- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.581
verdim canım dün ilçalarımı aldım başladım bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur hepimizin duları kabul olsun canımikinci aşılama için start vermedinizmii.....
canım benıkı cok barız bı sekılde bellıydı dr olman gereklı dedı bebegın rahıme tutunmasını engellıyomus ve %90 bu sekılde hamıle kalırsan dusukle sonuclanır dedı ayrıca baskı yaptıgı ıcın bebısın sakat olma ıhtımaı var bu sekılde dedı allah korusun canım bence bı dr a daha gorun
merhaba arkadaşlar,
ben dayanamadım ve test yaptım..maalesef sonuç negatif((((((
çok ağladım,başım ağrıyor.iş yerinde günü nasıl geçiricem bilmiyorum((((
tedaviye ara mı versem hatta bu sevdadan vaz mı geçsem diye düşünüyorum,bakalım....
inşallah diğer bekleyenler pozitif sonuç alırlar..beni listeden silebilirsiniz......
ya canım erken davranmışsındır belki hem önümüzdeki ay denersin nolacak sanki yok öyle hemen pes etmek ben oynamıyorum gidiyorum demek yok hayatım sonuna kadar şansımızı deneyeceğiz.ilerde olmazsada napalım ben elimden geleni yaptım demek için her ay deneyeceğiz bebişlerimiz umutla bekliyceğiz hayatım benimkide tutmadı bak napalım hadi üzme kendini :teselli:
verdim canım dün ilçalarımı aldım başladım bakalım inşallah bundan sonrası iyi olur hepimizin duları kabul olsun canım
merhaba arkadaşlar,
tedaviye ara mı versem hatta bu sevdadan vaz mı geçsem diye düşünüyorum,bakalım....
inşallah diğer bekleyenler pozitif sonuç alırlar..beni listeden silebilirsiniz......
merhaba arkadaşlar,
üzülme canım.ne zamn nasıpse o zamn olcak.bende 1 senedir ugrasıyorum hala bebişin geldıgı yok.gecen ay ilk aşılamamı yaptırdım ve negatif sonucu aldıgımda bende senın gıbı vazgectım ugrasmıycam artık.istemıyorum.bir müddet ara vercem hep dedım.ama olmuyor.persembe gunu tekrardan doktora gıtcem ve yıne tedavıye baslıycam.tek fark doktorummu degıstırmem.inşallah sende bende herkes tüm anne olmak isteyenler en kısa zamnda mutlu haberı alırız canım.sakın moralını bozma.Allah'ım elbet sesımızı duyuyordur...
canım bir doktor bana ameliyat ol dedi 2 doktora daha gittim ve olmaz dedi. çünkü ameliyat rahimde yapışıklıklara yol açabilirmiş. gittiğim doktor çok ii bir doktordu . gatada paşa kendisi. ve bir tüp bebek doktoruna daha gittim tavsiyeyle olma dedi. sadece düşüğe neden oluyomuş ama denemeden bilemezsin belkide olmaz dedi.
Rabbim herzaman bizimledir merak etme ama doktorlar konusunda çok haklısın formda okuyorum arkadaşlara doktor oluşan yumurta sayısını vs söylüyor ben adama sora sora zorla öğreniyorum o da 3 falan dedi yani ama ben daha çok gördüm sanki tedirgin oldum hayırlısı artık hakkımızda
sende havalardan ince giyinmiş ve üşütmüş olabilir misin acaba? yoksa tek tarafa yatmaktan batar mı ki ciğerler...
bide şu kabızlıktan nedir çektiğimiz şu kullandığımız progesteron mu yapıyo acaba
bide bana doktor çiğ et şarküteri kesinlikle yeme dedi bide saçını boyatma o kadar
bilmem artık
kavuşuruz inşallah hepimiz bebişlerimize sende gecen cumartesi mi olmuştun aşılamayı canım?
merhaba arkadaşlar,
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?