Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hoşbulduk canım sağol sen nasılsın kız bende senin gibiyim haa belirti yok ara sıra kasıkta bi ağrı oluyo bazen solda bazen sağda sen testii ne zaman yapıyon

test yapmama 7gün var
ya yok böyle bişey göğüslerimi kontrol ediom habire ama yookkkk
hiçbişey yokkkkkafamçokkarıştı

canım hoşgeldin ama neden böyle düşünüyon sen sıkma canını herkesin tutmadı die seninde tutmayacak seğil yaaa hepsi tesadüf olabilir bu sayfadaki kadınların daha kısmeti yokmuş ama bekleyen birsürü kadın var hamiş olurlar inş onlarda biride sensin unutma belki sen bize umut olursun

canm muz ve kivi demişsin bu ne için bizede faydası olursa bizde yiyelim çünki ilk defa duydum bebeğe faydasını aşılama olanlarada iimidirki acaba

test yapmama 7gün var
ya yok böyle bişey göğüslerimi kontrol ediom habire ama yookkkk
hiçbişey yokkkkkafamçokkarıştı

kız delüüüüüüü bırak onlarla uğraşmayı sonra gögüsler fazla tepki verirler:) bende öyleydim ama artık bakmıyom bellirtiye kimilerinde belirti kendini hemen belli etmiyor bazen 3 ay geçse bile bulantı bile olmayabilirmiş amannnnnn boşver kız bekleyelim

canm muz ve kivi demişsin bu ne için bizede faydası olursa bizde yiyelim çünki ilk defa duydum bebeğe faydasını aşılama olanlarada iimidirki acaba

canım muz ve kivi yumurtaların gelişmesine yardımcı olur hamileliğe değil yani tatlım adetten sonra bol yersen yumurtaların daha ii gelişir

ya özgül cüğüm öyle de bilmiyorum bu kadar olumsuzluklar içinde insan karamsar oluyor ama yine hayırlısı aşağı yukarı aynı günlerde sonuçlarımız belli oluyor inşallah bizle beraber bundan sonra sonuç alacaklarınd hepimizin sonucu pozitif olur allahım duy sesimizi... :lepi:

BU ARADA NURDAN CIĞIM HOŞBULDUK TŞK İYİSİN İNŞALLAH...

haklısınn :roflol::roflol:
sositosositoeşim gülüyo zaten deli diyo bana onunla daha az ilgileniyomuşum-tatlicadiarzu-

canım bu yumurtlama için ve çatlatmayı kolaylaştıryomuş bana iğneye gerek kalmadı denedim çünkü iğne elimde kaldı hatta hasteneye bıraktım ihtiyacı olan birine verin diye

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn
canım umutlu ol olki bebişşin sana tutunsun bırakmasın seni olmasa da yapacak bişey yok yolumuza devam edicez yani lütfen olumlu ol umutlu ol

canım ya Allah mı söyletti ağzından bal damlıyoooo.........
hepimiz kavuşuruz inşallah :dance: 1.5 yıldır çift çizgiyi bekliyorum daha hiç görmek kısmet olmadı:1no2:
bana doktor kaç tane olduğunu bile tam söylemedi ama 18 ve üzeri olan 2 tanesini ben gördüm sağ tarafta, solda da var ama biz onları beklemicez aşılamayı yapıcaz dedi
hepimizin için hayırlısı.........

iyiym canım dA belirti belirti diye delircem galibaa-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

kız sen hala karamsar yorumlar mı yazıyon kızcam ama artık he:mymeka::mymeka:

mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün sabah hasteneden geldim pazargünü aşişkinlikten ve kabızlıktan dolayı hasneye kaldırıldım ve bir gün boyunca dr brni müşade altında tuttu ve iki de serum yedim anlayacağınız bu aşımalama işeminin bende yan etkileri fazla olmuş dr baktı şuanda bile hala çatlamammış fazlalık yumurtalarınız bile var diğerleride zaten çok büyüdüğü için karnına basınç yapmışlar dedi ayrıca birde sağolsunlar bağırsaklarımı boşalttılar şimdi rahatım fakat bir sorunun var aşılamammı yaptırdıım ilk günler ben o aşırı derecede şişolan karnımla hep üstüm açık bi vaziyette hep sağ tarafıkam yatmıştım zor nefes alıyodum ve sonuç dr hastenede sölemedim ama yaklaşık üç gündür sağ akciğerim fazlasıyla ağrıyor nefes alıp verirken ölesine batıyorki koltuk altımdan ta belime kadar hissedebiliyorum...ben ne yapcam şimdi bide hamiş isem buyrun bide burdan yakın yani çocuk sewdasına sağlığımızdan da olucaz galiba..ALLAH SıZLERLE OLSUN......

Evet incemeşe aynı zamanlarda aşılamamız olucak galiba
Kivi ve muzun yumoşlara çok faydası varmış sanrım
Bende bol bol yicem bu aycokacimcoook

hayırlısı canımmm
umutsuzluğa yer yokk
kavuşcaz inşallah bebeklerimize
ben hayal kurmaya başladım bile biliyomusunuz
bebeğimzin odası nası olsun onları düşünüyorm artıkhihoyyyt

canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versinn umarım bu sıkıntıarın sonu güzel olur

kızlar sizlere reppppppppp verdim güle güle kullanın

Evet incemeşe aynı zamanlarda aşılamamız olucak galiba
Kivi ve muzun yumoşlara çok faydası varmış sanrım
Bende bol bol yicem bu aycokacimcoook
ye hayatım inşallah aşılamaya gerek kalamadan bebebişinin haberini alırsın nette yazmıyo yumoşlara faydası ama galiba muz ve kivi vucudun vtaminleirni karşıladığı için dengeyi sağlıyo yumoşlar etkileniyo mantıklı açıklaması bu bence öptüm güzel haber lerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…