- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi cornelia35
-
- #1.701
kızlar ben bugün test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif kısmet değilmiş çok üzgünüm
Ahhh canım yaaa üzülme erken yapmışsın zatennn 14 gün bi olsunnn yeniden dene derim bi kan testi yaptırdınmı???kızlar malesef sonuc negatıfff olmadııı...
canım sağol tavsiyelerin için.kafam karıştı benim de doktor %60 %70 şansla düzelir demiş.bi de devlet hastanesine gidicek bakalım o ne dicek en son da ankaraya gidicez üniv.hastanesine eğer hepsi ol derse olucak.%60 hiç te az değil aşılamada şans daha düşük ve sitede değerleri artıp doğal yolla hamile kalan da var.tabi bi değişme olmayan da var malesef.1 doktorla karar vermicez ama hepsi ameliyat derse oluruz.ne düşüneceğimi şaşırdım eşime değerlerin düzelmesi için değil sağlık için ol düzelmezse tüp bebekte daha şanslı oluyomuş diorum.öyle okudum netten.zaten ameliyat olmasa da hemen tüp yaptıramayız 2010 da 3 yıl dolucak evleneli o zaman devlet karşılıyomuş.aşılama da çok yıprattı beni denemek istemiyorum bilmiyorum yine de belki ameliyattan önce bi aşılama denerim ama eşim aşıyı boşver ameliyat olalım dio.belki adet olunca giderim yine ama aşı tutsada tutmasa da ameliyat gerekliyse olur ameliyat...........
kızlar ben bugün test yaptım sonuç herzamanki gibi negatif kısmet değilmiş çok üzgünüm
Arkadaşlarrr doktorlar varikosel var hemen ameliyat diyolar ama şunu söylemiyolar varikosel 2 yıl geçince tekrarlıyooooo yani 2 yılda bir ameliyat olunması gerekiyor öyle 1 kezle kurtulunmuyooo benim en yakın arkadaşımın eşinde de vardı ameliyat oldu 1 yılsonra arkadaşım tüp bebeke giderken hamile olduğunu öğrendi eşine sonradan tekrar baktılar varikosel tekrarlamışş
canım günün gelmişmiydi ?? üzülme canım bende bekliyorum negatif sonucu tek değilsinnn :teselli:
canım bugün 11 günümdü kan değerlerim 0.399. 0.5 olması lazım.senağlama
canım ya bence 4 5 gun sonra tekrar baktır kanda belkı gızlıyodur bebıs kendını :teselli: canım hayırlısı olsun hıc uzulme rabbım dogru zmnda verecek bebıslerımız ınsallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben yine kararsız kaldım.eşime varikosel dediler di ya acaba ameliyattan önce bi aşılama daha mı yapsam??????????????aşılama iyi hoş ta beklemek yıpratıyo insanı maliyeti de çok değil ben emekli sandığına bağlıyım ilacın masrafı olmuyo aşı da 225 tl napsam ki yine karıştım napiym sizce eşim ameliyat olsun doğal yolu mu bekliyelim yoksa ameliyattan önce son bi aşı mı yapsam??????????????????????????????????????????
Bugün 23 nisan kızlar çocuk bayramı bizim de olsun da cici cici giydirip bayrama götürelimm..............inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
Bugün 23 nisan kızlar çocuk bayramı bizim de olsun da cici cici giydirip bayrama götürelimm..............inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh
yaa neden kimsee yokkk nekadr kısmetsızım been ya=(( arkdşlr kçta burda oluyorsunuz bellı sahetlerınız vrsa ona gore gelım bende..tabi isterseniz=)
kimseee yokkk muu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?