Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bendede perde vardı ama çok ünlü bir doktora gittim ameliyat olma dedi.şimdi aşılaya başladık sanırım 1 hafta sonra yapılcak aşılamam

kızlar beni listenizden çıkarın çünkü bugün doktora gittim 3. Aşılamadan vazgeçti tüp bebek yaptırmamızı söyledi.inşallah hayırlı haberler alırsınız.

zümrütçüğüm üzüldüm gerçkten hayırlı haberler alırız inşallah yalnız sosyal güvenceniz ne tüp bebeği devlet karşılaması için en az 3 kere aşılama olması gerekmiyor mu...

Rabbim herzaman bizimledir merak etme ama doktorlar konusunda çok haklısın formda okuyorum arkadaşlara doktor oluşan yumurta sayısını vs söylüyor ben adama sora sora zorla öğreniyorum o da 3 falan dedi yani ama ben daha çok gördüm sanki tedirgin oldum hayırlısı artık hakkımızda
sende havalardan ince giyinmiş ve üşütmüş olabilir misin acaba? yoksa tek tarafa yatmaktan batar mı ki ciğerler...
bide şu kabızlıktan nedir çektiğimiz şu kullandığımız progesteron mu yapıyo acaba
bide bana doktor çiğ et şarküteri kesinlikle yeme dedi bide saçını boyatma o kadar
bilmem artık
kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize sende gecen cumartesi mi olmuştun aşılamayı canım?

:Saruboceq:hayırlı olsun canım inşallah hepimizin tutar aşılaması
ağrın ve kanaman var mı benimde 3 gün oldu bugün bile hala kanamam var ama normalmiş
tekrar hayırlı olsun burdan hep birlikte gün sayalım:Saruboceq:
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

merhabelar arkadaşlar
tedaviye başlayanlar hayırlı olsun hepinize
bende gecıkmelı olarak aşılama olcam bu ay ılk iğneyı olucam bugun
happımızın aşılaması hayırlı olsun

herkese selamlar bayadır yoktum aşılama yaptıran ve tedaviyeye başlayan herkese hayırlı olsun benim 2inci aşılamam nisandaydı ama adetim geciktıği için mayısa kaydı sanırım bugün iğneye başladım hayırlısı olur inşallah

çok sağolun arkadaşlar inşh hepimizin duası kabul ,benim ilk aşılamam dikkat etmem gereken şeyler varmı bilmiyorum tecrübesi olan bilgi verirse sevinirim

amin inş.ağrım yok kanamada çok az leke gibi devam edermi bilmiyorum,ben mayısın 5e kadar gün sayacağım,sen ayın kaçında tes yaptıracaksın

yaa arkadaşlar içime kurt düştü bianlık gaflete düştüm ve biraz ağır bişi kaldırdım acaip vicdan yaptım şimdi tutmaz felansa kesin onun için oldu derim nolur biraz rahatlatın arkadaşlar rabbim korur inş eğer tuttuysa eşimede söleyemedim napcam ben yaaa ah aptal kafam ahhhhhhhhhhhh

canım mrb eğer yaradan rabbim onu sana bağışlamışsa zaten öyle kolay bişeyden de hemen almaz benim komşum hamile ve iki aylık halı silkeliyo ve bişey olmuyor ama dikkat et bugün artık hep uzan bence için rahat etsin en azından umarım varsada bebiş bişey olmaz korkma

çok sağolun arkadaşlar inşh hepimizin duası kabul ,benim ilk aşılamam dikkat etmem gereken şeyler varmı bilmiyorum tecrübesi olan bilgi verirse sevinirim

inşallah tuatr aşılaman canım öncelikle stres yapma sıkıntı yapma ki bebişin sana tutunsun bol bol dinlen yat ağır işler gerekmedikçe yapma sıcak tut knedini üşütme fazlada kafanı takma bence herşey olacağına varır zaten dr size ne zaman birllikte olmanız gerektiğini söylemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…