- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.661
kızlar malesef sonuc negatıfff olmadııı...
duygu senin tarihin 4 mayıs değilmiydi. bunu söylemen için biraz erken değil mi ?
ya arkadaşlar benim nie hiç belirtim yok yaaaaaaaaa.sadece göğüslerim acıyo ve uçları karardı başka tık yok maşallah herkes syıveriyo
:1no2:
cnm benim belirtilerimiz olsa ne olcakki yinede sonuç negatif oluyo işte baksana sanırsam nisan ayında hiçbirimizden bi ses çıkmayacak gibi merak etme benim bu belirtilerimde hormon yüklendiği için oluyo göğüslerimin ucu daha aşılama yapılmadan ağrımaya başlamıştı ayrıcada göğüslerimizin ucları hemen karamaz ki çok kişiye sordum gebeliğin son aylarında başlarmış karartı onun acıması ve ağrıması yeterli ama dediğim gibi bu belirtilerin hepsi adet olmadan önceki belirtilerle aynı olduğu için kimse ümitlenmesin bence birde şu var valla er yada geç fark etmiyo adetinden 2 gün bile geçse eğer hamileysen çıkıyo valla idrar testinde bizde kendi kendimize ya erken yaptıysam ya idrar testi yanıltıyosa die teselli verip kendimizi kandırmaktan başka bişiy yapmıyoruz kaçtane öle gebe kalan tanıyorum aç tok erken yada geç farketmeden yaptılar hemende çıktı pozitif olan sonuçları dünde ben yaptım aşılamamım 8.günüydü akşam yaptım tek çizgi yok işte şimdi bide cuma günü kan testi yaptırıcam sırf dr inansın die yoksa onuda yaptırmam nese bakalım ALLAH bizimledir inş....:Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrr benim umutlarımm bitti yaa..her ay oldugu gibi adet öncesi başağrılarım başladıı ve sonu maleseff hep kırmızılarrr..çok umutluydumm ama galiba inanmak istediğim şeye inandımmm..hayırlısı bakalımmm....adetimi beklicemm elimden bişye gelmezz...rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacakk inşallah....hakkımızda hayırlısı.....
üzülme arkadaşım bende baktım dün benimkide 8.günüydü dün tek çizgi çıktı yani benim kide negatif yanlız değilsin amannnnn ya boşver allah ne demiş o olur cuma günüde kan tahlili yaptırıcam sırf dr inansın die benim dr idrar testi istemiyo onun için yani takma kafaya bende takmamaya çalışıcam kesin olan negatif sonucunu kan tahlilinden sona alayım bende listeden sildiricem adımı belki başka bi ayda yeni umutlarla karşılaşırız....:Saruboceq:
merhaba maviumut 3-4 gündür giremedim yeni okudum canım benim eşim 1 yıl oldu o ameliyatı olalı hiçbir şey değişmedi.ve ameliyatı çoğu doktor tavsiye etmez.boşu boşuna ameliyat stresi yaşamayın bence gerçekten hareketlilik oranı hiç değişmedi,şimdi benim doktorum eşime boşuna ameliyat olmuşsun biz hiç önermiyoruz dedi.Çoğunlukla ilaçla tedavi etmeye çalışılıyormuş doğal yolla gebelik ihtimalimiz olsa da çook düşük.ben bunları yaşadığım için sana uyarıda bulunmak istedim ama tabi yine de siz bilirsiniz.
ben aşılama olduğum gün doktora sordum idararda 14.gün flan belli olur kanda 12,gün belli olur demişti. siz neden acele ediyorsunuz. böyle erkenden test yapmayın zaten çizgi çıksa bile ilacın etkisinden yanlış ta çıkabiliyormuş.. yapmayın arkadaşlar...
katılıyorum sana canım nie böle yapıyolar anlamıyorum dediğin gibi bizdemi bile olcaz yoksa benim 8.günüm daha merak etmiyodum günüm var die ama arkadaşlar böle yapınca bende korktum açıkçası arkadaşlar nolur hemen karamsar olmayın.tutmadıysa bile zamanından önce öğrenmeyin bırakın tadını çıkartın bence stresle vakit geçireceğinize eşinizle evcilik oynayın konuşun olan veya olmayan bebeğinizle lüüüüüüüüüütttfeeeeeennnnnn bakın bizide üzüyosunuz ama:çok üzgünüm:
valla bende üzülüyorum. niye böyle yaptılar erken erken... doktorlar hepimize ayrı söyledi erken test yanlış sonuç verir sizi aldatır diye... kırmızılar gelene kadar beklemek gerek aynı belirtiler hamile kaldığında da olabiliyormuş herkesin farklı belirtileri var...
ben aşılama olduğum gün doktora sordum idararda 14.gün flan belli olur kanda 12,gün belli olur demişti. siz neden acele ediyorsunuz. böyle erkenden test yapmayın zaten çizgi çıksa bile ilacın etkisinden yanlış ta çıkabiliyormuş.. yapmayın arkadaşlar...
offffffffffffffffffffffffff kızlar ya ağlamak haykırmak yakarmak istiyorum neden neden neden die ama sona da şöle bi yanlış yaptığımı anlıyorum CENAB-I ALLAH'IMIM TAKTİRİ BEN ZATEN HEP ONA SIĞINMIŞTIM die zaten hemen aklıma geliyo güzel ALLAH'IM SENDE OLMASAN............................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?