- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.461
canım dileklerin için çok saol...kabızlık oluyor bende de diğer aşılama da oldu..gaz oluyorr yaa.. zeytinyağını 1 tatlı kaşığı iç biraz zor ama iyi geliyorr..birde ben yeşil çay içmiştim 2 günn..ama birer bardak oda iyi geldi..doğal olarak anca böle hallediyoruzzz..iyi gelir bunlar yapabilirsin...görüşürz yine..k.i.b. delikafadulden
kızlar günaydın ben bitmiş durumdayım, biliyorsunuz benim geçen hafta perşembe aşılamam oldu 4 gün dinlendim dün gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım benim kistim olduğu için yani yumurta çatlayamadan kiste dönüştüğü için olmuyordu bebişimiz geçen hafta ptesi dr yumoşun 14 cm salı çatlatma iğnesi ol demişti perşembede aşılama olmadı kızlarrrr yine kistim varrrrr henüz dr gitmedim ama dün geceki ağrı ve sağ kasığımdaki yumrudan anlayabiliyorum ne zaman kistim olsa anlıyorum dokununca hissedebiliyorum ne yapacağım sabaha kadar ağladım iş yerindeyim Allahım ne zaman kurtulacağım bu kisten ne yapmam gerekli artık bilmiyorum koçiş uyudu hiç duymadı sabah çıkarken eve not bıraktım olmadı yine diye ::::((((((
kızlar daha benim ilk aşılamam ve kanama sürünce çok korktum ama buakşam geçti çok şükür
Allah hepimizin bebişlerini buay hayırlısıyla göndersin inşallah
iyi akşamlar kızlar :)
hayırlısı canm bu arada ayıptır sölemesi fena halde kabızımıkınamıyorumda korkumdan napcam bilmiyorum zeytin yağının ii olduğnu duymuştum bu konuda bilgisi olan varmı
ayderya canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
güzel geçmiştir inşallah aşılaman:dance::dance::dance:
kızlar günaydın ben bitmiş durumdayım, biliyorsunuz benim geçen hafta perşembe aşılamam oldu 4 gün dinlendim dün gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım benim kistim olduğu için yani yumurta çatlayamadan kiste dönüştüğü için olmuyordu bebişimiz geçen hafta ptesi dr yumoşun 14 cm salı çatlatma iğnesi ol demişti perşembede aşılama olmadı kızlarrrr yine kistim varrrrr henüz dr gitmedim ama dün geceki ağrı ve sağ kasığımdaki yumrudan anlayabiliyorum ne zaman kistim olsa anlıyorum dokununca hissedebiliyorum ne yapacağım sabaha kadar ağladım iş yerindeyim Allahım ne zaman kurtulacağım bu kisten ne yapmam gerekli artık bilmiyorum koçiş uyudu hiç duymadı sabah çıkarken eve not bıraktım olmadı yine diye ::::((((((
canımmm merhaba,inş. hepimizin bebişi gelirrr..seninde dün aşılaman olmuşş hayırlısı olsunnn inş..tutarrr...benim kanamam oldu aynen..ama şimdi baktımm kahverengi geliyorr..saolasın herkes normal olduğunu yazmışş..bende şimdi düşünmüyorumm.2. aşılamam benim öncekinde olmadı böle bişey..aslında görünce kanamayı biraz moralim bozulmuştu...ama şimdi iyiyim. dr. bana 4 mayısta tahlil yap dedi..sana 3 mayıs mı dedilerr ....
canım benm hemen öle ümitsizlik sana yakışmıyo hiç ama.bak bende bugün sol kasığımın ağrısıyla gittim çünki öncede bendede kist vardı ve yine mi var diye korktum drum bana yumyumlarımın çatladığı için ağrının olduğnu söledi istersen bi dr sor canm üzme hemen kendini
ahh canım biraz içime su serptin dr aradım ben, oda hemen panikleme yumurta çatlıyor olabilir siz boş geçmeyin diyor biz zaten aşılamadan sonra gün aşırı birlikte oluyoruz koçişle, işte dr um döllenme bile olabilir üzülürsen böyle olmaz dedi. ah bide onumu içime anlatabilsem sende ağrı nasıl oluyordu idrara çıkarken ağrın oluyormu sende?? yada kasıkda ağrı??CADIARZU
slm kızlar bugun doktora gittim ikinci aşılama için başladım yeniden maratona :) kist oluşmasından korkuyodum ama tertemiz çıktım hatta varolan bi tane çukulata kistim vardı o bilem küçülmüş sizler benden de şanslısınız kendinizi yıpratmayın lütfen şans sizde aşılamada %20 se bende % 8de doktorum bugun dediki her işlemde şansın artıyor dedi sakın sizlerde morallerinzi bozmayın lütfen bu iş birazda moral işi.sizlerin geçmeşinde en azından kanser yok umudunuzu kaybetmeyin lütfen hepimiz yakın zmanda güzel haberler alacağız öpüyorum ve bol şans diliyorum hepimize :) kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?