Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
22/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
piran2105........................25/nisan
cornelia35....................... 26/nisan .........:uhm:
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
nesemeşe........................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)

Son düzenleme:

hayırlısı olsun... hoş geldin ....sabırsız anne adayları arasına........ mutlu haberlerini bekliyoruz.

merhbalar ben cuma gunu yaptıracam aşılamyı bugun çatlatma iğnesı (ovitrellle) vurulacm benı lısteye eklermısnz acaba 1 sene 8 aylık evlıyım artık bi bebğim olsn istıyorum 1 seneden berı doktora gıdıyorum inşlh bu ay hepimz hamiiş oluruz rabbım hakkımıza hayırlısını nasıp etsın inşlh

Kızlar bu arada gÖĞÜslerİnde damarları Çok belİrgİnleŞen oldumu benİm en belİrgİn belİrtİm bu.......bİde ŞİŞler oldukÇa.....

ya benim her ay böyle oluyor. bu bahsettiğiniz belirtiler her ay yaşadığımız şeyler kızlar yapmayın... bebekler gelseler bile bunu anlayamayacağız bunu kafanıza sokun .
yüce allahım nasip ettiyse sabredip öyle öğreneceğiz. neden bu önceden öğrenme telaşındayız....:1no2:

canım ekledim senide listemize biraz umutsuz gibi görünsede bence güzel haberler yakınn

ewet arkadaşlar noluyo size yaaa bi kendinize gelin bu sayfaya moral bulmak için gelenlere ii örnek olalım ayrederya doğru yazmış valla sabırsız olduk çıktık herşeyden kılkapar olduk bi kendinizi kontrol edip dinlemeyi bırakın ya olacağı varsa hiç bi belirti olmasada o müjdeyi alırsınız ama olmayacaksa kusura bakmayında iç organlarınızı bile kontrol edip belirti arasanız olmaz biraz rahatlık lütfen mesela müzik açın alın kitap okuyun ne biliim işte unutmaya rahatlamaya çalışın eğer bebişiniz varsa yerinde duruyodur merak etmeyin oooohhhhhh be bu ne yaaaa sizler böle olunca bizler çok üzülüyoruz sizin adınıza noooooluuuuuuurrr yapmayın o aklınızdaki kırkınında kuyruğunun birbirine değmediği tilkileri kovalayın nolur artık

arkadaşlar biliyorum bu o kadar kolay deil diyosunuz ama herşey bizim elimizde kendimiz eşimiz ve allahın izniyle olacak bebişlerimiz içinbiraz ii olmaya çalışalım çok gariptir sizleri tanımıyorum ama üzülmenize strese girmenize dayanamıyorum nolur canlarım hadi biraz gülün hatta kahkaha atınnnnnnnnnnnnnnnn:roflol::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:dance:

arkadaşlar biliyorum başınızı çok ağrıttım ama bugüne kadar belirtileri bende çok takıyodum ama bugün geçmişte aşılama yapıpta hamile kalanların belirtilerini okudum hepsi farklı farklı belirtiler yaşamış bundan sonra baktımki bu böle olmıycak bende takılmayı bıraktım demekki herkes farklı oluyomu kimi adet olur gibi kim hiç anlayamadan herkes farlı yani az kaldı sabır canlarım az kaldı zafere:CüvCüv:

ağzıza sağlık :) herkes bir panik halinde. sakin olmak gerek... nasipse olur, değilse olmaz. bugün 12 haftalık ikizlere hamile bir arkadaşımın bebeklerinin kalbi durdu yarın kürtaj olacak. yani hamile kalmakla da bitmiyor bu iş. şimdiden bu kadar paniklersek Allah korusun böyle bişey olsa ne yaparız.

kızlar ben yine kararsız kaldım.eşime varikosel dediler di ya acaba ameliyattan önce bi aşılama daha mı yapsam??????????????aşılama iyi hoş ta beklemek yıpratıyo insanı maliyeti de çok değil ben emekli sandığına bağlıyım ilacın masrafı olmuyo aşı da 225 tl napsam ki yine karıştım napiym sizce eşim ameliyat olsun doğal yolu mu bekliyelim yoksa ameliyattan önce son bi aşı mı yapsam??????????????????????????????????????????

çok doğru söyledim canım benim

canım ben sana baştan beri ameliyattan önce bi aşılama denemeni tavsiye etmiştim ne var beklemesinde bak biz varız burda:1hug:ama tabi yine siz daha iisini bilirsiniz ama aklın kalmaz bence bakarsın tutuverir rabbim bu herşeye yeter gücü

pardon düzeltiyorum yanlış yazmışım çok doğru söyledin canım benim diycektimdelikafadulden

haha gülelim biraz dimi :)

maviumut varikosel ameliyatı için bende erken olduğu kanısındayım. bildiğim kadarıyla etkisini 6 ay sonra gösteriyor. bir arkadaşımın eşine de doktor hemen ameliyat dedi ve yaptırdılar. kız 1 ay sonra hamile kaldı ameliyat etkisini bile gösteremeden. adamcağız boşu boşuna ameliyat oldu. biraz daha dene bence şimdilik...

Canım üzülme lütfen benim eşime de dr lar varikosel dedi sayımızda 7 mlyndu aşılama için gittiğimizde sayının 65 mlyn olduğunu öğrendik eşin bi kaç dr daha gitsin
üzülmek yok hepimizin yaşadığı şeyler aynı canım senin sağlam durman lazım kocan içinn

Canım bende İstanbuldayım biz bu ay aşılamayı ferticenterde yaptırdık drum orada yaptı yaniii.. aşılamam tutmazsa bizde tüp bebek düşünüyorum senin bulduğun merkez hangisi acaba???

Kızlar yarın 4 gibi ilk aşılamam olacak. Ne olur dualarınızı bekliyorum...

Canım hayırlısı olsun inşallah

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy ne güzel bir haberrrrr benimde 9. günüme 3 gün kaldıııı ayyy bende yapayım diyrumda çok ümitsizimm kist var

Aminnnnnnnnnnn

Canım inşallah tutar aşılaman tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…