- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.641
öncelikle herkeze selamlar...
canım beni delisteye ekler misin ben de yeni üyeyim ilk aşılamamı geçen cumartesi oldum
3 mayıs beklenen adet tarihim
herkeze bol şanslar arkadaşlar :Saruboceq:
şimdiden teşekkürler....
kızlar sizden ricam listede adının yanında ? işareti olanlar olası adet tarihlerinin yazsınlar listeyi düzenlemek istiyorum.. bazı arkadaşlar başka sayfada listeye geçmişler haberde vermediler bende burda herkesi takip ederek listeyi düzenlemeye çalışıyorum. lütfen yazmayanlar ve başka listelere dahil olanlar bildirsinler listeyi düzenliyorum... yeni eklenenleri adet tarihlerinin kimseyi atlamamak kaçırmamak için onca çaba gösteriyorum herşeyi birbir okuyorum sizde bana yardımcı olun.. lsteden takip etmemizde kolay oluyor ... sonucu bildirmeyen ark.bile var.....
Kızlar yarın 4 gibi ilk aşılamam olacak. Ne olur dualarınızı bekliyorum...
kızlarr benim 4 mayıs listeye ekleyebilirsiniz...bişey sorucam aşılamadan hemen sonra gögüsleri ağıran varmıı bide ne gibi değişiklikler var sizdee...karnınızda gerginlik varmıı...
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar yarın 4 gibi ilk aşılamam olacak. Ne olur dualarınızı bekliyorum...
canım adet tarihim 18 mayıs dün ilaca başladım aşılamamda büyük ihtimalle mayıs başında listedeki herkes :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:böyle olsun inşallah
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar malesef sonuc negatıfff olmadııı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?