Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımm çok geçmiş olsun
inşallah başka hiç bi problemin yoktur
önce sağlık sonra bebekkaydirigubbakcemile5

intten buldum paylaşmak istedim Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir

Verdiğin bilgi için çok sağol.
İnşallah hepimize şifa olur yediklerimiz.

canım çok geçmiş olsun...
benimde aşılamam 3 gün önceydi ve hem kabızım hemde kanım hiç olmadığı kadar acayip şiş benimde çatlamayan yumoşlarım mı var ki?:1no2:

arkadaşlar anlamadığım şey şu biz eğer aşılamada hamile kaldıysak bu çatlamayan yumoşlar nasıl çatlıcak kist olup bebişe zarar vermez mi ki?Çok üzgünüm çoook

kızlar bide doktorum bana aşılamadan sonra kesinlikle çiğ et, şarküteri yeme, saçını boyatma sakın gibi şeyler söyledi size de böyle bişey dedimi doktorunuz

kızlr bnm belımın agrısı artıor ya adet olcak gıbıyım ama gunume 6 gun var bu neyın nesı duramıom bel agrısındann her an adet gelckmış gıbı bı durumdayım öfffffff

iyiym canım dA belirti belirti diye delircem galibaa-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

kız sen hala karamsar yorumlar mı yazıyon kızcam ama artık he:mymeka::mymeka:

:mymeka: EVET KIZ GERÇEKTEN BENİM BU KARAMSARLIĞIM NE OLACAK OOHHH Bİ DE SEN HAYALLERE DE BAŞLAMIŞŞIN NE GÜZEL BARİ BEBEĞİN ODASINI NE RENK YAPACAN NASIL DÜŞÜNÜYORSUN NE TİP BEŞİK ALACAKSIN BU HAYALLERİNİ BİZLE DE PAYLAŞ HOŞ OLUN BİRAZ FARKLI OLUMLU ŞEYLER DÜŞÜNELİM DE KENDİMİZE GELELİM gamyoncuiremsu cokacimcoook kaydirigubbakcemile

kızlr bnm belımın agrısı artıor ya adet olcak gıbıyım ama gunume 6 gun var bu neyın nesı duramıom bel agrısındann her an adet gelckmış gıbı bı durumdayım öfffffff

canım üzüme hemen bak benim bu siteden bi arkadaşım aşılama yaptırdı ve ağrıları felan çokdu adet gibi diyordu sonra hamiş çıktı ve üçüz annesi olucak kısmetse belki ondandır sen:CüvCüv:inde

canım kistin oluşmaz umarım çatlatma iğnesinin etkisi olmuştur sende bende 4 gün sancı oldu ama geçti
kist bişey yapmaz bebişe bizim bi akraba 6 aylıkken kist ameliyatı oldu aldılar datlum

bılmıorum bıtnem akıntı gelıo sankı glcekmiş gıbı oluo belım felakett agrıoo adte ykın zamnlrda böle oluorum bnn

canım kistin oluşmaz umarım çatlatma iğnesinin etkisi olmuştur sende bende 4 gün sancı oldu ama geçti
kist bişey yapmaz bebişe bizim bi akraba 6 aylıkken kist ameliyatı oldu aldılar datlum

sağol canım içimi rahatlattın biraz
bende korkuyorum doktor bana tam yumurta adetini söylemedi ama ben bayağı fazla gördüm tabi hepsi tam olgunlaşmamıştı ama yine umarım onlar sonra başımı ağrıtmaz sağol canım

Kıslarrr ben geldım merhabalar jet hızıyla nısan ayı aŞılamasına bende katıldımmm. Şımdı geÇmıŞınızı okuycam bakalım hamıŞ kalanlar varmı bu ayda

cnm benim valla bende bilmiyorumki yanlız dr dediki eğer hamiş değilsen ve bu kasıklarındaki ağrılarında geçmezse tekrar görüşicez anacım pekte bi açıklama yapmıyorlarki özelliklede çok üst bi rütbede bi dr ise prf, doçent gibi yani benim ki bide asker dr kıdemli albay kendisi valla anlamıyorrum ki nie bizimle oturup bir güzel konumazlarki şu işi baştan sona nasıl olacağaını hangi risk faktörleri içinde olabileceğiizi yada nebilim nasıl beslenmemiz gerektiğini fln ancak sorcanki öle yanıt alabilesin inanırmısınız şuanda asla hamişmiyim değilmiyim düşüncek halim kalmadı kendi sağlığıma düştüm yan etkilerden üstüneüstük şimdi bide öksürük ve sırt ve göğüs ağrısı nefes dahi zor alıyorum karnım şişken hep aynı yöne yattığım için her yerim batmış gibi ciğerlerime bende napcamı şaşırdım valla eşimde zavllı benim kahrımı çekiyor nese valla ALLAH BİZİMLEDİR İNŞ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…