- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.601
kızlar sizden ricam listede adının yanında ? Işareti olanlar olası adet tarihlerinin yazsınlar listeyi düzenlemek istiyorum.. Bazı arkadaşlar başka sayfada listeye geçmişler haberde vermediler bende burda herkesi takip ederek listeyi düzenlemeye çalışıyorum. Lütfen yazmayanlar ve başka listelere dahil olanlar bildirsinler listeyi düzenliyorum... Yeni eklenenleri adet tarihlerinin kimseyi atlamamak kaçırmamak için onca çaba gösteriyorum herşeyi birbir okuyorum sizde bana yardımcı olun.. Lsteden takip etmemizde kolay oluyor ... Sonucu bildirmeyen ark.bile var.....
kızlar sizden ricam listede adının yanında ? işareti olanlar olası adet tarihlerinin yazsınlar listeyi düzenlemek istiyorum.. bazı arkadaşlar başka sayfada listeye geçmişler haberde vermediler bende burda herkesi takip ederek listeyi düzenlemeye çalışıyorum. lütfen yazmayanlar ve başka listelere dahil olanlar bildirsinler listeyi düzenliyorum... yeni eklenenleri adet tarihlerinin kimseyi atlamamak kaçırmamak için onca çaba gösteriyorum herşeyi birbir okuyorum sizde bana yardımcı olun.. lsteden takip etmemizde kolay oluyor ... sonucu bildirmeyen ark.bile var.....
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
ilginize ben teşekkür ederim hepinize... listemiz daha düzgün oluyor ve takibi kolay oluyor eee kalabalık bir listemiz var burdan bebiş çıkmazsa ayıp olur hadi kızlar haber bekliyorum renklendirelim şu listeyiii:CüvCüv:
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
canım ınsallah ya lıstemız:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: boyle olcak ıns sadece bıraz sabır :Saruboceq: emegıne saglık canım
canım sende sağol...burda oyalanıyoruz işte. birbirimize destek olarak geçecek zaman hepimiz aynı yoldayız... amaç belli allah dualarımızı kabul eder inş...
21/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRLI ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
Eylül_güneşi...................13/nisan...........
denmur............................22/nisan
dr.deniz77........................23/nisan
manolya..........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
sakinlink..........................29/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ilkkad..................................?
nayla..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
piran..................................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
aslımuratelkoca.................?
cakıltaşı...........................?
nesemeşe........................?
duygu2008.......................?
niran77............................?
baharçelik........................?
ozlem82do......................?
incemeşe........................15 Mayıs
ayşen43..........................?
amor_amor......................?
en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
cingis.pembesi(yola devam)
sevcan35........(yola devam)
kızlar sizden ricam listede adının yanında ? işareti olanlar olası adet tarihlerinin yazsınlar listeyi düzenlemek istiyorum.. bazı arkadaşlar başka sayfada listeye geçmişler haberde vermediler bende burda herkesi takip ederek listeyi düzenlemeye çalışıyorum. lütfen yazmayanlar ve başka listelere dahil olanlar bildirsinler listeyi düzenliyorum... yeni eklenenleri adet tarihlerinin kimseyi atlamamak kaçırmamak için onca çaba gösteriyorum herşeyi birbir okuyorum sizde bana yardımcı olun.. lsteden takip etmemizde kolay oluyor ... sonucu bildirmeyen ark.bile var.....
canım saol böyle bi liste hazıladığın için
sağolun kızlar güzel dilekler için.ama ameliyat olunmazsa değerler düşebilirmiş hem de kötü hastalığa da yani adını söylemek istemediğim hastalığada çevirebilirmiş ilerlerse allah korusun sadece çocuk değil eşim için istiyorum önce onsuz çocuğu istemem.ameliyattan önce de aşılama yapıp eşimi çocuk çocuk diye yıpratmak istemiyorum.ameliyat olup tabi bikaç doktor dehe gerekli görürse 2010 a kadar bekleyip düzelme olup gebelik olmazsa 2010 mayısta tüp.düşünüyorum.zaten ameliyat aşılama ve tüp.başarı şansını arttırıyomuş.ve nette eğer ameliyat öncesi değerler 10-20 mil.arasındaysa başarı şansı daha yüksek olur diyo bizim de 21 mil.arayı uzatırsak değerler daha da düşer şans azalır die korkuyorum...ddualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
sağolun kızlar güzel dilekler için.ama ameliyat olunmazsa değerler düşebilirmiş hem de kötü hastalığa da yani adını söylemek istemediğim hastalığada çevirebilirmiş ilerlerse allah korusun sadece çocuk değil eşim için istiyorum önce onsuz çocuğu istemem.ameliyattan önce de aşılama yapıp eşimi çocuk çocuk diye yıpratmak istemiyorum.ameliyat olup tabi bikaç doktor dehe gerekli görürse 2010 a kadar bekleyip düzelme olup gebelik olmazsa 2010 mayısta tüp.düşünüyorum.zaten ameliyat aşılama ve tüp.başarı şansını arttırıyomuş.ve nette eğer ameliyat öncesi değerler 10-20 mil.arasındaysa başarı şansı daha yüksek olur diyo bizim de 21 mil.arayı uzatırsak değerler daha da düşer şans azalır die korkuyorum...ddualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?