- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.541
yapıldı benım rahımde perde vardı onun ıcın ocakta amelıyat oldum onun harıcınde bende bı sorun cıkmadı esımde yuvarlak hucre sayısı 4 mılon 4 aydır tedavıyle 3 mılyona dustu bu enfeksıyonla normal gebelık zor dedı 21 yasındayım henuz.dun asılama yapacagız bu ay dedı bakalım ıns hayırlısıyla tutar
kızlar beni listenizden çıkarın çünkü bugün doktora gittim 3. Aşılamadan vazgeçti tüp bebek yaptırmamızı söyledi.inşallah hayırlı haberler alırsınız.
anaaaaaaaaaa sana verdim ben hiç gözzün doymuyo pisboğaz senüüüüüüüüüüüüüü:roflol:
zümrütçüğüm üzüldüm gerçkten hayırlı haberler alırız inşallah yalnız sosyal güvenceniz ne tüp bebeği devlet karşılaması için en az 3 kere aşılama olması gerekmiyor mu...
kızlar beni listenizden çıkarın çünkü bugün doktora gittim 3. aşılamadan vazgeçti tüp bebek yaptırmamızı söyledi.inşallah hayırlı haberler alırsınız.
cnm benim valla bende bilmiyorumki yanlız dr dediki eğer hamiş değilsen ve bu kasıklarındaki ağrılarında geçmezse tekrar görüşicez anacım pekte bi açıklama yapmıyorlarki özelliklede çok üst bi rütbede bi dr ise prf, doçent gibi yani benim ki bide asker dr kıdemli albay kendisi valla anlamıyorrum ki nie bizimle oturup bir güzel konumazlarki şu işi baştan sona nasıl olacağaını hangi risk faktörleri içinde olabileceğiizi yada nebilim nasıl beslenmemiz gerektiğini fln ancak sorcanki öle yanıt alabilesin inanırmısınız şuanda asla hamişmiyim değilmiyim düşüncek halim kalmadı kendi sağlığıma düştüm yan etkilerden üstüneüstük şimdi bide öksürük ve sırt ve göğüs ağrısı nefes dahi zor alıyorum karnım şişken hep aynı yöne yattığım için her yerim batmış gibi ciğerlerime bende napcamı şaşırdım valla eşimde zavllı benim kahrımı çekiyor nese valla ALLAH BİZİMLEDİR İNŞ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar banada bugün aşılama aşılama yapıldı
merhaba arkadaşlar banada bugün aşılama aşılama yapıldı
:Saruboceq:hayırlı olsun canım inşallah hepimizin tutar aşılaması
ağrın ve kanaman var mı benimde 3 gün oldu bugün bile hala kanamam var ama normalmiş
tekrar hayırlı olsun burdan hep birlikte gün sayalım:Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
yaa arkadaşlar içime kurt düştü bianlık gaflete düştüm ve biraz ağır bişi kaldırdım acaip vicdan yaptım şimdi tutmaz felansa kesin onun için oldu derim nolur biraz rahatlatın arkadaşlar rabbim korur inş eğer tuttuysa eşimede söleyemedim napcam ben yaaa ah aptal kafam ahhhhhhhhhhhh
çok sağolun arkadaşlar inşh hepimizin duası kabul ,benim ilk aşılamam dikkat etmem gereken şeyler varmı bilmiyorum tecrübesi olan bilgi verirse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?