- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.621
sağolun kızlar güzel dilekler için.ama ameliyat olunmazsa değerler düşebilirmiş hem de kötü hastalığa da yani adını söylemek istemediğim hastalığada çevirebilirmiş ilerlerse allah korusun sadece çocuk değil eşim için istiyorum önce onsuz çocuğu istemem.ameliyattan önce de aşılama yapıp eşimi çocuk çocuk diye yıpratmak istemiyorum.ameliyat olup tabi bikaç doktor dehe gerekli görürse 2010 a kadar bekleyip düzelme olup gebelik olmazsa 2010 mayısta tüp.düşünüyorum.zaten ameliyat aşılama ve tüp.başarı şansını arttırıyomuş.ve nette eğer ameliyat öncesi değerler 10-20 mil.arasındaysa başarı şansı daha yüksek olur diyo bizim de 21 mil.arayı uzatırsak değerler daha da düşer şans azalır die korkuyorum...ddualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden
hayırlı olsunn tatlımm inşallah bebişin tutunurr.amin..Kızlar yarın 4 gibi ilk aşılamam olacak. Ne olur dualarınızı bekliyorum...
hayırlı olsunn tatlımm inşallah bebişin tutunurr.amin..
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
maviumutolsun moralini bozma.Ameliyat sonucunda kötü sonuç alan duymadım.Kimi kısa zamanda kimi de geçde olsa bebeklerine kavuştular.
Ben 5 senelik evliyim ve 2,5 senedir bebek istiyoruz.Benim eşimde de varikosel çıktı.Hemde bu 2.5 senenin 1 yılı geçmişken.Ameliyat olduktan sonra değerleri ciddi şekilde yükseldi.Dr.lar 3 ay yada 1 yıl beklememizi söylediler.1 yıl geçti.Bu sefer benim hormonlarımda sorun çıktı.Hormon tedavisini de bekledik.Kısacası bekledik bekledik bekledik hep bekledik.Ne yapalım geç olsun güç olmasın.Zaman bi şekilde geçiyor, geçerken zor geliyor ama geçtikten sonra da nasıl geçirdim o günleri diyorsun kendi kendine.Allah hepimize bu sınavda dayanma gücü ve bol bol sabır versin.
canım aşılaman hayırlı olsun umarım bebişin gelir sana
kızlar sizden ricam listede adının yanında ? işareti olanlar olası adet tarihlerinin yazsınlar listeyi düzenlemek istiyorum.. bazı arkadaşlar başka sayfada listeye geçmişler haberde vermediler bende burda herkesi takip ederek listeyi düzenlemeye çalışıyorum. lütfen yazmayanlar ve başka listelere dahil olanlar bildirsinler listeyi düzenliyorum... yeni eklenenleri adet tarihlerinin kimseyi atlamamak kaçırmamak için onca çaba gösteriyorum herşeyi birbir okuyorum sizde bana yardımcı olun.. lsteden takip etmemizde kolay oluyor ... sonucu bildirmeyen ark.bile var.....
merhaba arkadaşlar,
ben dayanamadım ve test yaptım..maalesef sonuç negatif((((((
çok ağladım,başım ağrıyor.iş yerinde günü nasıl geçiricem bilmiyorum((((
tedaviye ara mı versem hatta bu sevdadan vaz mı geçsem diye düşünüyorum,bakalım....
inşallah diğer bekleyenler pozitif sonuç alırlar..beni listeden silebilirsiniz......
cnm benim sölediklerinde çok haklısın ben geçen pazaretsi oldum aşılmamı inanaırmısın artık çocuk fln istemez oldum varmı yokmu onu bile düşünemiyorum gece bile ağrılarımdan sabaha karşı uyudum nefes darlığı çekiyorum sol kasığım sanki yerinden fırlayacakcasına ağrıdı allahım dedim beni kurtar eşim de yanımda elinden bişiy gelmiyo diye nasılda ağladı sorma bide kabızlık affedersin ama biraz önce bile büyük tuvaletim geldi çok az yapabildim fakat sanki tüm bağırsaklarımı koparıp aldılar içimden yandım yakıldım anlayacağın napcamı şaşırmış vaziyetteyim hı ewet şu konuda da haklı olabilirsin aşılamanın ilk üç günü salak gibi nasılda karnım da davul gibi şiş vaziyette çıpla bi şekilde yattım salonda üstüm hep açıktı bide hep sağ tarafa yatınca olan oldu sanırsam zaten çok üşüdüğümü biliyorum o yüzden de dr söleyemedim neden bakmadın dicek die kendine şimdi ise sonucumu almayı bekliyorum eğer negatifse ki artık umrumda bile değil ne olduğu hemen dr gidip ilaçlarımı kullanmaya başlayacağım pozitifsede artık kendi dr görüşeceğim bu ağrılardan ne zaman kurtulacağımı bakalım neler olacak ama cnm şundan eminimki GÜZEL ALLAH IM BİZLERİ SINIYOR OLABİLİR AMA ZATEN BEN EN BAŞINDAN BERİ ONA SIĞINDIM ALLAH BİZLERİ KORUSUN VE GÖZETSİN.......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?