Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr bugün aşılamam yapıldıı..dilekleriniz ve yazdıklarınız iiçin teşekkür ederimm..yanlız benim biraz kanamam var.daha önce böle bişey olmadı..acaba sizdede aynı şey oldu muuu cevaplarsanız sevinirim ....

tatlımm hayırlı olsun
kanamayı hiiiç kafana takma olması normalmiş çünküü
inşallah 14 gün sonra buraya hamişim diye yazcaksınkaydirigubbakcemile5:dance::dance:
sen bol bol dinlen şimdia.s.
benim aşılama olallı 1 hafta oldu nerdeyse ama hala dikkat ediyorm kendime,dinleniyorm

nurdann canım teşekkür ederimm cvp için.. allah razı olsunn... inş.. hepimiz için hayırlı olurr..hamişiz deriz burdan...saolasınnn...

canm merak etme bu çok normal aynısı çoğumuzdada oldu sakın stres yapma rahat olmayaçalış güzel haberler ver inş bize arkadaşlar ya bugün aşıda 5.günüm daha adetime var ama göğüslerim yanları çok hassaslaştı ve kasıklarda hafifi bi ağrı var peki bu normalmi tecrübe sahibi arkadaşlar yardım bekliorum

tatlım hayırlı olsun aşılaman umarım gelir bebişin bendede oldu kanama hastaneden çıkmadan dr a dormuştum ben kanamam oldu sorun olur mu diye hayır sorun olmaz dedi olabiliyormuş rahimden küçüklüğünden veya eğriliğinden olabilirmiş sıkma canını allah büyüktür inş tutar

canım benimda ara ara solda ara ara sağda batma oluyor ve gögüslerimin bazen yanı kaşınıyor bende anlam veremedim ama hakkımızda hayırlısı

canımm hayırlısı olsun. benimde yarıns abah 10 da yapılacak. dualarınızı bekliyorum...
inş. buradan herkese mutlu haberler veririz.

canım benimda ara ara solda ara ara sağda batma oluyor ve gögüslerimin bazen yanı kaşınıyor bende anlam veremedim ama hakkımızda hayırlısı

hayırlısı canm bu arada ayıptır sölemesi fena halde kabızım ıkınamıyorumda korkumdan napcam bilmiyorum zeytin yağının ii olduğnu duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı

canımm hayırlısı olsun. benimde yarıns abah 10 da yapılacak. dualarınızı bekliyorum...
inş. buradan herkese mutlu haberler veririz.

canım saol.. hayırlısı ...yarın inş. senin için kolay geçerr..çok sevindimm hadi bakalımm..allah ım inş. senin yolunu açık etsinn acısız ağrısızz bebişin sana gelsinn zamanıysa ya rabbim evlat nasip etsin sana ...aminn:CüvCüv:

teşekkür ederim canım hayırlısı... açıklamaların için çok saol.. herlesee teşekkürlerr.. rabbim herkese evlat nasip etsinn... bende dayanamadım sonra dr. aradım evet normal dedi..bütün gün ara ara kanama geldi..işte bu saatlerde kahverengi lekeler geliyorr..sanırım bitti kanama...allah tan hayırlısı..biz elimizden geleni yapıyoruzz..hadi bakalım..

hayırlısı canm bu arada ayıptır sölemesi fena halde kabızım ıkınamıyorumda korkumdan napcam bilmiyorum zeytin yağının ii olduğnu duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı

canım dileklerin için çok saol...kabızlık oluyor bende de diğer aşılama da oldu..gaz oluyorr yaa.. zeytinyağını 1 tatlı kaşığı iç biraz zor ama iyi geliyorr..birde ben yeşil çay içmiştim 2 günn..ama birer bardak oda iyi geldi..doğal olarak anca böle hallediyoruzzz..iyi gelir bunlar yapabilirsin...görüşürz yine..k.i.b. delikafadulden

nesselcim merhaba,
hayırlı olsun inşallah bebeğin buay gelir:)
benimde aşılamam dün oldu ve benimde kanamam var hatta bugün bile fazlaca oldu akşam üstü doktorumu aradım normal olduğunu söyledi 1 saat öncede kanamam geçti gibi :)
ama ara ara ağrılarım devam ediyor:1no2:

canım benimde bazen oluyor gece yatarken 1 çorba kaşığı zytinyağı iç üstünede bir bardak ılık su inan sabah rahatlarsın :)

kızlar varr yaa.....ne kadar aşılama yapsaktaa..ilk tecrübemiz olmasada ..insan yine heyecanlı oluyorr...ki stres yapmamaya özen gösterdimm.ama hastanenin önünde bağırdım valla..allah ım sesimi duy diye hep öle dedim..hayırlısıyla nasip et dedimm.. kötüydüm yani..ama şimdi iyiyimm..ağrım var kanamam var ama bebişimi almaya gittim ..umarım herkes bebişini alır gelirr..şu listeyi hamişlerle doldurur herkese umut kapısı oluruz..hani derler ya bakkk şunun oldu benimde olcak inş. diye...yüzyüze tanışmasakta burda bir arkadaşlık oluştu ve inanın ben bundan kuvvet alıyorum..insan aynı olayları yaşayanlardan daha çok kuvvet alıyor..ben bunları paylaşmak istedim sizinlee... iyi akşamlarr hepinize..hihoyyyt

canımmm merhaba,inş. hepimizin bebişi gelirrr..seninde dün aşılaman olmuşş hayırlısı olsunnn inş..tutarrr...benim kanamam oldu aynen..ama şimdi baktımm kahverengi geliyorr..saolasın herkes normal olduğunu yazmışş..bende şimdi düşünmüyorumm.2. aşılamam benim öncekinde olmadı böle bişey..aslında görünce kanamayı biraz moralim bozulmuştu...ama şimdi iyiyim. dr. bana 4 mayısta tahlil yap dedi..sana 3 mayıs mı dedilerr ....

kızlar daha benim ilk aşılamam ve kanama sürünce çok korktum ama buakşam geçti çok şükür
Allah hepimizin bebişlerini buay hayırlısıyla göndersin inşallah
iyi akşamlar kızlar :)

nesselcim bana da 3 mayıs dedi inşallah iyi haberi alır beraber kutlarız
senin kaç yumurtan olmuştu canım benim doktorum tam söylemedi biraz endişeliyim o yüzden sorunca 3 falan dedi?....

nesselcim bana da 3 mayıs dedi inşallah iyi haberi alır beraber kutlarız
senin kaç yumurtan olmuştu canım benim doktorum tam söylemedi biraz endişeliyim o yüzden sorunca 3 falan dedi?....

canım benim sağda 18 - 10 solda 20 - 9 mm yumurtam vardı ..aslında 4 adet gibi. ama 2 adet var..18 olunca bir yumurtan çatlatma iğnesi verip aşılamaya geçiyorlarr....dr. tam anlamıylada pek söylemiyorlar..sadece işte yumutaların büyümüş biri 18 olunca aşılama yapılcak diyorlar..aslında benim 18 lik tek yumurtam vardı 1. aşılamada .şimdi 2 adet biride 20 olmuşş.. o yüzden düşünme sen yumurtaları ..18 lik varsa tamamdır seninkide ...desene bebişler geliyorrr...hihoyyyt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…