Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım adet tarihim 9 mayıs

Canım ben normal deniyorum Mayıs 14 benimde

21/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRLI ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan.....:uhm:
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?
niran77............................?
baharçelik........................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)

Son düzenleme:

canım şimdiden geçmiş olsun. umarım çabuk ve kolay olur ameliyatınız. eşin bir iyi olsun bak sende şaşıracaksın çabucak glecek bebeğiniz.... ama bu arada sen denemelere devam et derim. hiç beklemediğin anda gelir bu veletler...

ilginize ben teşekkür ederim hepinize... listemiz daha düzgün oluyor ve takibi kolay oluyor eee kalabalık bir listemiz var burdan bebiş çıkmazsa ayıp olur hadi kızlar haber bekliyorum renklendirelim şu listeyiii:CüvCüv:

canım ınsallah ya lıstemız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: boyle olcak ıns sadece bıraz sabır :Saruboceq: emegıne saglık canım

canım benım rabbım yardımcın olsun dualrım sızınle ıyıkı varsınız hepınız buraya gırıp sızınle bıseyler paylastıkca moral oluyo yoksa kafayı yıyecegım tez zamanda bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp edecek ıns rabbım hıc canını sıkma herseyde vardır bı hayır neler duyuyoruz goruyoruz hergun gec olsun da guc olmasın allahım bızlere hayırlı omurlu saglıklı evlatlar nasıp etsın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ınsallah ya lıstemız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: boyle olcak ıns sadece bıraz sabır :Saruboceq: emegıne saglık canım

canım sende sağol...burda oyalanıyoruz işte. birbirimize destek olarak geçecek zaman hepimiz aynı yoldayız... amaç belli allah dualarımızı kabul eder inş...

canım benim eşimde oldu ameliyat 1 sene geçti üstünden sonuç değişmedi diyoduk aşılama yapılırken sperm yıkamada yıkama sonrası 4 milyon arttığnı gördük ya ameliyattan yükseldi yada eşimin kullandığı ilaçlardan bilemiyoruz artık eğer değerler aşılamaya uygunsa dene derim ben.hatta ameliyattan önce denemen daha iyi çünki ameliyattan sonra hemen sonuç elde edilmiyo bu şekildede çok zaman kaybetmiş olunuyo.hakkınızda hayırlısı olsun

canım sende sağol...burda oyalanıyoruz işte. birbirimize destek olarak geçecek zaman hepimiz aynı yoldayız... amaç belli allah dualarımızı kabul eder inş...

canım benım ınsallah nelerı feda etmezdım hamıle olmak ıcın senağlamasenağlamasenağlama ama bebısım ınatcı cıktı esımde yaklasık bı haftadır sıgara ucmıyomus belkıde bebegım babasını dusundugu ıcın gecıkıyo kaydirigubbakcemile3 onun sıgarayı brakmasını saglayıp sonra gelcek hihoyyythihoyyyt.kendımı boyle avutuyorum ıste napıyım baska:sm_confused:

canım saol böyle bi liste hazıladığın için

slm canım benim de adet tarihim 25 nisan gibi hayırlısıyla bu sayfadakilerin hepsi mutlu sona ulaşır inşallah

21/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRLI ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan.....:uhm:
manolya..........................25/nisan
piran2105........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
nesemeşe........................?
niran77............................?
baharçelik........................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)

Son düzenleme:
sağolun kızlar güzel dilekler için.ama ameliyat olunmazsa değerler düşebilirmiş hem de kötü hastalığa da yani adını söylemek istemediğim hastalığada çevirebilirmiş ilerlerse allah korusun sadece çocuk değil eşim için istiyorum önce onsuz çocuğu istemem.ameliyattan önce de aşılama yapıp eşimi çocuk çocuk diye yıpratmak istemiyorum.ameliyat olup tabi bikaç doktor dehe gerekli görürse 2010 a kadar bekleyip düzelme olup gebelik olmazsa 2010 mayısta tüp.düşünüyorum.zaten ameliyat aşılama ve tüp.başarı şansını arttırıyomuş.ve nette eğer ameliyat öncesi değerler 10-20 mil.arasındaysa başarı şansı daha yüksek olur diyo bizim de 21 mil.arayı uzatırsak değerler daha da düşer şans azalır die korkuyorum...ddualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden

canım benimm çok geçmiş olsun ..hayırlısı inş... aslında ben bazen şu dr. kızıyorum...hep önce bayanları araştırıyorlarr..bayanda bişey yoksa hemen erkek...anlamıyorumm..benim eşimede dr. biri varikosel olabilir dedi..işte ultrasyon falan derken başka dr. git dedim..sonra diğer dr. hayır yok sağlıklısın dedi..karışık işler yaaa..siz yinede birkaç dr. gidin olur muu..valla bu işler şansa bırakılmazz..belki ilaçla da tedavi olunabilirr...ççoookkkkkkkkkk geçmiş olsunn...arkadaşım yaaa..kendine iyi bak..

canım önce bizler varız... eşlerimiz ve biz.. bana eşim hep böyle diyor.. önce biz.. bu benceillik değil. olursa olur olmazsa olmaz.. allah üyük illaki bizi mutlu edecek bir bebiş verecek biz sabrsız anneleriz.. aslında listenin başında sabırlı anne adayları yazıyoruz ama böyle olmadığını bizde biliyoruz.. en aşılamayı şu an düünme ben kendiniz deneyin diye söylemiştim.. çalışmalara devam.. önce senin ve eşinin sağlığı tabiki ama olmayacak birşey yok.. belki tüp bebeğe bile gerek kalmaz.. allahım büyük.. dualarımızı boşa çıkarmayacak.. allah yardımcınız olsun...

herkese merhaba...
Uzun süredir giremedim sayfalar ne kadar çoğalmış...Ama okumadan geçemezdim..

Testleri negatif çıkan arkadaşlarım sakın üzülmeyin.Denemeye devam yılmayın.Zaten yılmıyoruz yola devam herşey bebeklerimiz için.Allah hepimizin yüzünü güldürsün..Allan önce bize ve eşimize bol bol sağlık versin ki bizde sağlıklı bebişler yapabilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…