- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.521
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün sabah hasteneden geldim pazargünü aşişkinlikten ve kabızlıktan dolayı hasneye kaldırıldım ve bir gün boyunca dr brni müşade altında tuttu ve iki de serum yedim anlayacağınız bu aşımalama işeminin bende yan etkileri fazla olmuş dr baktı şuanda bile hala çatlamammış fazlalık yumurtalarınız bile var diğerleride zaten çok büyüdüğü için karnına basınç yapmışlar dedi ayrıca birde sağolsunlar bağırsaklarımı boşalttılar şimdi rahatım fakat bir sorunun var aşılamammı yaptırdıım ilk günler ben o aşırı derecede şişolan karnımla hep üstüm açık bi vaziyette hep sağ tarafıkam yatmıştım zor nefes alıyodum ve sonuç dr hastenede sölemedim ama yaklaşık üç gündür sağ akciğerim fazlasıyla ağrıyor nefes alıp verirken ölesine batıyorki koltuk altımdan ta belime kadar hissedebiliyorum...ben ne yapcam şimdi bide hamiş isem buyrun bide burdan yakın yani çocuk sewdasına sağlığımızdan da olucaz galiba..ALLAH SİZLERLE OLSUN......
canım ya çok geçmiş olsun allah şifa versinn umarım bu sıkıntıarın sonu güzel olur
kızlar sizlere reppppppppp verdim güle güle kullanın
o ne canım nasıl kullanılıyo cahilim birazkaydirigubbakcemile3
intten buldum paylaşmak istedim Hamile bayanlar iki kişi için yerken ne yedikleri konusunda çok dikkatli olmalıdırlar.Sağlıklı bir hamilelik ve bebeğin düzenli gelişimi için hamilelikten önce ve sonrasında çok sağlıklı bir beslenme metodu uygulamak çok önemlidir.Bu beslenme vitamin mineral ve lifli yiyecek yönünden zengin olmalıdır.Kivi çok fazla oranda üreme ve doğurganlığı arttırıcı E vitamini içerir. Kivinin 100 gr’ mı günlük tavsiye edilen E vitamini ihtiyacının 1/5 ten fazlasını karşılar. Kivi ayrıca çok zengin ve doğal bir folik asit kaynağıdır.Folik asit DNA yapısında çok önemli bir rol oynaması yüzünden vücudun gelişiminde önemli bir yeri vardır.Hamilelikten önce ve sonrası yeterli folik asit alımı doğumda ortaya çıkabilecek problemlerin ve kalp hastalıkların önlemesinde önemlidir.Kivi sadece beyin fonksiyonlarının düzenli bir şekilde yerine getirilmesini değil aynı zamanda bebeğin akciğerlerinin gelişimini de sağlayan Inisitol içerir
mrb kızlar nasılsınız bakalım ben bugün sabah hasteneden geldim pazargünü aşişkinlikten ve kabızlıktan dolayı hasneye kaldırıldım ve bir gün boyunca dr brni müşade altında tuttu ve iki de serum yedim anlayacağınız bu aşımalama işeminin bende yan etkileri fazla olmuş dr baktı şuanda bile hala çatlamammış fazlalık yumurtalarınız bile var diğerleride zaten çok büyüdüğü için karnına basınç yapmışlar dedi ayrıca birde sağolsunlar bağırsaklarımı boşalttılar şimdi rahatım fakat bir sorunun var aşılamammı yaptırdıım ilk günler ben o aşırı derecede şişolan karnımla hep üstüm açık bi vaziyette hep sağ tarafıkam yatmıştım zor nefes alıyodum ve sonuç dr hastenede sölemedim ama yaklaşık üç gündür sağ akciğerim fazlasıyla ağrıyor nefes alıp verirken ölesine batıyorki koltuk altımdan ta belime kadar hissedebiliyorum...ben ne yapcam şimdi bide hamiş isem buyrun bide burdan yakın yani çocuk sewdasına sağlığımızdan da olucaz galiba..ALLAH SİZLERLE OLSUN......
yasakkelime
canım repi yemeklerden önce ve sonra birer tane atıyon :roflol: delü garıııııııııııı puan işte itibar veriyo neyse sende bana vermişsin sağolasın datlum
bende isterem repcokacimcoook
iyiym canım dA belirti belirti diye delircem galibaa-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı
kız sen hala karamsar yorumlar mı yazıyon kızcam ama artık he:mymeka::mymeka:
kızlr bnm belımın agrısı artıor ya adet olcak gıbıyım ama gunume 6 gun var bu neyın nesı duramıom bel agrısındann her an adet gelckmış gıbı bı durumdayım öfffffff
canım çok geçmiş olsun...
benimde aşılamam 3 gün önceydi ve hem kabızım hemde kanım hiç olmadığı kadar acayip şiş benimde çatlamayan yumoşlarım mı var ki?:1no2:
arkadaşlar anlamadığım şey şu biz eğer aşılamada hamile kaldıysak bu çatlamayan yumoşlar nasıl çatlıcak kist olup bebişe zarar vermez mi ki?Çok üzgünüm çoook
canım kistin oluşmaz umarım çatlatma iğnesinin etkisi olmuştur sende bende 4 gün sancı oldu ama geçti
kist bişey yapmaz bebişe bizim bi akraba 6 aylıkken kist ameliyatı oldu aldılar datlum
canım çok geçmiş olsun...
benimde aşılamam 3 gün önceydi ve hem kabızım hemde kanım hiç olmadığı kadar acayip şiş benimde çatlamayan yumoşlarım mı var ki?:1no2:
arkadaşlar anlamadığım şey şu biz eğer aşılamada hamile kaldıysak bu çatlamayan yumoşlar nasıl çatlıcak kist olup bebişe zarar vermez mi ki?Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?