Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayrederya nerede yaptiracaksin asilama islemini bende arastirma icersindeyim su an bilgi verirsen sevinirim ferjitin de asilama yaptiran var mi?

merhaba arkadaşlar benyeni üyeyim hepimizin allah yardımcısı olsun 2. aşılamam nisanda inşallah buradan güzel haberler veririz birbirimize ben 11 yıllık evliyim sabrımın sınırlarındayım allah hepimizin yüzünü güldürsün

TABİ iki tarafta sorunsuzsa ihtimal daha yüksek deeeeeee nasıl dayandın canım ya 10 yıl denemeden.ben sabırsızım 2.denemeye geçecem 1 yıldır tedavi oluyoruz ama bebiş olmuyor.

canım bu süreçte maddi sıkıntılar yaşadım. allah verirse olur diyoduk .çok şükür yeni düzeltebildik 1yıl çok kısa bi zaman bebeğin olucak allahın izniyle hiç üzülme 32 yaşındayım ben senin yaşın kaç ?canım allah hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallah:1hug:

ıNŞALLAH gerek kalmaz olmazsın.ben de 2-3 gün sonra gideceğim ilaç,çatlatma iğnesi derken 10 nisanı bulur.sonucun iyi olacağını düşünürsen boşa gitmiş gibi gelmiyor eğer sonuç başarılı olmazsa da 2.başarılı olur ümidi için çabalıyorsun.

amin canım inşallah

ayrederya nerede yaptiracaksin asilama islemini bende arastirma icersindeyim su an bilgi verirsen sevinirim ferjitin de asilama yaptiran var mi?

ben MEDİCANA b.düzünde yaptıracağım .araştırdım. biraz pahalı ama iyi bir hastahane
çok hassas bir işlem her yere güvenemedim. 600 tl fiyat verdiler ilaçlar hariç

allah yardımcımız olsun. o hangi vvakitte verirse o zaman olacak.
ama biz biraz sabırsız davranıyoruz..

öncelik senindir arkadaşım. inş. allah gönlüne göre verir...
11 yıl ssabretmişsin. inş. bu son denemen olur.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Canım bende çok dr değiştirdim bu ikinci aşılamam olacak bende artık bi dr da karar kıldım. Gerekirse tüp bebeğe kadar onda yaptıracağım. Aşılama yaptırdıkça şans oranı yükseliyormuş umarım ikincide tuttururuz ben sanırım cumartesi gibi olacağım ikinci aşılamamı

yaşasın herkesler burdaymış sabahtan beri telaş yaptım yine zaman geçsede alsam sonucu yaaa.valla beklemek öldürüyo insanı sanki olmicakmış gibi geliyo sigara içmiyodum kaç gündür yine yaktım bugün

canım sen yaptırdınmı aşılamanı.. ben yeni girdim konuya vakıf değilim..
benim içiinde bugün zaman geçmiyoo...mirmirmirmir

canım sen yaptırdınmı aşılamanı.. ben yeni girdim konuya vakıf değilim..
benim içiinde bugün zaman geçmiyoo...mirmirmirmir

evet yaptırdım 1 hafta bitti bugün adet olmazsam kaldı 1 hafta aşılama sonrası daha da duruyo zaman olmicakmış gibi geliyo ve çok üzülüyorum normalde çalışıyorum bugün okul yok evdeyim çalışırken daha çabuk geçiyo günler sen yaptırdın mı aşılama sorununuz neydi inşallah başarılı oluruz hepimiz:Saruboceq:

hayırlısı olur inşallah .beklemek zordur eminim. ben daha başlamadım. hastalanmamı beklyorum. 3.günü başlayacağız belkide gerek kalmaz.. bende yaptırırsak tek düşündüşüm o 14 gün nasıl geçecek. bence sigara içme... inş. vardır...haber bekliyoruz..
:sm_cool: mutlu haber..

öncelik senindir arkadaşım. inş. allah gönlüne göre verir...
11 yıl ssabretmişsin. inş. bu son denemen olur.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

inşallah arkadaşım bu sefer çok umtlanmak ıstemiyorum ilkinde çok inanmıştım olacağına tutmayınca enkaza döndüm herkese ve kendime hayırlısı için dua ediyorum:

valla ben sıgara kullanmıyorum ama sırf stresden dun gece 2 tane ıctım ama sonrada vıcdan azabı duydum:S:S

ben MEDİCANA b.düzünde yaptıracağım .araştırdım. biraz pahalı ama iyi bir hastahane
çok hassas bir işlem her yere güvenemedim. 600 tl fiyat verdiler ilaçlar hariç

canım ılaclara rapor cıkart bende bugun basvurdum rapor ıcın yarın cıkacak allahın ıznıyle

inşallah adet olmaz hamile kalırsın da gerek kalmaz aşıya benden önce sen verirsin mutlu haber sonra ben sonra sırası gelen herkeshihoyyythihoyyythihoyyyt

sonuç bekleyen arkaşlar sonucu alınca seviçten ağlamanızı diliyorum ben öyle yapacağım çünki
bekleme süresi zor yemekten içmekten ve uykudan kesiliyor insan

inşallah adet olmaz hamile kalırsın da gerek kalmaz aşıya benden önce sen verirsin mutlu haber sonra ben sonra sırası gelen herkeshihoyyythihoyyythihoyyyt

inşallah canımsınız ya.. dua edecek birilerine ihtiyacım var. kimselere söylemedik aşılama yaptıracağımızı... bu siteye de bugün girdim. benim gibi arkadaşlar olduğunu aynı kaderi paylaşdığımızı bilmek beni biraz rahatlattı destek olalım birbirimize anca böyle zaman geçer.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…