- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.401
merak etme canım bendede aynı şikayetler oldu hatta bayağı sürüyo bu şikayetler endişelenecek bişi yok sadece sabırlıca bekle tabi ki kolay değil beklemek am anaparsın inşalah emeklerin boşa gitmez sevgiler:teselli:arkadaşlar bu gün 3. günüm ama kasıklarım ve belim çok ağrıyo karnım çok gergin özellikle sağ kasığım sıkışmış gibi bu ne yaaa şimdi öffff
merak etme canım bendede aynı şikayetler oldu hatta bayağı sürüyo bu şikayetler endişelenecek bişi yok sadece sabırlıca bekle tabi ki kolay değil beklemek am anaparsın inşalah emeklerin boşa gitmez sevgiler:teselli:
saoll tatlımmm....canım ultrasonla göbişimden yumoşun yerini buldular ki aşılamayı tam yumoşun oldugu yere yapsın diye... yumoşa denk gelsin spermler diyee...hemşire ultrasonu göbeğimde gezdirdi..yumoşu gördü ekranda bana gösterdi....ufacıktı yaa inanamadımm....ultrasonu sabit tuttu hemşire ki doktor yumoşu rahatlıkla görsün diye..sonra aşılamayı gerçekleştirdii...spermleri yumoşun etrafına enjekte etti..spermler dağıldı yumoşun etrafınaa...ve ben bunların hepsini ekranda izledimm..allahım bu bile çokk güzell bi duyguyduu...inşallah rabbim nasip etmiştirr....
mrb kızlar dua edin bize eşim yarın doktora gidecek spermiogram ister büyük ihtimal ama cinsel perhiz süremiz 2.5 gün oluyo ben de pazar verelim diorum 3.5 ideal sanırım.yarın muayne olur pazar spermiogram verir.........işallah çok iii çıkar nolur dua edin.........bi de ben yumurtlama zamanım dayım ama cinsel perhiz lazım((((((((((((((doğal aşılama bu ay tutmicak sanırım ama değerlerimiz yükselsin de 1 ay daha beklerim...........
amin canım benim bugun normalde adet gunum sadece kahrevengi leke geldi gerçi daha sabah ama bekliyorum bakalım muhtemelen tutmadı benim aşılamam.ama napim üzülmüyorum en azından deneme şansım var tekrardan veya sonunda tüp bebek var yani sonuçta bebek umudu var :) burdan bütün kızlara sesleniyorum kesinlikle moralinizi bozmayın :) ban adoktorlar 2 yıl evvel rahim ağzı kanseri teşhisi koymuşlardı bırakan çocuk yapmayı düşünmek rahmimi kurtarmanın derdindeydim ama herşey moralle oluyo kızlar ben kanseri yendim herşeyim normal şu anda ve düşünün erden nereye bebek yapmak için uğraşıyorum kesinlikle moralinzi bozmayın lütfen herkese kucak dolusu sevgiler
Yokları var eden yÜce allah'ım hz meryem'İ babasız anne yaptın hz zekarıya'yı 70 yaŞından sona baba yaptın bİzlerede bİ mucİze yarabbİm.allahım sen herŞeye kadİrsİn senİn bİrŞeye ol demen yeterlİ bİzler İÇİnde bİr kerede olsa ol de yÜce allahım.resulun hz muhammetİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,yarttıĞın en ÜstÜn varlık İnsanın yÜzÜsuyu hÜrmetİne,tÜm yarattıĞın hayvanların ve bİtkİlerİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,daĞların,taŞların,denİzlerİn yÜzÜ suyu hÜrmetİne bİzlerİ anne yap yarabbİm senİn herŞeye gÜcÜn yeter rahmetİn bİzlerİn ÜstÜnde olsun yÜce allahım tek sİn bİr sİn sen herŞeye kadİrsİn....amİn........allah bİzİmle olsun tÜm analık hasretİ Çakenlere......
Yokları var eden yÜce allah'ım hz meryem'İ babasız anne yaptın hz zekarıya'yı 70 yaŞından sona baba yaptın bİzlerede bİ mucİze yarabbİm.allahım sen herŞeye kadİrsİn senİn bİrŞeye ol demen yeterlİ bİzler İÇİnde bİr kerede olsa ol de yÜce allahım.resulun hz muhammetİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,yarttıĞın en ÜstÜn varlık İnsanın yÜzÜsuyu hÜrmetİne,tÜm yarattıĞın hayvanların ve bİtkİlerİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,daĞların,taŞların,denİzlerİn yÜzÜ suyu hÜrmetİne bİzlerİ anne yap yarabbİm senİn herŞeye gÜcÜn yeter rahmetİn bİzlerİn ÜstÜnde olsun yÜce allahım tek sİn bİr sİn sen herŞeye kadİrsİn....amİn........allah bİzİmle olsun tÜm analık hasretİ Çakenlere......
amim amin amin amin amin amin amin inşallah,hayırlısıyla vatanına milletine hayırlı,Allahını kitabını bilen, anasına babasına hayırlı ,akıl sağlığı yerinde, eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin Allahım hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım inşallah sende bebeşinin haberini alırsın yakın zamanda ama benim bugun hala umudum var :) çünkü hala gelen bişi yok eğerki yarınıda atlatırsam hamileyim demektir :)
mbrlar arkadaşlar bende 13 nisanda aşılamamı yaptırdım 6 sol yumurtalığımda 3 de sağ yumurtalığımda yumurtalarım oluştu eşimimde spermlerinde bi sorun yoktu zaten nese 13 nisan saat 5.30 da aşılamam başarı ile gerçekleşti fakat şöle bişiy varki ben üstünden 5 gün geçmesine rağmen aşırı ağrılar çekiyorum kasılarım,karnım,ve rahmim,ölesine ağrıyorlarki göğüslerimde bi okadar acıyor ayrıcada gaz sancılarım karnım davul gibi şiş ve gergin bu arada idrarımı yaparkende sanki rahmimi birşeyler içeriden tırmalıyorcasına acıyor zor oturup kalkıyorum bu nedir sizce bu kadarda yanetki olur mu? sizlerde de varmı bu şikayetler özelliklede rahimdeki ağrılarınız varmı öğrenmek istioyorum bana yardımcı olursanız sewinirim teşekkür ederim dualarım sizlerle ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş...amin.....
canım bnde 13 nisanda saat 17.10 da yaptırdm aşılamayı
nerdeyse aynı saatte olmuşz kaydirigubbakcemile5
ben 9 gün sonra yani 27nisanda yaptırcam testi
sen nezaman yapcann
inş ikimzde güzel haberlerle dönerzhihoyyythihoyyyt
bende okadar ağrı yok
göğüslerim ilk 3 gün acıdı artık geçti
ama gaz sancılarm çok fazla
hayırlısı nediyelim:Saruboceq:
ama rahim ağrıların fazlaysa drunu bi ara bencegamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?