muayne olur pazar spermiogram verir.........işallah çok iii çıkar nolur dua edin.........bi de ben yumurtlama zamanım dayım ama cinsel perhiz lazım((((((((((((((doğal aşılama bu ay tutmicak sanırım ama değerlerimiz yükselsin de 1 ay daha beklerim...........

:Saruboceq:a.s
canım benım allah yardımcımız olsun gec olsunda guc olmasın saglıklı omurlu hayırlı evlatlar nasıp etsın allah bızeyerimseniben:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…