- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.561
kızlar günaydın ben bitmiş durumdayım, biliyorsunuz benim geçen hafta perşembe aşılamam oldu 4 gün dinlendim dün gece sağ kasığımda ağrıyla uyandım benim kistim olduğu için yani yumurta çatlayamadan kiste dönüştüğü için olmuyordu bebişimiz geçen hafta ptesi dr yumoşun 14 cm salı çatlatma iğnesi ol demişti perşembede aşılama olmadı kızlarrrr yine kistim varrrrr henüz dr gitmedim ama dün geceki ağrı ve sağ kasığımdaki yumrudan anlayabiliyorum ne zaman kistim olsa anlıyorum dokununca hissedebiliyorum ne yapacağım sabaha kadar ağladım iş yerindeyim Allahım ne zaman kurtulacağım bu kisten ne yapmam gerekli artık bilmiyorum koçiş uyudu hiç duymadı sabah çıkarken eve not bıraktım olmadı yine diye ::::((((((
zümrütçüğüm üzüldüm gerçkten hayırlı haberler alırız inşallah yalnız sosyal güvenceniz ne tüp bebeği devlet karşılaması için en az 3 kere aşılama olması gerekmiyor mu...
Tedavin şimdiden hayırlı olsun.
Herşeyde bi hayır vardır.
Belki tüp bebekle hamile kalırsın.İnşallah.:Saruboceq:
inşallah canım eğer hamile kalırsam burdan yazarım.sizleri de takip ediyorum. inşallah hepimizin macerası mutlu sonla biter:CüvCüv:
merhaba arkadaşlar banada bugün aşılama aşılama yapıldı
merhabelar arkadaşlar
tedaviye başlayanlar hayırlı olsun hepinize
bende gecıkmelı olarak aşılama olcam bu ay ılk iğneyı olucam bugun
happımızın aşılaması hayırlı olsun
canım bendede perde vardı ama çok ünlü bir doktora gittim ameliyat olma dedi.şimdi aşılaya başladık sanırım 1 hafta sonra yapılcak aşılamam
ayrederya canım beni yola devam listene al hayatım :) benim umudum ikinci aşılamaya kaldı öpüyorum
test yapmama 7gün var
ya yok böyle bişey göğüslerimi kontrol ediom habire ama yookkkk
hiçbişey yokkkkkafamçokkarıştı
uklacım dr un sana nasıl kıst varken asılama yaptı ben bu ay yaptıramadım kıst yuzunden dr kıst varken bırde bu ılacları verırsek sana kıstın ıyıce buyur dedı amelıyat olman gerekır rahıme baskı yapar dedıo yuzden baslayamadık ıgneleregecen gun de baktırdım kıst gecmıs cok sukur cıvanpercemı ısırggan otu falan kaynat ıc ben onları ıctım cok sukur gecmıs
amin inş.ağrım yok kanamada çok az leke gibi devam edermi bilmiyorum,ben mayısın 5e kadar gün sayacağım,sen ayın kaçında tes yaptıracaksın
inş. canım tüp bebek tedavin hayırlı olsun. haberlerini bekliyoruz... listede kal niye silelim kii....... bbek haberini almadan bu listeden kimseyi silmiyoruz..yerimseniben
yok canım kistim gecen ay vardı önceden de hep kist oluyordu.. bu a kistim gitti sonra aşılama oldum dün gece yine ağrıyla uyandım kistden şüpheleniyorum tekrarladıysa diye:1no2:
aysencim benim şafak 3 mayıs bakalım dayanabilirsem:uhm:
doktor adet olmassan tabi o zamana kadar dedi sanki olmam gerekiyormuş ta:1no2:
bizde kuru havadan nem kapar olduk adam normal bi uyarı yapıyo da insan takıyo iştekafamçokkarıştı
inşallah tüm arkadaşların da bizim de tutar hayırlısıyla kutlarız:Saruboceq:
yok canım kistim gecen ay vardı önceden de hep kist oluyordu.. bu a kistim gitti sonra aşılama oldum dün gece yine ağrıyla uyandım kistden şüpheleniyorum tekrarladıysa diye:1no2:
uklacım çatlatma iğnesi olduğunda da kist oluyo mu ya hiç anlamadım bende de bir sürü yumurta vardı olgunlaşmamış tam bende olmaz diyodum iğne olunca
yandık valla
geçmiş olsun sana da
ama kist olunca bebeğe zarar vermezmiş ya
bende tam bilmiyorum da :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?