Aşılama Haziran Aynda Aslama Yaptracaklar Burada Konualmm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkeze merhaba arkadaşlar bugün forma ancak girebildim
öncelikle bebişi tutmayan dr arkadaşım çok üzüldüm geçmiş olsun
maviumutolsun canım senin için arkadaşların söylediklerine katılıyorum bence de ameliyattan önce iyice araştır ist da olsan sana önerebileceğim çok iyi bi prof var ve gerçekten eğer gerekmiyorsa para almak için ameliyet demiyor benim eşim içinde ulturason sonucuna göre varikosal demişlerdi ama doktor baktı inceledi ve daha çok başında olduğunu spermleri etkilemediğini ve 4 5 sene daha ameliyata gerek olmadığını söyledi o zaman gelince düşünürüz dedi
ve ben artık varikosali hiç takmıyorum aşılamamı yaptırdım sınucu bekliyorum hayırlısıyla sen de bence iyice araştır gerekiyorsa bu arada aşılamanı da yaptır şansını dene derim
kolay gelsin
test konusunda lüt fen acele etmeyin arkadaşlar moralinizi bozmayın zaten tüm belirtiler hormonal tonla hormon ilacı aldık aşılamada hala da çoğumuz progestan kullanıyoruz tüm ağrılar ve göğüsşişlikleri ondandır testin sonucu bile yanlış çıkar diyo ilacın prospektüsün de
nolur canınızı sıkmayın adet olmadan ümitleri bitirmek yok:1no2:

hepinizi öpüyorum a.s.
iyi geceler

Arkadaşlarrr doktorlar varikosel var hemen ameliyat diyolar ama şunu söylemiyolar varikosel 2 yıl geçince tekrarlıyooooo yani 2 yılda bir ameliyat olunması gerekiyor öyle 1 kezle kurtulunmuyooo benim en yakın arkadaşımın eşinde de vardı ameliyat oldu 1 yılsonra arkadaşım tüp bebeke giderken hamile olduğunu öğrendi eşine sonradan tekrar baktılar varikosel tekrarlamışş

uklacım bunu da ilk duyuyorum bizim doktor böyle bişeyden bahsetmemişti
belki herkezin olmuyordur ama orada genişleyen damarı kapattıklarını biliyorum belki de değin gibidir artık hakkımızda hayırlısı

evet canım maalesef doğru benim eşimde de varikosel var ama Allahtan çok başında sprmleri etkilemiyor, yani etkilemiyormuş onu aşılama yaptırırken sayı ile öğrendik

bana erken gibi geldi kanda 12. gün kanda çıkıyo diolar hemen ümitsizliğe kapılmaa tatlım

canım bugün 11 günümdü kan değerlerim 0.399. 0.5 olması lazım.senağlama

canım ya bence 4 5 gun sonra tekrar baktır kanda belkı gızlıyodur bebıs kendını :teselli: canım hayırlısı olsun hıc uzulme rabbım dogru zmnda verecek bebıslerımız ınsallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bencede 12.gün bitmeden karar verme yada kırmızılar gelmeden.... şu değerler her gün 2 ile çarpılarak katlanyor bildiğim kadarıyla... belki vardır bebiş..

canım ne desem bilmiyorum ki bu konuda pek bilgim yok. ama bence bir kaç doktora daha gidin ameliyat öncesi.. belki kararınız değişir.. fazla bir masrafın olmuyorsa bence bir aşılama daha yaptır.. bekleriz hep beraber sıkma canını

23/4/2009 tarihi itibariyle listemiz........
SABIRRRRRRRSIIZZZZZZZZ ANNE ADAYLARI
--------------------------------------------------
denmur............................22/nisan
manolya..........................25/nisan
piran2105........................25/nisan...........:uhm:
cornelia35....................... 26/nisan .........:uhm:
desree.............................26/nisan
ventamaris ......................27/nisan
aslımuratelkoca................27/nisan
cakıltaşı...........................28/nisan
sakinlink..........................29/nisan
angeeel87........................29/nisan
esila-tr.............................30/nisan
özgül23............................1/mayıs
nurdannurdan....................2/ mayıs
ayrederya..........................3/mayıs
catdog..............................3/mayıs
maviumutolsun .................4/mayıs
nessel..............................4/mayıs
duygu2008.......................4/mayıs
gonulll..............................5/mayıs
ayşen43...........................5/mayıs
ukla.................................6/mayıs
bsp................................. 6/mayıs
ozlem82do........................9/mayıs
cingis.pembesi.................14/mayıs
incemeşe.........................15/mayıs
amor_amor.......................16/mayıs
nayla................................18/mayıs
ilkkad..................................?
karamelek-07......................?
blue_eye............................?
aybala42 ...........................?
belya ................................?
biumut...............................?
nevaa ...............................?
nesemeşe........................?
niran77............................?
baharçelik........................?
dolunay-esra.....................?

en sabırlı en umutlu anne adayları
--------------------------------------------
armila85..........(yola devam)
BTRKLC..........(yola devam)
sellen..............(yola devam)
zumrut8136.....(yola devam) tüp
sevcan35........(yola devam)
dr.deniz77......(yola devam)

Bugün 23 nisan kızlar çocuk bayramı bizim de olsun da cici cici giydirip bayrama götürelimm..............inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

yaa neden kimsee yokkk nekadr kısmetsızım been ya=(( arkdşlr kçta burda oluyorsunuz bellı sahetlerınız vrsa ona gore gelım bende..tabi isterseniz=)

yaa neden kimsee yokkk nekadr kısmetsızım been ya=(( arkdşlr kçta burda oluyorsunuz bellı sahetlerınız vrsa ona gore gelım bende..tabi isterseniz=)

canım saatimiz dk. yok aslında kim ne zaman müsait olursa giriyor.. ben işteyim.. arada bir merak edip müjdeli haber varmı diye bakıyom..... karşılaşmak üzere byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…