- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.421
Yokları var eden yÜce allah'ım hz meryem'İ babasız anne yaptın hz zekarıya'yı 70 yaŞından sona baba yaptın bİzlerede bİ mucİze yarabbİm.allahım sen herŞeye kadİrsİn senİn bİrŞeye ol demen yeterlİ bİzler İÇİnde bİr kerede olsa ol de yÜce allahım.resulun hz muhammetİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,yarttıĞın en ÜstÜn varlık İnsanın yÜzÜsuyu hÜrmetİne,tÜm yarattıĞın hayvanların ve bİtkİlerİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,daĞların,taŞların,denİzlerİn yÜzÜ suyu hÜrmetİne bİzlerİ anne yap yarabbİm senİn herŞeye gÜcÜn yeter rahmetİn bİzlerİn ÜstÜnde olsun yÜce allahım tek sİn bİr sİn sen herŞeye kadİrsİn....amİn........allah bİzİmle olsun tÜm analık hasretİ Çakenlere......
Yokları var eden yÜce allah'ım hz meryem'İ babasız anne yaptın hz zekarıya'yı 70 yaŞından sona baba yaptın bİzlerede bİ mucİze yarabbİm.allahım sen herŞeye kadİrsİn senİn bİrŞeye ol demen yeterlİ bİzler İÇİnde bİr kerede olsa ol de yÜce allahım.resulun hz muhammetİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,yarttıĞın en ÜstÜn varlık İnsanın yÜzÜsuyu hÜrmetİne,tÜm yarattıĞın hayvanların ve bİtkİlerİn yÜzÜsuyu hÜrmetİne,daĞların,taŞların,denİzlerİn yÜzÜ suyu hÜrmetİne bİzlerİ anne yap yarabbİm senİn herŞeye gÜcÜn yeter rahmetİn bİzlerİn ÜstÜnde olsun yÜce allahım tek sİn bİr sİn sen herŞeye kadİrsİn....amİn........allah bİzİmle olsun tÜm analık hasretİ Çakenlere......
hamilelik belirtilerinden biri de gaz sancısı
3 kişi biliyorum çok gazım var dedikten sonra hamile olduğunu öğrenendelikafadulden
İnşallah sende hamilesindir:sm_cool::teytey:
canım bnde 13 nisanda saat 17.10 da yaptırdm aşılamayı
nerdeyse aynı saatte olmuşz kaydirigubbakcemile5
ben 9 gün sonra yani 27nisanda yaptırcam testi
sen nezaman yapcann
inş ikimzde güzel haberlerle dönerzhihoyyythihoyyyt
bende okadar ağrı yok
göğüslerim ilk 3 gün acıdı artık geçti
ama gaz sancılarm çok fazla
hayırlısı nediyelim:Saruboceq:
ama rahim ağrıların fazlaysa drunu bi ara bencegamyoncuiremsu
amin canım benim bugun normalde adet gunum sadece kahrevengi leke geldi gerçi daha sabah ama bekliyorum bakalım muhtemelen tutmadı benim aşılamam.ama napim üzülmüyorum en azından deneme şansım var tekrardan veya sonunda tüp bebek var yani sonuçta bebek umudu var :) burdan bütün kızlara sesleniyorum kesinlikle moralinizi bozmayın :) ban adoktorlar 2 yıl evvel rahim ağzı kanseri teşhisi koymuşlardı bırakan çocuk yapmayı düşünmek rahmimi kurtarmanın derdindeydim ama herşey moralle oluyo kızlar ben kanseri yendim herşeyim normal şu anda ve düşünün erden nereye bebek yapmak için uğraşıyorum kesinlikle moralinzi bozmayın lütfen herkese kucak dolusu sevgiler
kızlarrr slm.. yarın sabah pazar günü yani saat 11 de aşılamam olucak...rabbim inş..bu sefer olucak.. dualarınıza ihtiyacımm.var. bir an duygulandım..ağlıyorum şuan ..aslında ben hiç ağlamadım ama ..neden şimdi böle oldu anlamadım..ayyy çatlatma iğnesinde beri ağrım var...aslında 2. aşılama oluyorr..tecrübeliyim ama..demek ki her seferinde moral yüksek olmalıı...heyecan da yaptım ben yaa ondan oldu..allah ım herkese zamanında nasip ettt ...kızlarrr inş.. şu listeyi hamiş haberleriyle doldurcazz..ben inaniıyorummm...yarın büyük gün bakalım hayırlısı...
ayderyaaa canımmm ...4 mayıs yazar mısın beniiii...inş..bu sefer :CüvCüv: bu resmi koyarızzz..ayyyyy herkese bu resmi koyalımm ya rabbim..:CüvCüv:
kızlarrr slm.. yarın sabah pazar günü yani saat 11 de aşılamam olucak...rabbim inş..bu sefer olucak.. dualarınıza ihtiyacımm.var. bir an duygulandım..ağlıyorum şuan ..aslında ben hiç ağlamadım ama ..neden şimdi böle oldu anlamadım..ayyy çatlatma iğnesinde beri ağrım var...aslında 2. aşılama oluyorr..tecrübeliyim ama..demek ki her seferinde moral yüksek olmalıı...heyecan da yaptım ben yaa ondan oldu..allah ım herkese zamanında nasip ettt ...kızlarrr inş.. şu listeyi hamiş haberleriyle doldurcazz..ben inaniıyorummm...yarın büyük gün bakalım hayırlısı...
ayderyaaa canımmm ...4 mayıs yazar mısın beniiii...inş..bu sefer :CüvCüv: bu resmi koyarızzz..ayyyyy herkese bu resmi koyalımm ya rabbim..:CüvCüv:
ya arkadaşlar karnım taş gibi resmen sanki kasıklarımda bi tuhaf şeyler oluyoo
göğüslerimde hiç acım yok ama ??? sanki adet olacakmışım gibi kasılmalar var... daha perşembe yaptırdım aşılamamı bi tuaflık varmı???
kızlar güzel haber veren yokmu? ayrederya canım yola devam listesine benide bekle bgun hastalandım umudumuz 2 ci aşılamaya kaldı
kızlar nasıl gidio hiç hamişimiz yk ama olsun ben olacağından eminim ben pazartesi dr a gidicem sanırım aşılma günü belli olur o zaman
canım üzüldüm ... şu listeye bir hamiş haberi ekleyemeyecekmiyim.. bir daha ki sefere inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?