Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya arkadaşlar benim nie hiç belirtim yok yaaaaaaaaa.sadece göğüslerim acıyo ve uçları karardı başka tık yok maşallah herkes syıveriyo
:1no2:

cnm benim belirtilerimiz olsa ne olcakki yinede sonuç negatif oluyo işte baksana sanırsam nisan ayında hiçbirimizden bi ses çıkmayacak gibi merak etme benim bu belirtilerimde hormon yüklendiği için oluyo göğüslerimin ucu daha aşılama yapılmadan ağrımaya başlamıştı ayrıcada göğüslerimizin ucları hemen karamaz ki çok kişiye sordum gebeliğin son aylarında başlarmış karartı onun acıması ve ağrıması yeterli ama dediğim gibi bu belirtilerin hepsi adet olmadan önceki belirtilerle aynı olduğu için kimse ümitlenmesin bence birde şu var valla er yada geç fark etmiyo adetinden 2 gün bile geçse eğer hamileysen çıkıyo valla idrar testinde bizde kendi kendimize ya erken yaptıysam ya idrar testi yanıltıyosa die teselli verip kendimizi kandırmaktan başka bişiy yapmıyoruz kaçtane öle gebe kalan tanıyorum aç tok erken yada geç farketmeden yaptılar hemende çıktı pozitif olan sonuçları dünde ben yaptım aşılamamım 8.günüydü akşam yaptım tek çizgi yok işte şimdi bide cuma günü kan testi yaptırıcam sırf dr inansın die yoksa onuda yaptırmam nese bakalım ALLAH bizimledir inş....:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar malesef sonuc negatıfff olmadııı...

üzülme arkadaşım bende baktım dün benimkide 8.günüydü dün tek çizgi çıktı yani benim kide negatif yanlız değilsin amannnnn ya boşver allah ne demiş o olur cuma günüde kan tahlili yaptırıcam sırf dr inansın die benim dr idrar testi istemiyo onun için yani takma kafaya bende takmamaya çalışıcam kesin olan negatif sonucunu kan tahlilinden sona alayım bende listeden sildiricem adımı belki başka bi ayda yeni umutlarla karşılaşırız....:Saruboceq:

canım benim sen idrar testini çook erken yapmışsın gerçekten çünki normal idrar testinin erken doğru sonucu vermesini bekleme bencede bi kan testi yaptır.benim adete bağlı belirtilerim yok sadece göğüslerim çok acıyo oda normalde adet olmama 2 gün kala felan ağrırdı ama bu garip bi ağrı sanki taa kökünden ağrıyo gibi önceden sadece hassaslaşırdı ama bunları ümitli olduğum için sölemiorum çünki bende adet olurum die bekliorum sadece nie böle olduğnu merak ettim belkide dediğin gibi kendimizi kandırıyoruz ama sen bi kan testi yaptır bence çünki gerçekten çok erken yapmışın normalde adetiniz 2 -3 gün geçince doğru yu gösterir dio eczacılar içini ferah tut allaha sığın canım yapacak başka hiç bişeyim yok

neden böyle peşin hükümlü oluyorsunuz anlamıyorum.. bizde mi gün yaklaştıkça böyle olacağız... daha zamanın var.. moral bozmak yok. allah büyük hiç belli olmaz..

ben aşılama olduğum gün doktora sordum idararda 14.gün flan belli olur kanda 12,gün belli olur demişti. siz neden acele ediyorsunuz. böyle erkenden test yapmayın zaten çizgi çıksa bile ilacın etkisinden yanlış ta çıkabiliyormuş.. yapmayın arkadaşlar...

22/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRLI ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
piran2105........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan .........:uhm:
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
nesemeşe........................?
niran77............................?
baharçelik........................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)

Son düzenleme:

canım sağol tavsiyelerin için.kafam karıştı benim de doktor %60 %70 şansla düzelir demiş.bi de devlet hastanesine gidicek bakalım o ne dicek en son da ankaraya gidicez üniv.hastanesine eğer hepsi ol derse olucak.%60 hiç te az değil aşılamada şans daha düşük ve sitede değerleri artıp doğal yolla hamile kalan da var.tabi bi değişme olmayan da var malesef.1 doktorla karar vermicez ama hepsi ameliyat derse oluruz.ne düşüneceğimi şaşırdım eşime değerlerin düzelmesi için değil sağlık için ol düzelmezse tüp bebekte daha şanslı oluyomuş diorum.öyle okudum netten.zaten ameliyat olmasa da hemen tüp yaptıramayız 2010 da 3 yıl dolucak evleneli o zaman devlet karşılıyomuş.aşılama da çok yıprattı beni denemek istemiyorum bilmiyorum yine de belki ameliyattan önce bi aşılama denerim ama eşim aşıyı boşver ameliyat olalım dio.belki adet olunca giderim yine ama aşı tutsada tutmasa da ameliyat gerekliyse olur ameliyat...........

katılıyorum sana canım nie böle yapıyolar anlamıyorum dediğin gibi bizdemi bile olcaz yoksa benim 8.günüm daha merak etmiyodum günüm var die ama arkadaşlar böle yapınca bende korktum açıkçası arkadaşlar nolur hemen karamsar olmayın.tutmadıysa bile zamanından önce öğrenmeyin bırakın tadını çıkartın bence stresle vakit geçireceğinize eşinizle evcilik oynayın konuşun olan veya olmayan bebeğinizle lüüüüüüüüüütttfeeeeeennnnnn bakın bizide üzüyosunuz ama:çok üzgünüm:

valla bende üzülüyorum. niye böyle yaptılar erken erken... doktorlar hepimize ayrı söyledi erken test yanlış sonuç verir sizi aldatır diye... kırmızılar gelene kadar beklemek gerek aynı belirtiler hamile kaldığında da olabiliyormuş herkesin farklı belirtileri var...

çok doğru canım ben ilk günlerimde çok takılıyodum bu belirti işine ama baktımki herkes bişey dio herkeste farklı bende bıraktım takılmayı olursa zaten görürüm die haaaaaaaaa bu arada denmurda ses çıkmadımı yaaaa naptıki bu kız bugün sonuç günü hadi denmurrrrrrrrr aç yolumuzzu umutlandı bizi denmur yerimseniben

merhaba arkadşlar bende aşılama yapanlar kervanından geldım a.s ve bugün 8.günüm haftaya perşmbe kan testi yaptırcam inşlh herkes haayırllı haberlerle gelır bence istemk basarmanın yarısıdır.. ama kendınızi her ıkısınede hazırlyın

haklısın galiba cnm arkadaşım nie acele ettik bilmiyorum hatta dr demiştiki ben seden 10 gün sona kantahlili istiyorum idrarda daha geç çıktığı için, ben değil 10.günü beklemeyi 8.günde yaptım offff nebilim ya inş sizler haklısınızdırda ben yanılıyo olurum ALLAH bizimle olsun.....:Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar bu arada gÖĞÜslerınde damarları Çok belırgınleŞen oldumu benım en belırgın belırtım bu.......bıde ŞıŞler oldukÇa.....

offffffffffffffffffffffffff kızlar ya ağlamak haykırmak yakarmak istiyorum neden neden neden die ama sona da şöle bi yanlış yaptığımı anlıyorum CENAB-I ALLAH'IMIM TAKTıRı BEN ZATEN HEP ONA SIĞINMIŞTIM die zaten hemen aklıma geliyo güzel ALLAH'IM SENDE OLMASAN............................................

caım benim bi dur sakin ol aklına kötü şeyler getirme nasıl rabbim isteediğimizi verince neden verdin demiyosak vermeyincede neden vermedin demeye hakkımız yok zaten içini ferh tut az sabret sonu güzel olur inş

merhaba,

beni listeden silebilirsin canım...

maalesef dün adet oldum,yarın doktora gidicem.....

nisan ayında hiç hamile kalan yok galiba ne garip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…