- 23 Mart 2009
- 2.151
- 131
- 688
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.681
merhaba arkadşlar bende aşılama yapanlar kervanından geldım a.s ve bugün 8.günüm haftaya perşmbe kan testi yaptırcam inşlh herkes haayırllı haberlerle gelır bence istemk basarmanın yarısıdır.. ama kendınızi her ıkısınede hazırlyın
Kızlar bu arada gÖĞÜslerİnde damarları Çok belİrgİnleŞen oldumu benİm en belİrgİn belİrtİm bu.......bİde ŞİŞler oldukÇa.....
merhbalar ben cuma gunu yaptıracam aşılamyı bugun çatlatma iğnesı (ovitrellle) vurulacm benı lısteye eklermısnz acaba 1 sene 8 aylık evlıyım artık bi bebğim olsn istıyorum 1 seneden berı doktora gıdıyorum inşlh bu ay hepimz hamiiş oluruz rabbım hakkımıza hayırlısını nasıp etsın inşlh
kızlar malesef sonuc negatıfff olmadııı...
ağzıza sağlık :) herkes bir panik halinde. sakin olmak gerek... nasipse olur, değilse olmaz. bugün 12 haftalık ikizlere hamile bir arkadaşımın bebeklerinin kalbi durduyarın kürtaj olacak. yani hamile kalmakla da bitmiyor bu iş. şimdiden bu kadar paniklersek Allah korusun böyle bişey olsa ne yaparız.
kızlar ben yine kararsız kaldım.eşime varikosel dediler di ya acaba ameliyattan önce bi aşılama daha mı yapsam??????????????aşılama iyi hoş ta beklemek yıpratıyo insanı maliyeti de çok değil ben emekli sandığına bağlıyım ilacın masrafı olmuyo aşı da 225 tl napsam ki yine karıştım napiym sizce eşim ameliyat olsun doğal yolu mu bekliyelim yoksa ameliyattan önce son bi aşı mı yapsam??????????????????????????????????????????
çok doğru söyledim canım benim
pardon düzeltiyorum yanlış yazmışım çok doğru söyledin canım benim diycektimdelikafadulden
selam kızlar eşim doktora gitmişti ya sonuç beklioduk varikosel demiş((değerler ondan düşükmüş.%60 ameliyat olursa düzeelir demiş yani benim doğal aşılama yine foooossssssssss.değerler uygun aşılama için ama ben korkuyorum aşıdan.moralimizi bozuyo.bikaç doktora daha gidicek eşim hepsi ameliyat derse olucak mecburen.bari fayda etse de gelse bebeğimiz.bilmiyorum şimdilik ne yapacağımı .canım kocam da çok üzülmüş sen nersen onu yapalım dio.ben de önemli olan sensin sensiz bişey istemem ben dedim.eğer şartsa ameliyat oluruz.dedim.değerler düzelmezse de seneye yazın tüp bebek yaparız dedim.çok dua edin bana çok karıştım çoooooooooooookkkkkkkkk
Canım lütfen üzülme senin bu yaşadıklarını ben geçen cuma yaşadım. Ama geçiyor. Şimdi tüp bebek için çabalıyorum. Hemde aşılamadan daha çok içimde umut var. Yüce Yaradan bizide böyle sınıyor demekki, izimde imtihanımız bu yönde bir sabırmış.Bir tüp bebek merkezi buldum hem hakkında süper iyi duyumlar aldım hemde ilacıda karşıalyıp çok uygun bi fiyat verdiler. İçim kıpır kıpır inanıyorum bu sefer tutacak inşaallah.
Lütfen sende üzülme.
Kızlar yarın 4 gibi ilk aşılamam olacak. Ne olur dualarınızı bekliyorum...
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
EY ALLAHIM! BİZLERİ YALNIZ BASIMIZA BIRAKMA CÜNKÜ SEN VARİSLERİN EN HAYIRLISISIN EY ALLAHIM! BIZE SENİN KATINDA LÜTUF VE KEREMİNLE TERTEMİZ ÇOCUKLAR İHSAN EYLE MUHAKKAK SEN DUALARI İŞİTENSİN.AMİN :Saruboceq::Saruboceq:
öncelikle herkeze selamlar...
canım beni delisteye ekler misin ben de yeni üyeyim ilk aşılamamı geçen cumartesi oldum
3 mayıs beklenen adet tarihim
herkeze bol şanslar arkadaşlar :Saruboceq:
şimdiden teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?