Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mbrlar arkadaşlar bende 13 nisanda aşılamamı yaptırdım 6 sol yumurtalığımda 3 de sağ yumurtalığımda yumurtalarım oluştu eşimimde spermlerinde bi sorun yoktu zaten nese 13 nisan saat 5.30 da aşılamam başarı ile gerçekleşti fakat şöle bişiy varki ben üstünden 5 gün geçmesine rağmen aşırı ağrılar çekiyorum kasılarım,karnım,ve rahmim,ölesine ağrıyorlarki göğüslerimde bi okadar acıyor ayrıcada gaz sancılarım karnım davul gibi şiş ve gergin bu arada idrarımı yaparkende sanki rahmimi birşeyler içeriden tırmalıyorcasına acıyor zor oturup kalkıyorum bu nedir sizce bu kadarda yanetki olur mu? sizlerde de varmı bu şikayetler özelliklede rahimdeki ağrılarınız varmı öğrenmek istioyorum bana yardımcı olursanız sewinirim teşekkür ederim dualarım sizlerle ALLAH hepimizin yardımcısı olur inş...amin.....

ben de 12 nisanda yaptırdım aşılamayı. ağrılarım senin kadar olmasa da biraz var. şişkinlik ve göğüs hassasiyeti de mevcut. benim toplam 4 yumurtam vardı. belki de ondan senin şikayetlerinden daha azdır. ilaçların etkisi sanırım

arkadaşlar bu gün 3. günüm ama kasıklarım ve belim çok ağrıyo karnım çok gergin özellikle sağ kasığım sıkışmış gibi bu ne yaaa şimdi öffff
merak etme canım bendede aynı şikayetler oldu hatta bayağı sürüyo bu şikayetler endişelenecek bişi yok sadece sabırlıca bekle tabi ki kolay değil beklemek am anaparsın inşalah emeklerin boşa gitmez sevgiler:teselli:

saol canm benm dediğin gii beklemek kolay deil ama yapacak bişide yok inş rabbim kimsenn emeklerini boşa çıkarmaz:Saruboceq:

amin canım benim bugun normalde adet gunum sadece kahrevengi leke geldi gerçi daha sabah ama bekliyorum bakalım muhtemelen tutmadı benim aşılamam.ama napim üzülmüyorum en azından deneme şansım var tekrardan veya sonunda tüp bebek var yani sonuçta bebek umudu var :) burdan bütün kızlara sesleniyorum kesinlikle moralinizi bozmayın :) ban adoktorlar 2 yıl evvel rahim ağzı kanseri teşhisi koymuşlardı bırakan çocuk yapmayı düşünmek rahmimi kurtarmanın derdindeydim ama herşey moralle oluyo kızlar ben kanseri yendim herşeyim normal şu anda ve düşünün erden nereye bebek yapmak için uğraşıyorum kesinlikle moralinzi bozmayın lütfen herkese kucak dolusu sevgiler

canım hayırlı olsun aşılaman umarım bebişin sana gelir inşşş

canım hayırlısı olur umarım herşey yolunda gider inşallah

inanıyorumki sen bu sorunu da yenip anne olacaksın harika bişi başarmıssın geçmişolsun ki geçmişte allah bidaha yaşatmasın:teselli:

saol canım inşallah sende bebeşinin haberini alırsın yakın zamanda ama benim bugun hala umudum var :) çünkü hala gelen bişi yok eğerki yarınıda atlatırsam hamileyim demektir :)

sağolun lızlar cvp yazdığınız için sizler bana cvp yazdıkça ben tek olmadığımı anlıyorum ALLAH inş emeklerimizin karşılığını verir...inanırmısınız dün akşam bile zor uyudum karnımın şiş olmasından mideme ve kaburga kemiklerime baskı oluyor ve buda benim nefesimi daraltıyor dr çok yumurtladın ve yumurtaların çok büyüdü ondan butür şikayetlerin oluyor dedi ama yinrde bilimiyorum sadece ben çok rahatsızım onu biliyorum birde tabi bebişim gelsin die bekliyorum hadi kıızlae been şimdi hem kendim için hemde sizler iiçim bi dua edeceğim sizlerde bu duamı okuduktan sona amin diyin.....şimdi duamı bir alta yazıyorum.....

Yokları var eden yÜce allah'ım hz meryem'ı babasız anne yaptın hz zekarıya'yı 70 yaŞından sona baba yaptın bızlerede bı mucıze yarabbım.allahım sen herŞeye kadırsın senın bırŞeye ol demen yeterlı bızler ıÇınde bır kerede olsa ol de yÜce allahım.resulun hz muhammetın yÜzÜsuyu hÜrmetıne,yarttıĞın en ÜstÜn varlık ınsanın yÜzÜsuyu hÜrmetıne,tÜm yarattıĞın hayvanların ve bıtkılerın yÜzÜsuyu hÜrmetıne,daĞların,taŞların,denızlerın yÜzÜ suyu hÜrmetıne bızlerı anne yap yarabbım senın herŞeye gÜcÜn yeter rahmetın bızlerın ÜstÜnde olsun yÜce allahım tek sın bır sın sen herŞeye kadırsın....amın........allah bızımle olsun tÜm analık hasretı Çakenlere......

amim amin amin amin amin amin amin inşallah,hayırlısıyla vatanına milletine hayırlı,Allahını kitabını bilen, anasına babasına hayırlı ,akıl sağlığı yerinde, eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin Allahım hepimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin amin amin inaşllah duaların kabul olsun canım hayırlısı ile olur bebişin inşalla ve benim gibi isteyen herkesin umarım olru aminn:Saruboceq:

Amin amin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ammiiinnnn.İnşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

saol canım inşallah sende bebeşinin haberini alırsın yakın zamanda ama benim bugun hala umudum var :) çünkü hala gelen bişi yok eğerki yarınıda atlatırsam hamileyim demektir :)

tamamen gelmedi yani hımmm anladım bu çok güzel o zaman hadi hayırlısı cnm öle olan ve hamile olduğnu öğrenen çok kişi var bunlardan biride sen olursun inş yarrın haberi sabırsızla bekliyorum mutlaka haber ver oldumu kib dikkat et

canım bnde 13 nisanda saat 17.10 da yaptırdm aşılamayı
nerdeyse aynı saatte olmuşz kaydirigubbakcemile5
ben 9 gün sonra yani 27nisanda yaptırcam testi
sen nezaman yapcann
inş ikimzde güzel haberlerle dönerzhihoyyythihoyyyt
bende okadar ağrı yok
göğüslerim ilk 3 gün acıdı artık geçti
ama gaz sancılarm çok fazla
hayırlısı nediyelim:Saruboceq:
ama rahim ağrıların fazlaysa drunu bi ara bencegamyoncuiremsu

hamilelik belirtilerinden biri de gaz sancısı
3 kişi biliyorum çok gazım var dedikten sonra hamile olduğunu öğrenendelikafadulden
İnşallah sende hamilesindir:sm_cool::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…