Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim senin adına inşallah bu sefer tutunacak bebişin dualarım seninleee
saol canım inşallah seninkide tutar napalım hayırlısı vardır elbet bebişimzi gelmesnin vakti ama ben tutmadığında fazla üzülmedim napim şansım var dedim inşallah tutar seninkid eam atutmazsa üzülme şansım var diye olurmu :Saruboceq:

canm inş güzel haberlerini alırız dualarımız sennle allah yardımcın olsun
saol canım inşallah seninde güzel haberini alırız burdan ama send eağrıalrı dert etme bendede oldu hemd egünlerce sanki adet ağrısı gibi yumoşların çatlıydor lekelenme gelirlse ondada panik yapma çatlayanlar dışarı atılıyordur düşünmemeye çalış diycem ama eld edeğil biliyorum .öpüyorum sevgiler

saol canm benim iyiki sizler varsınız yoksa geçmez bu günler:teselli:

kızlar bnm belım cok agrıo asılma oldugumdan berı buaralr daha yogun adetmı olcm yoksa kasıklrıma arada iğne btr gıbı oluorr göğüs uclarım acıo ve beyazlık vr gıbı bıde kararmış böle olan vrmı acil cvppp

canım merhaba listede adımı şimdi gördüm doktorum çatlatma iğnesi kullanmadığı için eğer herhangi bir terslik olmazsa aşılamam bugün veya yarın olucak beklenen adet tarihim 6 mayıs fakat hayırlısıysa umarım gelmez:dance:

sevcan göksel nerdessssiiiin

burdayyyııımmm.
yazdıklarınızı okuyodum.kaydirigubbakcemile3

ya kızlar size bişey dicem.
şu listemiz varya.
ben orda en üst sıradayım.
ama ben aşılama olmadım.20 Nisan benim adet tarihim yani adet olunca iğne vurulmaya başlıycam.
ama adetim 2 gün geçti
bakalım yarın gelcek mi

heeeeey
canım benimmm bu belirtiler iyiye işarettkaydirigubbakcemile5
göğüs ucunda değişmeler var dimi:dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyytinşallah senden güzel haberler alırız tatlımhihoyyythihoyyyt
ben dde hiç belirti yokk:1no2:

inşallah hiç gelmezz aşılamaya gerek kalmazzzŞenizkaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito:dance::teytey::sm_cool:

Ben iğnelere başlamak için adetimi bekliyorum demiştim daha önce ama yanlış anlaşıldı sanırım
20 Nisan aşılama sonucunu beklediğim tarih değil, adetimi dört gözle beklediğim tarih
Nisan'ın sonunda aşılama olurum sanmıştım ama Nisan'a yetişmez herhalde dimi kızlar
Adetin kaçıncı günü aşılama yapılıyo

hıımmm bizde aşılama sonucu olarak anladık ay inş adet olmazsın kendiliğinden oluverir bebiş.normalde 14.gün çatlatma iğnesi veriyo ama bana 15.gün verdi orasıda karışık ama neyse fazla takmamaya çalışıyorum 14.gün iğneden sonra 36 saati dolunca transfer yapılıyo diye biliyorum hayatım sanırım senn mayısa yetişir

canım banada hamilelik belirtisi gibi geldi ama hakkında hayırlısı olur inşallah canım

canımm ya dr a gitmişin ya
bende ağrı var deyip gitsem mi acabaaabenneyaptımki
yumurtalarım çatlamış mı baksa olurmu ki

canm valla sen bilirsin ama ben çok rahatladım acaba kistmi ortaya çıktı die kafayı takıyodum ama şimdi çoooooookkkkkkkkkkkkkkk rahatım bebişimi bekliorum çünki şuan hiç ağrım yok daha çok psikolojik yaniiiii

canım bu ay korundun mu korunmasdıysan kendine dikkat et belki bebiş olabilir tabi adetlerin düzenli ise

slm canım bende yeni başladım ikici aşılama için herhalde senle aynı haftaya denk geleceğiz :) ben bugun serophene hapını aldım dr çatlatma iğnesien gerek yok dedi bana 10 gun sonar gideceğim bakalım bul kivi ve muz ye canım yumoşlar için bol şanslar öpüyorum

slm arkadaşlar birkaç gündür yazmıyorum sadece yazdıklarınızı okuyorum şu ana kadar kimsenin tutmadı galiba bu da moralimi bozuyor doktor aşılamadan sonra test yap dedi bu perşembe 12 gün doluyor ama galiba test yapmayacam adetimi bekleyecem çünkü hiç umudum yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…