Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maviumutolsun moralini bozma.Ameliyat sonucunda kötü sonuç alan duymadım.Kimi kısa zamanda kimi de geçde olsa bebeklerine kavuştular.
Ben 5 senelik evliyim ve 2,5 senedir bebek istiyoruz.Benim eşimde de varikosel çıktı.Hemde bu 2.5 senenin 1 yılı geçmişken.Ameliyat olduktan sonra değerleri ciddi şekilde yükseldi.Dr.lar 3 ay yada 1 yıl beklememizi söylediler.1 yıl geçti.Bu sefer benim hormonlarımda sorun çıktı.Hormon tedavisini de bekledik.Kısacası bekledik bekledik bekledik hep bekledik.Ne yapalım geç olsun güç olmasın.Zaman bi şekilde geçiyor, geçerken zor geliyor ama geçtikten sonra da nasıl geçirdim o günleri diyorsun kendi kendine.Allah hepimize bu sınavda dayanma gücü ve bol bol sabır versin.

Aşılamaları gerşekleşen arkadaşlar transferleriniz hayırlı olsun.Hamiş haberlerinizi alırız inşallah.Transferleriniz size bebişlerinizi getirsin inşallah..

Benim aşılamam 11 nisanda yapıldı.test tarihim 26 nisan.ama pazara denk geliyor.Dr.ma c.tesi yaptırsam olur mu dedim erken olur dedi.Eğer pazar dayanabilirsem p.tesi yaptıracağım.Kızlar kendimi hep olumsuza hazırlıyorum.Fazla bir yıkım yaşamamak için.Fazla kafama takmamaya çalışıyorum.Kendime çok fazla dikkat ediyorum.Bana aşılamadan sonra yatak istirahatine gerek yok dediler ama ben sürekli olmasada yatıyorum.Rahmimde şekil bozukluğu olduğu için kendimi riske atmak istemiyorum.Dr.aşılamadan sonra progestan tablet verdi.günde 3 defa hazneden kullanıyorum.düşüğü engelliyormuş.Kasıklarım aşılamadan beri ağrıyor adet sancısı gibi.göğüslerim kopacak gibi ağrıyor.Aslında bu göğüs ağrıları beni korkutuyor prolaktinim yine yükselmiş olabilir diye.ılaçtan sonra akıntım olabiliyor.Mide yanmalarım 5 gündür inanılmaz fazla gece uykumdan ediyor beni.ışte bunlarla karşı karşıyayım.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah karşılığını alırız.alamasakta yola devam 2.aşılama bizi bekliyor ne yapalım.Allah hepimize hakkımızda hayırlısını versin.

tabiki önce eşlerimizin ve bizim sağlığmız çok önemli canım.ameliyatı er yada geç olcak zaten ben beklemek istemezsen ameliyat önce bi aşılama dene demek istemiştim ama en iyisini siz bilirsiniz tabi Alllah yardımcın olsun

kızlarr benim 4 mayıs listeye ekleyebilirsiniz...bişey sorucam aşılamadan hemen sonra gögüsleri ağıran varmıı bide ne gibi değişiklikler var sizdee...karnınızda gerginlik varmıı...

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım seni üzmek istemem ama çatlatma iğnesi yaptırdın mı? Onun prospektüsünde 10 güne kadar testlerde pozitif sonuca sebep olabilir diyor. İnşallah hamişsindir ama..

kızlar benim aşılamamım üzerinden 8 gün geçti yani bugün tam 8 gün oldu ve dayanadım idrara testi yaptım sonuç negatif acaba sizlerden de böle erken yapıpta kesin ve net sonuç alan varmı?....off dayanamadım ya......

canım benım moralını bozmak gıbı olmasın ama ılk 5 dk ıcındekı sonuclar dogru benımde gecen yıl adetım gecıkmıstı test yaptım bende de 2 cızgı cıktı ama malesef bebısım yoktusenağlamasenağlama tatlım ıns hamılesındır de bızlere de umut olursun :CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

canım sağol bikaç doktora daha görünücez eğer hepsi ameliyat derse olucaz.inşallah değerler yükselir.sizin ameliyat öncesi ve sonrası değerleri yazarmısın bi fikir olsun bizim 1cc de 21 mil.ileri hareket %15,yavaş hareket %5 yerinde harekette %3 morfoloji de %5 artar mı ki yaaaa.valla çok karıştım ağlayamadım boğazımda düğümlü duruyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun...........

EY ALLAHIM! BıZLERı YALNIZ BASIMIZA BIRAKMA CÜNKÜ SEN VARıSLERıN EN HAYIRLISISIN EY ALLAHIM! BIZE SENıN KATINDA LÜTUF VE KEREMıNLE TERTEMıZ ÇOCUKLAR ıHSAN EYLE MUHAKKAK SEN DUALARI ıŞıTENSıN.AMıN :Saruboceq::Saruboceq:

öncelikle herkeze selamlar...
canım beni delisteye ekler misin ben de yeni üyeyim ilk aşılamamı geçen cumartesi oldum
3 mayıs beklenen adet tarihim
herkeze bol şanslar arkadaşlar :Saruboceq:
şimdiden teşekkürler....

canım sonucun negatif olmasına çok üzüldüm her ay insanın umudu nasıl da kırılıyor birbirimizi ancak biz anlayabiliyoruz
ben de 1,5 yıldır uğraşıyorum arkadaşlarım takma diyo ama işte yaşayan bilir

senin sonuç için erkendir belki daha adet olmadıysan umudunu kaybetme bence
biliyosun idrar testleri yanlış sonuç verebiliyor kan testi yaptır istersen
pes etme sakın :1no2:

canım inşallah bebeğin gelmiştir de bu çektiğin sıkıntıya değer ozaman tüm ağrıların geçer bak:ecrin_bebek:

canım arkadaşlar da yazmışlar ama bende dayanamadım yazım dedimsüprizzzzz
bence de sakın moralini bozma en azından çok şükür eşinin de senin de bebek yapabilmek için b sorununuz yok ne yapalım işte ilaçlarla bi takım işlemlerle kolaylaştırmaya çalışıyoruz hepimizyerimseniben

aşılamadan da sakın korkma biraz canın yansa da geçici bişey nasılsa hiç moralini bozma doktorun öneriyorsa şansını dene derim en azından beklemekten iyidir:tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…