- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.441
kızlarr bugün aşılamam yapıldıı..dilekleriniz ve yazdıklarınız iiçin teşekkür ederimm..yanlız benim biraz kanamam var.daha önce böle bişey olmadı..acaba sizdede aynı şey oldu muuu cevaplarsanız sevinirim ....
tatlımm hayırlı olsun
kanamayı hiiiç kafana takma olması normalmiş çünküü
inşallah 14 gün sonra buraya hamişim diye yazcaksınkaydirigubbakcemile5:dance::dance:
sen bol bol dinlen şimdia.s.
benim aşılama olallı 1 hafta oldu nerdeyse ama hala dikkat ediyorm kendime,dinleniyorm
kızlarr bugün aşılamam yapıldıı..dilekleriniz ve yazdıklarınız iiçin teşekkür ederimm..yanlız benim biraz kanamam var.daha önce böle bişey olmadı..acaba sizdede aynı şey oldu muuu cevaplarsanız sevinirim ....
canm merak etme bu çok normal aynısı çoğumuzdada oldu sakın stres yapma rahat olmayaçalış güzel haberler ver inş bize arkadaşlar ya bugün aşıda 5.günüm daha adetime var ama göğüslerim yanları çok hassaslaştı ve kasıklarda hafifi bi ağrı var peki bu normalmi tecrübe sahibi arkadaşlar yardım bekliorum
canımm hayırlısı olsun. benimde yarıns abah 10 da yapılacak. dualarınızı bekliyorum...
inş. buradan herkese mutlu haberler veririz.
canım benimda ara ara solda ara ara sağda batma oluyor ve gögüslerimin bazen yanı kaşınıyor bende anlam veremedim ama hakkımızda hayırlısı
canımm hayırlısı olsun. benimde yarıns abah 10 da yapılacak. dualarınızı bekliyorum...
tatlım hayırlı olsun aşılaman umarım gelir bebişin bendede oldu kanama hastaneden çıkmadan dr a dormuştum ben kanamam oldu sorun olur mu diye hayır sorun olmaz dedi olabiliyormuş rahimden küçüklüğünden veya eğriliğinden olabilirmiş sıkma canını allah büyüktür inş tutar
hayırlısı canm bu arada ayıptır sölemesi fena halde kabızımıkınamıyorumda korkumdan napcam bilmiyorum zeytin yağının ii olduğnu duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı
hayırlısı canm bu arada ayıptır sölemesi fena halde kabızımıkınamıyorumda korkumdan napcam bilmiyorum zeytin yağının ii olduğnu duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı
nesselcim merhaba,
hayırlı olsun inşallah bebeğin buay gelir:)
benimde aşılamam dün oldu ve benimde kanamam var hatta bugün bile fazlaca oldu akşam üstü doktorumu aradım normal olduğunu söyledi 1 saat öncede kanamam geçti gibi :)
ama ara ara ağrılarım devam ediyor:1no2:
nesselcim bana da 3 mayıs dedi inşallah iyi haberi alır beraber kutlarız
senin kaç yumurtan olmuştu canım benim doktorum tam söylemedi biraz endişeliyim o yüzden sorunca 3 falan dedi?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?