Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar günaydın ben bitmiş durumdayım, biliyorsunuz benim geçen hafta perşembe aşılamam oldu 4 gün dinlendim dün gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım benim kistim olduğu için yani yumurta çatlayamadan kiste dönüştüğü için olmuyordu bebişimiz geçen hafta ptesi dr yumoşun 14 cm salı çatlatma iğnesi ol demişti perşembede aşılama olmadı kızlarrrr yine kistim varrrrr henüz dr gitmedim ama dün geceki ağrı ve sağ kasığımdaki yumrudan anlayabiliyorum ne zaman kistim olsa anlıyorum dokununca hissedebiliyorum ne yapacağım sabaha kadar ağladım iş yerindeyim Allahım ne zaman kurtulacağım bu kisten ne yapmam gerekli artık bilmiyorum koçiş uyudu hiç duymadı sabah çıkarken eve not bıraktım olmadı yine diye ::::((((((

Kızlar hamile bayanlar ve çocuk emzirenler, eğer gazınız varsa en etkili ilaç bir tatlı kaşığı kimyon içmenizdir. Deneyin emin olun çok rahatlayacaksınız. Özellikle bebek emziren anneler içtiğinde sütten direk bebeğe geçtiği için bebeğide çok rahatlıyormuş.Burdanda okuyabilirsiniz Realage : Sağlık Haberleri : Midenizin Dostu Kimyon

Bu arada yeşilçay ve maydonoz düşük riski oluşturduğundan içmemenizi öneririm.

canımm dur bakalım ya
ağrı bizde de oldu eminmisin kist olduğuna
keşke hemen dr u bi arasaydın ya da gitseydin
14cm yazmışsın 14 mm olcaktı dimi
14mm iken de çatlatma iğnesi vurulduysa o kesinlikle kiste dönüşmez bildiğim kadarıyla
önceden kalan kist yoksa tabi dr bakmıştr sonuçta
hayırlısı diyelim canım ama kendini yıpratmadan önce dr unla bi konuş
belki bebeğin içinde:1hug:a.s.
hemen umutsuzluğa kapılmaaa

banim cumartesi yumurtam 17mm idi
pazar çatlatma iğnesi oldum
ben de 17mm küçük değil mi diye panik yapmıştım ama bıraktım sonra düşünmeyi

arkadaşlar biraz önce druman geldim benm özellikle sol kasığımda aşırı ağrı vardı ve bugün 6. günüm aşılamada.drumda normal olduğnu bütün yumurtaların çatlamış olduğnu söledi ee ben de biraz olsun rahatladım Allahım inş bebeişimizin haberini almayıda nasip eder bizlere bu arada arkadaşlar sevcan göksel bugun test yapcaktı haber alan varmı inş güzel haberler alırızda bizede moral olur

ayderya canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
güzel geçmiştir inşallah aşılaman:dance::dance::dance:

sağol canım şimdi geldim bende. çok güzel geçti.. rahattı. iç korkmadım. iç acı flanda olmadı anlamadım desem yeridir.. allah herkese böyle kolay nasip etsin.. inş. doğumlarımızda bu kadar kolay olur... şansımız bol olsun..

canım benm hemen öle ümitsizlik sana yakışmıyo hiç ama.bak bende bugün sol kasığımın ağrısıyla gittim çünki öncede bendede kist vardı ve yine mi var diye korktum drum bana yumyumlarımın çatladığı için ağrının olduğnu söledi istersen bi dr sor canm üzme hemen kendini

dokotr banada 2 yada 3 gibi gel kan tahlili yapalım dedi.. ama erken kesinlikle yapma diye uyardı.. yanlış çıkma olasılığı fazlaca dedi.. biliyordum ben zaten ama yine tekrarladı.
mayıs ta müjdeli haberler veririz. inşallah.....kaydirigubbakcemile5

ama doktora bile gitmeden öyle kendi kendine karar verme dur bakalım....
bence yanılıyorsun.. aşılamanın etkisyle de olabilir sancıların. listinde olabilir ama kist varkende hamile kalabilirsin.. belki ayrı ayrı yerlerdedirler.. bende de var bir tane ama doktor umursamadı bile bizim onunla işimiz yok dedi.. o apayrı bir yerde dedi... sıkldım zaten bu kistlerden bu sefer onu düşünmüyorum bile.. tamamen bebişime konsatre oldum.. hayırlısyla tez zamanda gelir hepimizinki..... burda parti yaparız..:sm_cool:

ahh canım biraz içime su serptin dr aradım ben, oda hemen panikleme yumurta çatlıyor olabilir siz boş geçmeyin diyor biz zaten aşılamadan sonra gün aşırı birlikte oluyoruz koçişle, işte dr um döllenme bile olabilir üzülürsen böyle olmaz dedi. ah bide onumu içime anlatabilsem sende ağrı nasıl oluyordu idrara çıkarken ağrın oluyormu sende?? yada kasıkda ağrı??CADIARZU

20/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
sabırlı anne adayları
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan...........:uhm:
sevcangoksel...................20/nisan
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
sakinlink.........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
angeeeeel87.........................?
RENO..................................?
zero55.................................?
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?
niran77............................?
baharçelik........................?
bsp.................................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam)
cingis.pembesi(yola devam)
sevcan35........(yola devam)
incemeşe........(yola devam)

slm kızlar bugun doktora gittim ikinci aşılama için başladım yeniden maratona :) kist oluşmasından korkuyodum ama tertemiz çıktım hatta varolan bi tane çukulata kistim vardı o bilem küçülmüş sizler benden de şanslısınız kendinizi yıpratmayın lütfen şans sizde aşılamada %20 se bende % 8de doktorum bugun dediki her işlemde şansın artıyor dedi sakın sizlerde morallerinzi bozmayın lütfen bu iş birazda moral işi.sizlerin geçmeşinde en azından kanser yok umudunuzu kaybetmeyin lütfen hepimiz yakın zmanda güzel haberler alacağız öpüyorum ve bol şans diliyorum hepimize :) kucak dolusu sevgiler

canım çok sevindim senin adına inşallah bu sefer tutunacak bebişin dualarım seninleee

ewt canm drun çok haklı aynısını banada söledi bugün benm kasığımda sanki adet ağrısı gibi ama tek taraflı bi ağrı idrarımı yaparken sanki idrarım kasığımdan geliyomuş gibi garip bi his var ama sen fazla takmamaya çalış inş güzel haberler bizimle olur

canm inş güzel haberlerini alırız dualarımız sennle allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…